Ania :) Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Mój biedny piesek pożerany przez bestie :((( Quote
Patikujek Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 1 godzinę temu, łamAga napisał: niedługo braknie miejsca bo nie chciala bym Nerusia usuwać ;( a bannerek też mało aktualny :/ Ibri można dodac na bannerku w postaci dywanu bo niedugo ja na takie cudo własnie przerobie ojscusa jednego :[ Ale w tytule galerii jest tylko o mastifie i jego kotełach :P Co do dywaniku to ja stwierdziłam że taki z Koteła liniał by za bardzo więc wolę szarpak dla Bluma zrobić Quote
łamAga Posted February 15, 2018 Author Posted February 15, 2018 Dnia 12.02.2018 o 22:57, Ania :) napisał: Mój biedny piesek pożerany przez bestie :((( teraz został Ci tylko Leon :D :P Dnia 12.02.2018 o 23:48, Patikujek napisał: Ale w tytule galerii jest tylko o mastifie i jego kotełach :P Co do dywaniku to ja stwierdziłam że taki z Koteła liniał by za bardzo więc wolę szarpak dla Bluma zrobić Ale jest w bannerku :P już ja bym sie postarała żeby nie liniał :P Ty masz piękny banner <e sama robiłaś ? Quote
łamAga Posted February 15, 2018 Author Posted February 15, 2018 Wiem że Ania mnie zabije ale nawet nie mam kiedy jej fotek przeslać :P niby lubie pierwszą zmianę ale nie mam czasu na nic :/ Qulfa , chciałam popływać a tam lód .... A to sobie chociaż po nim pochodzę .... albo lepiej pobawię się z Brando :D ;) Quote
Aleksa. Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Nie mogę się napatrzeć, jaka ona cudna! Quote
łamAga Posted February 15, 2018 Author Posted February 15, 2018 9 minut temu, Aleksa. napisał: Nie mogę się napatrzeć, jaka ona cudna! i robi sie coraz bardziej kochana <3 kiedyś wa nagram jak mnie kocha , wystarczy ze powiem " chodz się przytulić" :D Quote
Ania :) Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Masz przechlapane za brak fotek :p :p czekam i czekam i czekam i chyba zdążymy pójść na następny spacer xd a serio to spoko rozumiem i cierpliwie czekam haha :D Quote
Tyśka) Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 I jak? Uspokaja się już troszkę z niszczeniem? ;) Piękna bestia z Tami! Quote
Patikujek Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 3 godziny temu, łamAga napisał: teraz został Ci tylko Leon :D :P Ale jest w bannerku :P już ja bym sie postarała żeby nie liniał :P Ty masz piękny banner <e sama robiłaś ? Sama. Jak chcesz to wybierz zdjęcia zwierzaków i mogę Ci zrobić. Lubię się czasem pobawić Quote
łamAga Posted February 17, 2018 Author Posted February 17, 2018 Dnia 15.02.2018 o 22:32, Ania :) napisał: Masz przechlapane za brak fotek :p :p czekam i czekam i czekam i chyba zdążymy pójść na następny spacer xd a serio to spoko rozumiem i cierpliwie czekam haha :D A to chyba sie wyrobie bo w przyszłą niedziele nie wiem czy do pracy nie pójdę ;( a fotki wyśle , jutro sie postaram ;) Dnia 15.02.2018 o 22:38, Tyś(ka) napisał: I jak? Uspokaja się już troszkę z niszczeniem? ;) Piękna bestia z Tami! Dzieki :* Tak już jest coraz mniej zniszczeń ( odpukać ) ....nawet maskotka ostatnio lezala kolo jej legowiska i jej nie ruszyła , kiedyś było by to nierealne ;) Dnia 15.02.2018 o 23:57, Patikujek napisał: Sama. Jak chcesz to wybierz zdjęcia zwierzaków i mogę Ci zrobić. Lubię się czasem pobawić Gratuluję zdolności ! ;) super :D jak bede miała chwilke to wuszukam jakiś zdjęć które sie nadają ;) Quote
Patikujek Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 23 minuty temu, łamAga napisał: Gratuluję zdolności ! ;) super :D jak bede miała chwilke to wuszukam jakiś zdjęć które sie nadają ;) Dziękuję :D Ja osobiście nie do końca jestem zadowolona z efektu ale po zmianie laptopa ostatnio nie miałam weny żeby wszystkie przydatne dodatki do PS pościągać i trzeba korzystać z tego co się ma. A poza tym moja kreatywność jakaś taka nijaka ostatnio. Jak znajdziesz to podeślij linki, albo lepiej w większej rozdzielczości na maila ([email protected]) Coś pokombinujemy, a jak sama masz jaki pomysł co do banerka to mów. Spróbuję zrealizować :) Quote
