*Magda* Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='dOgLoV'] Niooo Fawara jest piekny tylko że nie ma na swoim koncie ani jednego miotu co daje troszeczke do myślenia ;) [/QUOTE] Kiedyś musi być ten pierwszy raz ;) Quote
Naklejka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='magdabroy']Kiedyś musi być ten pierwszy raz ;)[/QUOTE] Dokładnie :lol: Może cena krycia odstrasza? hmm... Jego rodzeństwo jest dosyć "popularne" i dużo kryje... Quote
łamAga Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='magdabroy']Kiedyś musi być ten pierwszy raz ;)[/QUOTE] Co racja to racja ;) [quote name='Naklejka']Dokładnie :lol: Może cena krycia odstrasza? hmm... Jego rodzeństwo jest dosyć "popularne" i dużo kryje...[/QUOTE] Podejrzewam że ceny krycia za granicą powalaja bardziej :eviltong: Quote
Naklejka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ja mam wrażenie, że chwilami to ludzie przesadzają i z cenami krycia, jak i z cenami szczeniąt.... Quote
Karro Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Naklejka']Ja mam wrażenie, że chwilami to ludzie przesadzają i z cenami krycia, jak i z cenami szczeniąt....[/QUOTE] ja też tak myślę... Quote
łamAga Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Naklejka']Ja mam wrażenie, że chwilami to ludzie przesadzają i z cenami krycia, jak i z cenami szczeniąt....[/QUOTE] [quote name='understandme']ja też tak myślę...[/QUOTE] Dokładnie , też sie z tym zgadzam ;) Quote
Oscar Patric Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [URL]http://img443.imageshack.us/img443/48/dsc01132np.jpg[/URL] nie on extra:) a pamiętasz jeszcze aby ojciec szczeniąt Twoich przyszłych szczeniąt miał też zrównoważony charakter,dobry temperament oraz był zdrowy:) Quote
łamAga Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='unikatowydiament'][URL]http://img443.imageshack.us/img443/48/dsc01132np.jpg[/URL] nie on extra:) a pamiętasz jeszcze aby ojciec szczeniąt Twoich przyszłych szczeniąt miał też zrównoważony charakter,dobry temperament oraz był zdrowy:)[/QUOTE] Tak tak , jak juz pisałam tym wszystki zajmie sie Sebastian ja wymagam tylko zeby miał ciemne podpalanie :evil_lol: moim zdaniem charakter jest najważniejszy , trzeba patrzeć żeby pies był zrównoważony psychicznie i nie agresywny ;) repy zawsze maja wszystkie badania ok inaczej nie mogli by byc repami ;) Quote
łamAga Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 czułości :evil_lol: Pepsiak wyszła z nich cała mokra :evil_lol: [IMG]http://img403.imageshack.us/img403/7167/dsc01124tb.jpg[/IMG] Quote
*Magda* Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='dOgLoV']czułości :evil_lol: Pepsiak wyszła z nich cała mokra :evil_lol: [URL="http://img403.imageshack.us/img403/7167/dsc01124tb.jpg"]http://img403.imageshack.us/img403/7167/dsc01124tb.jpg [/URL][/QUOTE] Torka wczoraj z taką czułością bawiła się z psem koleżanki :) On też wyszedł z tego cały mokry :D A jak tam spotkania Nerona i kociaków?? Quote
łamAga Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='magdabroy']Torka wczoraj z taką czułością bawiła się z psem koleżanki :) On też wyszedł z tego cały mokry :D A jak tam spotkania Nerona i kociaków??[/QUOTE] Budza sie w nich macieżyńskie instynkty :evil_lol: [IMG]http://img855.imageshack.us/img855/5568/dsc01122sv.jpg[/IMG] Neron jeszcze sie z nimi obydwoma razem nie spotkał :roll: Quote
Naklejka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Mój kto też tak kończy, haha :) Ja nawet nie wiedziałam, że charakter aż tak może się dziedziczyć :lol: Jetsan to połączenie Udaipo i Rustuma... Straszny pieściuch dla rodziny, a dla obcych :diabloti: Połączenie idealne, haha :lol: Powodzenia przy wyborze repa! :eviltong: Macie jeszcze trochę czasu... A ja idę sobie marzyć o tybetance :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Naklejka']Mój kto też tak kończy, haha :) Ja nawet nie wiedziałam, że charakter aż tak może się dziedziczyć :lol: Jetsan to połączenie Udaipo i Rustuma... Straszny pieściuch dla rodziny, a dla obcych :diabloti: Połączenie idealne, haha :lol: Powodzenia przy wyborze repa! :eviltong: Macie jeszcze trochę czasu... A ja idę sobie marzyć o tybetance :evil_lol:[/QUOTE] To dokładnie tak jak Qwendzia , słodziutki łagodny misiaczek ale niech tylko się ktos obcy zbliży do płota :diabloti: Mamy jeszcze sporo czasu na razie nawet nie planujemy nic tak na powarznie to tylko takie rozważania ;) Naklejka Ty nie marz tylko szukaj i zamawiaj szczeniaczka :evil_lol: Quote
Naklejka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ja już znalazłam szczeniaki... i sobie tylko na stronie www zdjęcia oglądam.... Nie mam kasy na szczylka... a mama twierdzi, że na utrzymanie też nie... [url]http://www.tibet-mastiff.at/g-wurf/4woche.htm[/url] hihi to one :) Quote
