Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Amber']No ja to samo mam ze swoim psem, tj. nie do końca wiem co mu jest ;) więc rozumiem jaki to problem. Ta karma spodobała mi się, bo jest między innymi na wypadanie włosa, a wiem, że Neron ma z tym spory problem. Ja jestem chora jak jakiś psiak choruje, a weci działają po omacku... Chyba za dużo dra Housa :evil_lol: Dobrze, że skórę ma w porządku, ale czy przy AZS nie powinna być właśnie zmieniona?[/QUOTE]

Od kiedy dostaje te zastrzyki siersc wypada mu ale juz nie w takim stopniu jak to było kiedyś niemniej jednak najgorsze jest to jego dławienie sie sierścią :roll: daje mu codziennie 2 marchewki i od tego czasu jeszcze nie miał odruchów wymiotnych :multi: dzisiaj znowu idziemy do weta na zastrzyk :roll: tez właśnie wydaje mi sie ze przy AZS skóra powinna byc zmieniona chorobowo ale wet twierdzi ze wcale nie musi tak być a skoro sterydy pomagaja to na pewno jest to wlasnie ta choroba :roll: AZS jest choroba alergiczną wiec na pewno jest cos co go uczula ale nie wiadomo co :roll: ostatnio wet opowiadała mi ze maja tez taki przypadek z buldożkiem francuskim ale u niego okazalo sie ze jest uczulony na kurz co jest masakrą bo kurz jest wszedzie :roll: i jest tez u nich Onek z takim problemem jak Neron i tez ma robione badania ktore nic nie wykazuja :roll:
jak dzisiaj będe u weta to spytam czy sa jeszcze jakies badania ktore mogli bysmy mu zrobić ktore pomogly by w stwierdzeniu przyczyny świądu ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']
[URL]http://img404.imageshack.us/img404/249/dsc01958h.jpg[/URL]

[URL="http://img831.imageshack.us/img831/7037/dsc01959p.jpg"]http://img831.imageshack.us/img831/7037/dsc01959p.jpg [/URL][/QUOTE]

Kociaste :loveu:

[quote name='dOgLoV']
One walki zaczynaja zawsze wieczorem , biegaja od pokoju do pokoju czaja sie na siebie i jak juz sa blisko siebie to zawsze ktoraś którąs pac łapą :evil_lol: ostatnio Sebastian poszedł spac Pepsiak pougniatala kołdre na nim i sie rozłożyła jak Ibri to zobaczyła to przyczaiła sie na nia i buch jej do gardła :evil_lol: Ibri wygrała położyła sie poleżała minute i sobie poszła :evil_lol:[/QUOTE]

Ibruśka jest the best :evil_lol:

Posted

[quote name='M&S']Myślę, że z 5 kilo....?[/QUOTE]

Kiedyś Agnieszka pisała ile ważą, ale nie pamiętam. Choć wydaje mi się, że wiecej niż 5kg. Mój Lumpek (dachowiec) waży 5,1kg :)

Posted

Kociaki sa dużawe ale ile waza to neistety nie wiemy tak dokładnie , sami ich nie zważymy bo zaraz uciekły by z wagi dopiero jak bedziemy szli na szczepienia to je zwazymy :lol:
Pepsiak waży coś około 4-5 kg a Ibri na pewno więcej bo to chodzący Garfield jest , jak ostatnio kupilam im miski do jedzenia ( juz nie ma tej nadgryzionej przez Qwendi :eviltong: ) i wyciągałam je z torebki to musialam im cos wlozyc bo przeciez był taki miaukot i skakanie na mnie ze nie mialam serca im nic nie dac , Pepsiak polizal troche i poszła a Ibri wylizala swoja miske i jeszcze podebrała Pepsiakowi :evil_lol:

Dzisiaj byłam z Neronem u weta i był wilczarz , matko jaki olbrzym :crazyeye:
Neron dostał zastrzyk i mam znowu przyjsc w czwartek , na razie skonczymy ta serie zastrzykow i zobaczymy co robić dalej ;)

