Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV'] Niooo Fawara jest piekny tylko że nie ma na swoim koncie ani jednego miotu co daje troszeczke do myślenia ;) [/QUOTE]

Kiedyś musi być ten pierwszy raz ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Kiedyś musi być ten pierwszy raz ;)[/QUOTE]
Dokładnie :lol: Może cena krycia odstrasza? hmm... Jego rodzeństwo jest dosyć "popularne" i dużo kryje...

Posted

[quote name='magdabroy']Kiedyś musi być ten pierwszy raz ;)[/QUOTE]

Co racja to racja ;)

[quote name='Naklejka']Dokładnie :lol: Może cena krycia odstrasza? hmm... Jego rodzeństwo jest dosyć "popularne" i dużo kryje...[/QUOTE]

Podejrzewam że ceny krycia za granicą powalaja bardziej :eviltong:

Posted

[quote name='Naklejka']Ja mam wrażenie, że chwilami to ludzie przesadzają i z cenami krycia, jak i z cenami szczeniąt....[/QUOTE]

ja też tak myślę...

Posted

[quote name='Naklejka']Ja mam wrażenie, że chwilami to ludzie przesadzają i z cenami krycia, jak i z cenami szczeniąt....[/QUOTE]

[quote name='understandme']ja też tak myślę...[/QUOTE]

Dokładnie , też sie z tym zgadzam ;)

Posted

[URL]http://img443.imageshack.us/img443/48/dsc01132np.jpg[/URL]

nie on extra:)

a pamiętasz jeszcze aby ojciec szczeniąt Twoich przyszłych szczeniąt miał też zrównoważony charakter,dobry temperament oraz był zdrowy:)

Posted

[quote name='unikatowydiament'][URL]http://img443.imageshack.us/img443/48/dsc01132np.jpg[/URL]

nie on extra:)

a pamiętasz jeszcze aby ojciec szczeniąt Twoich przyszłych szczeniąt miał też zrównoważony charakter,dobry temperament oraz był zdrowy:)[/QUOTE]

Tak tak , jak juz pisałam tym wszystki zajmie sie Sebastian ja wymagam tylko zeby miał ciemne podpalanie :evil_lol: moim zdaniem charakter jest najważniejszy , trzeba patrzeć żeby pies był zrównoważony psychicznie i nie agresywny ;) repy zawsze maja wszystkie badania ok inaczej nie mogli by byc repami ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']czułości :evil_lol: Pepsiak wyszła z nich cała mokra :evil_lol:
[URL="http://img403.imageshack.us/img403/7167/dsc01124tb.jpg"]http://img403.imageshack.us/img403/7167/dsc01124tb.jpg [/URL][/QUOTE]

Torka wczoraj z taką czułością bawiła się z psem koleżanki :) On też wyszedł z tego cały mokry :D
A jak tam spotkania Nerona i kociaków??

Posted

[quote name='magdabroy']Torka wczoraj z taką czułością bawiła się z psem koleżanki :) On też wyszedł z tego cały mokry :D
A jak tam spotkania Nerona i kociaków??[/QUOTE]

Budza sie w nich macieżyńskie instynkty :evil_lol:

[IMG]http://img855.imageshack.us/img855/5568/dsc01122sv.jpg[/IMG]

Neron jeszcze sie z nimi obydwoma razem nie spotkał :roll:

Posted

Mój kto też tak kończy, haha :)
Ja nawet nie wiedziałam, że charakter aż tak może się dziedziczyć :lol: Jetsan to połączenie Udaipo i Rustuma... Straszny pieściuch dla rodziny, a dla obcych :diabloti:
Połączenie idealne, haha :lol:
Powodzenia przy wyborze repa! :eviltong: Macie jeszcze trochę czasu... A ja idę sobie marzyć o tybetance :evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Mój kto też tak kończy, haha :)
Ja nawet nie wiedziałam, że charakter aż tak może się dziedziczyć :lol: Jetsan to połączenie Udaipo i Rustuma... Straszny pieściuch dla rodziny, a dla obcych :diabloti:
Połączenie idealne, haha :lol:
Powodzenia przy wyborze repa! :eviltong: Macie jeszcze trochę czasu... A ja idę sobie marzyć o tybetance :evil_lol:[/QUOTE]

To dokładnie tak jak Qwendzia , słodziutki łagodny misiaczek ale niech tylko się ktos obcy zbliży do płota :diabloti:
Mamy jeszcze sporo czasu na razie nawet nie planujemy nic tak na powarznie to tylko takie rozważania ;)

Naklejka Ty nie marz tylko szukaj i zamawiaj szczeniaczka :evil_lol:

Posted

Ja już znalazłam szczeniaki... i sobie tylko na stronie www zdjęcia oglądam.... Nie mam kasy na szczylka... a mama twierdzi, że na utrzymanie też nie...
[url]http://www.tibet-mastiff.at/g-wurf/4woche.htm[/url] hihi to one :)

Posted

[quote name='Naklejka']Ja już znalazłam szczeniaki... i sobie tylko na stronie www zdjęcia oglądam.... Nie mam kasy na szczylka... a mama twierdzi, że na utrzymanie też nie...
[url]http://www.tibet-mastiff.at/g-wurf/4woche.htm[/url] hihi to one :)[/QUOTE]

Uoooo jakie słodziaki :loveu::loveu::loveu::loveu:

ja bym wybrała Gonpo :loveu:

ale w takiej hodowli to pewnie ceny powalają na kolana :roll:

[quote name='Amber']A jak tam chodzenie Nerona na kolcach wychodzi, bo miałaś napisać? :) Chyba, że ja przeoczyłam...[/QUOTE]

Pisałam pisalam , wydaje mi sie że jest nieco lepiej , na jednym ze spacerów spotkalismy onka przez ktorego kiedys zaliczyłam glebe jak Neron za nim wydarł , Neron oczywiście przyjał poze bojowa i ruszył ale ja tego nawet za bardzo nie odczułam i zaczal szczekac takim przyduszonym gardłem po czym zrezygnował :lol: mysle że jak kupie tą kolczatke regulowanym skórzanym paskiem bedzie jeszcze lepiej :lol:

Posted

Słodziaki, jak każde szczeniaki :) Ja na podstawie tych zdjęć nie umiałabym wybrać szczylka, hehe, ale jak mam wybierać to już pod kątem wystaw i hodowli, a swoje wymagania mam :cool3: Kosztuje, kosztuje... pewnie koło 4-5tys zł :eviltong:

Ostatnio też się nad kolcami zastanawiałam... Skoro daje to efekty...

Posted

[quote name='Naklejka']Słodziaki, jak każde szczeniaki :) Ja na podstawie tych zdjęć nie umiałabym wybrać szczylka, hehe, ale jak mam wybierać to już pod kątem wystaw i hodowli, a swoje wymagania mam :cool3: Kosztuje, kosztuje... pewnie koło 4-5tys zł :eviltong:

Ostatnio też się nad kolcami zastanawiałam... Skoro daje to efekty...[/QUOTE]

teraz to cena MT wydaje mi sie standardem przedział 4-6 tyś :roll:

Ja powiem szczerze że Qwendi nawet na kolcach nie jestem w stanie utrzymać , ona na szyi ma ogromną ilośc futra zwłaszcza teraz jak porosła wiec wątpie żeby te kolce robiły na niej jakiekolwiek wrażenie :roll:

Posted

No to się cieszę :grins: W razie jakiegoś gorącego starcia staraj się podnieść smyczą tę kolczatkę jak najwyżej, wtedy najmocniej działa i pies traci animusz :eviltong:

Posted

[quote name='Amber']No to się cieszę :grins: W razie jakiegoś gorącego starcia staraj się podnieść smyczą tę kolczatkę jak najwyżej, wtedy najmocniej działa i pies traci animusz :eviltong:[/QUOTE]

Staram się ale ja mam zaledwie 153 wzrostu i waże 48 kg Neron waży podobnie :evil_lol:

Posted

Ja mam 169 cm ale ważę 44 kg, Jari 38 kg + mam jeszcze nogi niesprawne i też jest mi ciężko :evil_lol: Ale trzeba sobie jakoś radzić ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Staram się ale ja mam zaledwie 153 wzrostu i waże 48 kg Neron waży podobnie :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Amber']Ja mam 169 cm ale ważę 44 kg, Jari 38 kg + mam jeszcze nogi niesprawne i też jest mi ciężko :evil_lol: Ale trzeba sobie jakoś radzić ;)[/QUOTE]
ja mam 160cm, 45kg, a Jetsan 50kg... I siłę ogromną :P
Amber, jaka Ty chuda! A ja się rozczulam nad swoją niedowagą :evil_lol:

Posted

No chuda jestem strasznie, nawet mi to przeszkadza, ale nie mogę przytyć za nic. Mam jojo w drugą stronę... Jak mi już wpadnie kilka kg to od razu potem waga leci na łeb na szyję :eviltong: Nie mam nawyku jedzenia, często zapominam zjeść, nie pamiętam kiedy ostatnio byłam głodna :evil_lol: Od czasów liceum nie przekroczyłam wagi 50 kg, a teraz częściej i 45 kg nie przekraczam :roll: Za to mogę sobie pozwalać na chipsy i lody kiedy mam ochotę... A kiedy raczej sobie przypomnę, że mogę mieć na nie ochotę i kupię zawczasu w sklepie :lol: Sorry za OFF :oops:

Posted

[quote name='Amber']No chuda jestem strasznie, nawet mi to przeszkadza, ale nie mogę przytyć za nic. Mam jojo w drugą stronę... Jak mi już wpadnie kilka kg to od razu potem waga leci na łeb na szyję :eviltong: Nie mam nawyku jedzenia, często zapominam zjeść, nie pamiętam kiedy ostatnio byłam głodna :evil_lol: Od czasów liceum nie przekroczyłam wagi 50 kg, a teraz częściej i 45 kg nie przekraczam :roll: Za to mogę sobie pozwalać na chipsy i lody kiedy mam ochotę... A kiedy raczej sobie przypomnę, że mogę mieć na nie ochotę i kupię zawczasu w sklepie :lol: Sorry za OFF :oops:[/QUOTE]

Ale bomba!!! :D