Amber Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 A jak tam chodzenie Nerona na kolcach wychodzi, bo miałaś napisać? :) Chyba, że ja przeoczyłam... Quote
łamAga Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Naklejka']Ja już znalazłam szczeniaki... i sobie tylko na stronie www zdjęcia oglądam.... Nie mam kasy na szczylka... a mama twierdzi, że na utrzymanie też nie... [url]http://www.tibet-mastiff.at/g-wurf/4woche.htm[/url] hihi to one :)[/QUOTE] Uoooo jakie słodziaki :loveu::loveu::loveu::loveu: ja bym wybrała Gonpo :loveu: ale w takiej hodowli to pewnie ceny powalają na kolana :roll: [quote name='Amber']A jak tam chodzenie Nerona na kolcach wychodzi, bo miałaś napisać? :) Chyba, że ja przeoczyłam...[/QUOTE] Pisałam pisalam , wydaje mi sie że jest nieco lepiej , na jednym ze spacerów spotkalismy onka przez ktorego kiedys zaliczyłam glebe jak Neron za nim wydarł , Neron oczywiście przyjał poze bojowa i ruszył ale ja tego nawet za bardzo nie odczułam i zaczal szczekac takim przyduszonym gardłem po czym zrezygnował :lol: mysle że jak kupie tą kolczatke regulowanym skórzanym paskiem bedzie jeszcze lepiej :lol: Quote
Naklejka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Słodziaki, jak każde szczeniaki :) Ja na podstawie tych zdjęć nie umiałabym wybrać szczylka, hehe, ale jak mam wybierać to już pod kątem wystaw i hodowli, a swoje wymagania mam :cool3: Kosztuje, kosztuje... pewnie koło 4-5tys zł :eviltong: Ostatnio też się nad kolcami zastanawiałam... Skoro daje to efekty... Quote
łamAga Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Naklejka']Słodziaki, jak każde szczeniaki :) Ja na podstawie tych zdjęć nie umiałabym wybrać szczylka, hehe, ale jak mam wybierać to już pod kątem wystaw i hodowli, a swoje wymagania mam :cool3: Kosztuje, kosztuje... pewnie koło 4-5tys zł :eviltong: Ostatnio też się nad kolcami zastanawiałam... Skoro daje to efekty...[/QUOTE] teraz to cena MT wydaje mi sie standardem przedział 4-6 tyś :roll: Ja powiem szczerze że Qwendi nawet na kolcach nie jestem w stanie utrzymać , ona na szyi ma ogromną ilośc futra zwłaszcza teraz jak porosła wiec wątpie żeby te kolce robiły na niej jakiekolwiek wrażenie :roll: Quote
Amber Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 No to się cieszę :grins: W razie jakiegoś gorącego starcia staraj się podnieść smyczą tę kolczatkę jak najwyżej, wtedy najmocniej działa i pies traci animusz :eviltong: Quote
łamAga Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Amber']No to się cieszę :grins: W razie jakiegoś gorącego starcia staraj się podnieść smyczą tę kolczatkę jak najwyżej, wtedy najmocniej działa i pies traci animusz :eviltong:[/QUOTE] Staram się ale ja mam zaledwie 153 wzrostu i waże 48 kg Neron waży podobnie :evil_lol: Quote
Amber Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ja mam 169 cm ale ważę 44 kg, Jari 38 kg + mam jeszcze nogi niesprawne i też jest mi ciężko :evil_lol: Ale trzeba sobie jakoś radzić ;) Quote
Naklejka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='dOgLoV']Staram się ale ja mam zaledwie 153 wzrostu i waże 48 kg Neron waży podobnie :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Amber']Ja mam 169 cm ale ważę 44 kg, Jari 38 kg + mam jeszcze nogi niesprawne i też jest mi ciężko :evil_lol: Ale trzeba sobie jakoś radzić ;)[/QUOTE] ja mam 160cm, 45kg, a Jetsan 50kg... I siłę ogromną :P Amber, jaka Ty chuda! A ja się rozczulam nad swoją niedowagą :evil_lol: Quote
Amber Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 No chuda jestem strasznie, nawet mi to przeszkadza, ale nie mogę przytyć za nic. Mam jojo w drugą stronę... Jak mi już wpadnie kilka kg to od razu potem waga leci na łeb na szyję :eviltong: Nie mam nawyku jedzenia, często zapominam zjeść, nie pamiętam kiedy ostatnio byłam głodna :evil_lol: Od czasów liceum nie przekroczyłam wagi 50 kg, a teraz częściej i 45 kg nie przekraczam :roll: Za to mogę sobie pozwalać na chipsy i lody kiedy mam ochotę... A kiedy raczej sobie przypomnę, że mogę mieć na nie ochotę i kupię zawczasu w sklepie :lol: Sorry za OFF :oops: Quote
sator_k_ Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Amber']No chuda jestem strasznie, nawet mi to przeszkadza, ale nie mogę przytyć za nic. Mam jojo w drugą stronę... Jak mi już wpadnie kilka kg to od razu potem waga leci na łeb na szyję :eviltong: Nie mam nawyku jedzenia, często zapominam zjeść, nie pamiętam kiedy ostatnio byłam głodna :evil_lol: Od czasów liceum nie przekroczyłam wagi 50 kg, a teraz częściej i 45 kg nie przekraczam :roll: Za to mogę sobie pozwalać na chipsy i lody kiedy mam ochotę... A kiedy raczej sobie przypomnę, że mogę mieć na nie ochotę i kupię zawczasu w sklepie :lol: Sorry za OFF :oops:[/QUOTE] Ale bomba!!! :D Quote
taxelina Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [url]http://img443.imageshack.us/img443/48/dsc01132np.jpg[/url] jak blisko razem :loveu: Quote
Recommended Posts