Posted

[quote name='M&S']malutka ma apetyt;)[/QUOTE]

Nawet za duzy , trzeba ja ograniczac zeby nie przytyla za bardzo ;)

[quote name='magdabroy']A Ty nie w pracy?[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Właź na wagę z kotami, a potem sama ;) Potem odejmnij różnicę i masz wynik ;)
Oby Neronowi ktoś w końcu pomógł :modla:[/QUOTE]

Ja dzisiaj mam nocke :roll:
a moze to nawet i lepiej , bedzie cisza spokoj , w dzien kreci sie za duzo biurowych ;)

Ja sie boje wejsc na wage bo czasami moge sie przerazić :evil_lol: ale co mi tam w weekend tak zrobie bo do weekendu nie bede widziala kociastych chyba :roll:

Od kiedy dostaje zastrzyki to i tak juz jest super , nie drapie sei cala noc a i klakow jest mniej na podłodze ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']
Ja sie boje wejsc na wage bo czasami moge sie przerazić :evil_lol: ale co mi tam w weekend tak zrobie bo do weekendu nie bede widziala kociastych chyba :roll:
[/QUOTE]

To Sebastiana na wagę :evil_lol: Ja tam się swoją wagą na chwilę obecną nie przejmuję. Do tej pory podskoczyła o prawie 4kg ;)

Posted

[quote name='magdabroy']To Sebastiana na wagę :evil_lol: Ja tam się swoją wagą na chwilę obecną nie przejmuję. Do tej pory podskoczyła o prawie 4kg ;)[/QUOTE]

To jeszcze troche Ci przybędzie :evil_lol: ja ogolnie nie mam kompleksów ale wszystko mi wchodzi w boczki :angryy: dlaczego nie w cycki :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']To jeszcze troche Ci przybędzie :evil_lol: ja ogolnie nie mam kompleksów ale wszystko mi wchodzi w boczki :angryy: dlaczego nie w cycki :eviltong::evil_lol:[/QUOTE]

Jak nie dobiję do 100kg, to będzie ok ;)
Ja już wcześniej miałam nadwagę, wszystko weszło na brzuch i uda, ale nigdy jakoś specjalnie nie miałam z tego powodu kompleksów ;)
Zajdziesz w ciąże, to pójdzie w cycki, gwarantuje ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Jak nie dobiję do 100kg, to będzie ok ;)
Ja już wcześniej miałam nadwagę, wszystko weszło na brzuch i uda, ale nigdy jakoś specjalnie nie miałam z tego powodu kompleksów ;)
Zajdziesz w ciąże, to pójdzie w cycki, gwarantuje ;)[/QUOTE]

Każdy mi to powtarza :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Każdy mi to powtarza :lol:[/QUOTE]

widać, cos w tym jest;)

[quote name='deer_1987']zawsze mozesz waz<yc transporter a potem kota w nim :D[/QUOTE]

To też jest sposób....

Posted

[quote name='M&S']widać, cos w tym jest;)
[/QUOTE]

Jest, jest ;) I myslę, ża żaden facet wtedy nie narzeka :evil_lol:

Ja z Fasolkiem idę spać, a Tobie życzę miłej pracy :)

Posted

[quote name='magdabroy']Jest, jest ;) I myslę, ża żaden facet wtedy nie narzeka :evil_lol:

Ja z Fasolkiem idę spać, a Tobie życzę miłej pracy :)[/QUOTE]

Dziekujemy bardzo :loveu: kolorowych snów :calus:

Posted

[quote name='M&S']Dzień dobry:)[/QUOTE]

[quote name='deer_1987']Ja tez sie ladnie przywitam :loveu:[/QUOTE]

Hejka :lol:

[quote name='magdabroy']Wstawaj śpiochu :evil_lol:[/QUOTE]

Wstałam , wstałam :lol: z wielkim bólem ale wstałam , gdybym nie miała dzisiaj czego do załatwienia to na pewno bym jeszcze spała :evil_lol: