łamAga Posted October 1, 2017 Author Posted October 1, 2017 8 minut temu, *Magda* napisał: To jest urocze :) "Matka" z "córką" :D Quote
łamAga Posted October 4, 2017 Author Posted October 4, 2017 Melduje że żyję , ale Tamira nie wiem ile jeszcze będzie chodziła po tym świecie !!!! zamorduje , przerobię na dywan , zakopie w ogródku !!!! Quote
*Magda* Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Aga, w ogródku nie, bo ktoś zwłoki znajdzie :P Quote
łamAga Posted October 6, 2017 Author Posted October 6, 2017 2 godziny temu, Aleksa. napisał: Daj jej spokój :D Na razie daje jej spokój dlatego tylko jeszcze żyje :P 10 minut temu, *Magda* napisał: Aga, w ogródku nie, bo ktoś zwłoki znajdzie :P w sąsiada ogródku zakopie :P Quote
łamAga Posted October 6, 2017 Author Posted October 6, 2017 9 minut temu, Aleksa. napisał: Okropnaaa :D :D No jest okropna , jest , co poradzisz :P Quote
Aleksa. Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Dawaj foty ze spaceru, bo coś mi mignęło na fb, że masz. :D nie oglądałam, bo czekam na nie tutaj :D Quote
łamAga Posted October 7, 2017 Author Posted October 7, 2017 Przed chwilą, Aleksa. napisał: Dawaj foty ze spaceru, bo coś mi mignęło na fb, że masz. :D nie oglądałam, bo czekam na nie tutaj :D mówisz i masz :P Quote
łamAga Posted October 7, 2017 Author Posted October 7, 2017 Przed chwilą, Aleksa. napisał: że im nie za zimno na kąpiel :D To fotki z przed tygodnia ;) teraz już jest zimno , chociaż nie sądzę żeby im to przeszkadzało :D Quote
łamAga Posted October 7, 2017 Author Posted October 7, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: A ok :D myślałam, że może z dzisiaj :D Dzisiaj większość dnia pada , chociaż wybraliśmy się z psami na sam początek lasu bo z młodym szliśmy ale na króciutko i bez aparatu , a szkoda bo widoki ciekawe , wielkie powyrywane drzewa , jak nam się uda jutro iść z młodym do parku to zrobi zdjęcie drzewa wyrwanego z korzeniami , ogromnego drzewa , chyba że już usunęli ale rano jeszcze było ;) Mieliśmy szanse iść jutro na psi spacerek bo Ania ma wolną niedzielę ale nie mamy z kim młodego zostawić ;( a On się nie nadaje na długie spacery , dzisiaj szliśmy dosłownie kawałeczek i za chwile było że nie ma siły iść , a w domu był taki zmęczony że aż musiał poleżeć pod kocem hahahahaha Quote
*Magda* Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Po co do wózka?! Na rowerku niech śmiga ;) Quote
Aleksa. Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 12 minut temu, *Magda* napisał: Po co do wózka?! Na rowerku niech śmiga ;) na rowerku też go nóżki będą bolały haha Quote
łamAga Posted October 10, 2017 Author Posted October 10, 2017 Noooo na rowerku , a później nie dosyć że będę jego niosla to jeszcze rowerek :P ostatnio był motorkiem i co ? niosłam i młodego i motorek ! A wózkiem to się tam wszedzie nie przejedzie , ostatnio wszyscy ugrzęźliśmy w błocie , a Ania miała trampki :D :P Quote
łamAga Posted October 13, 2017 Author Posted October 13, 2017 Jestem załamana , nie uznali mi reklamacji na telefon ;( byłam pewna że mi nie uznają bo jak ja im udowodnię że ten telefon mi nie spadł :/ sama bym pewnie w to nie uwierzyła że lezał i sam pękł ale tak było i mialam taką tyci tyci nadzieję że mi go naprawią ;( czeka mnie życie z popękanym telefonem bo nie mam wolnych 500-600 zł na naprawę :[ fuck , że to akurat mnie spotkało , chociaż w sumie nikogo to nie dziwi że akurat na mnie padło :P ten którego teraz używam jest masakryczny , dotyk ledwo działa , zdjęcia robi jak toster , no masakra :/ Quote
Aleksa. Posted October 13, 2017 Posted October 13, 2017 2 godziny temu, łamAga napisał: Jestem załamana , nie uznali mi reklamacji na telefon ;( byłam pewna że mi nie uznają bo jak ja im udowodnię że ten telefon mi nie spadł :/ sama bym pewnie w to nie uwierzyła że lezał i sam pękł ale tak było i mialam taką tyci tyci nadzieję że mi go naprawią ;( czeka mnie życie z popękanym telefonem bo nie mam wolnych 500-600 zł na naprawę :[ fuck , że to akurat mnie spotkało , chociaż w sumie nikogo to nie dziwi że akurat na mnie padło :P ten którego teraz używam jest masakryczny , dotyk ledwo działa , zdjęcia robi jak toster , no masakra :/ Kurcze, słabo :( Quote
Recommended Posts