łamAga Posted February 17, 2018 Author Posted February 17, 2018 17 minut temu, Patikujek napisał: Dziękuję :D Ja osobiście nie do końca jestem zadowolona z efektu ale po zmianie laptopa ostatnio nie miałam weny żeby wszystkie przydatne dodatki do PS pościągać i trzeba korzystać z tego co się ma. A poza tym moja kreatywność jakaś taka nijaka ostatnio. Jak znajdziesz to podeślij linki, albo lepiej w większej rozdzielczości na maila ([email protected]) Coś pokombinujemy, a jak sama masz jaki pomysł co do banerka to mów. Spróbuję zrealizować :) Ja nie mam cierpliwości do takich programów :/ Jaki film znalazłam hahahaha postaram się go wstawić :D Quote
Patikujek Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Jaka słodka ta dziewczynka i jaka troskliwa... ojjjj rozczuliłam się A Tami jaki jeszcze głupiutki sceniacek :* Quote
*Magda* Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Zobaczyłam trampolinę i mi się przypomniało, że ostatnie wichury pozrywały nam siatkę i muszę kupić nową, bo na wiosnę dzieci nie będą miały gdzie skakać :/ Quote
Patikujek Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 25 minut temu, *Magda* napisał: Zobaczyłam trampolinę i mi się przypomniało, że ostatnie wichury pozrywały nam siatkę i muszę kupić nową, bo na wiosnę dzieci nie będą miały gdzie skakać :/ Bez siatki! Większa szansa na zmniejszenie ilości dzieci :D Quote
Aleksa. Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 54 minuty temu, Patikujek napisał: Bez siatki! Większa szansa na zmniejszenie ilości dzieci :D Quote
łamAga Posted February 18, 2018 Author Posted February 18, 2018 23 godziny temu, Patikujek napisał: Jaka słodka ta dziewczynka i jaka troskliwa... ojjjj rozczuliłam się A Tami jaki jeszcze głupiutki sceniacek :* To Maryśka , moja chrześniaczka <3 słodka tylko z wyglądu :P 22 godziny temu, Aleksa. napisał: Mój Fabinek, jakie gleby zaliczał :P Twój Fabianek nawet bez trampoliny zalicza gleby , dzisiaj zarył czołem na klatce schodowej a pozniej uchem zarył zjezdzając ze zjeżdzalni , Łamaga po mamusi :P 21 godzin temu, Ania :) napisał: Jakie małe te dzieci wszystkie :D Kiedyś były malutkie :D :P 2 godziny temu, *Magda* napisał: Zobaczyłam trampolinę i mi się przypomniało, że ostatnie wichury pozrywały nam siatkę i muszę kupić nową, bo na wiosnę dzieci nie będą miały gdzie skakać :/ kup nową :D 2 godziny temu, Patikujek napisał: Bez siatki! Większa szansa na zmniejszenie ilości dzieci :D Nie ma ryzyka nie ma zabawy :D 1 godzinę temu, Aleksa. napisał: :D Quote
mar....ka Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Chrześniaczka wiadomo po kim poszła : p Quote
łamAga Posted February 18, 2018 Author Posted February 18, 2018 9 minut temu, mar....ka napisał: Chrześniaczka wiadomo po kim poszła : p Ooooo matko kto tu przyszedł chyba mi kot zdechnie , i oby to była ibri :P ....żartowałam :P Quote
Patikujek Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 23 minuty temu, łamAga napisał: Ooooo matko kto tu przyszedł chyba mi kot zdechnie , i oby to była ibri :P ....żartowałam :P Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahaha hahahahaha Coś czuję, że nie zartowałaś Quote
łamAga Posted February 18, 2018 Author Posted February 18, 2018 3 minuty temu, Patikujek napisał: Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahaha hahahahaha Coś czuję, że nie zartowałaś no dzisiaj przegięła , wyrobiła się na moich oczach w kuchni , w skrytce , i nie było to siku , dostała w łeb i miała na to wyjeban...e nawet sobie nie poszła , oszaleje kiedyś .... Quote
Recommended Posts