Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, Aleksa. napisał:

Daj jej spokój :D

Na razie daje jej spokój dlatego tylko jeszcze żyje :P

10 minut temu, *Magda* napisał:

Aga, w ogródku nie, bo ktoś zwłoki znajdzie :P

w sąsiada ogródku zakopie :P

Posted
Przed chwilą, Aleksa. napisał:

że im nie za zimno na kąpiel :D 

To fotki z przed tygodnia ;) teraz już jest zimno , chociaż nie sądzę żeby im to przeszkadzało :D

Posted
1 minutę temu, Aleksa. napisał:

A ok :D myślałam, że może z dzisiaj :D 

Dzisiaj większość dnia pada , chociaż wybraliśmy się z psami na sam początek lasu bo z młodym szliśmy ale na króciutko i bez aparatu , a szkoda bo widoki ciekawe , wielkie powyrywane drzewa , jak nam się uda jutro iść z młodym do parku to zrobi zdjęcie drzewa wyrwanego z korzeniami , ogromnego drzewa , chyba że już usunęli ale rano jeszcze było ;)

Mieliśmy szanse iść jutro na psi spacerek bo Ania ma wolną niedzielę ale nie mamy z kim młodego zostawić ;( a On się nie nadaje na długie spacery , dzisiaj szliśmy dosłownie kawałeczek i za chwile było że nie ma siły iść , a w domu był taki zmęczony że aż musiał poleżeć pod kocem hahahahaha

Posted

Noooo na rowerku , a później nie dosyć że będę jego niosla to jeszcze rowerek :P ostatnio był motorkiem i co ? niosłam i młodego i motorek !

A wózkiem to się tam wszedzie nie przejedzie , ostatnio wszyscy ugrzęźliśmy w błocie , a Ania miała trampki :D :P

Posted

Jestem załamana , nie uznali mi reklamacji na telefon ;( byłam pewna że mi nie uznają bo jak ja im udowodnię że ten telefon mi nie spadł :/ sama bym pewnie w to nie uwierzyła że lezał i sam pękł ale tak było i mialam taką tyci tyci nadzieję że mi go naprawią ;( czeka mnie życie z popękanym telefonem bo nie mam wolnych 500-600 zł na naprawę :[ fuck , że to akurat mnie spotkało , chociaż w sumie nikogo to nie dziwi że akurat na mnie padło :P ten którego teraz używam jest masakryczny , dotyk ledwo działa , zdjęcia robi jak toster , no masakra :/

Posted
2 godziny temu, łamAga napisał:

Jestem załamana , nie uznali mi reklamacji na telefon ;( byłam pewna że mi nie uznają bo jak ja im udowodnię że ten telefon mi nie spadł :/ sama bym pewnie w to nie uwierzyła że lezał i sam pękł ale tak było i mialam taką tyci tyci nadzieję że mi go naprawią ;( czeka mnie życie z popękanym telefonem bo nie mam wolnych 500-600 zł na naprawę :[ fuck , że to akurat mnie spotkało , chociaż w sumie nikogo to nie dziwi że akurat na mnie padło :P ten którego teraz używam jest masakryczny , dotyk ledwo działa , zdjęcia robi jak toster , no masakra :/

Kurcze, słabo :(