łamAga Posted June 1, 2017 Author Posted June 1, 2017 21 godzin temu, Aleksa. napisał: Hejka :P to po co ją w pysk walisz ? :D Bo mnie pogryza :P Qurwa kupiłam smietanę do ubicia , otwarłam ją a tam jakiś taki glut i odór ryby bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
łamAga Posted June 1, 2017 Author Posted June 1, 2017 Ahaaa i dzisiaj przypłynęły do nas dwa bojowniki , jeden m oj drugi Sebka :D Ale ja i tak czekam na mojego ulubieńca , będzie najpiekniejszym mieszkańcem akwarium <3 Quote
*Magda* Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 15 minut temu, łamAga napisał: Qurwa kupiłam smietanę do ubicia , otwarłam ją a tam jakiś taki glut i odór ryby bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ja ostatnio kupiłam jakieś dziwne mleko :/ Przed chwilą, łamAga napisał: Ahaaa i dzisiaj przypłynęły do nas dwa bojowniki , jeden m oj drugi Sebka :D Ale ja i tak czekam na mojego ulubieńca , będzie najpiekniejszym mieszkańcem akwarium <3 To skąd one przypłynęły?? Quote
łamAga Posted June 1, 2017 Author Posted June 1, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Ja ostatnio kupiłam jakieś dziwne mleko :/ To skąd one przypłynęły?? kurde ale jak moga takie coś sprzedawać , Sebek chciał żebym mu to ubiła , ale wylałam do kibla , jebalo jak nie wiem :/ Przypłynęły z Warszawy :P ale ogólnie były sprowadzane z Tajlandi ;) Quote
łamAga Posted June 1, 2017 Author Posted June 1, 2017 To nasze bojowniki , czerwony Sebka , żółty mój :P Ale czekam jeszcze na glonojada L81 <3 Quote
łamAga Posted June 1, 2017 Author Posted June 1, 2017 4 minuty temu, *Magda* napisał: Sebka ładniejszy :P Mi się takie strzępiaste mniej podobają :P ale one jeszcze urosną do 6 cm :P Quote
*Magda* Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 5 minut temu, łamAga napisał: Mi się takie strzępiaste mniej podobają :P ale one jeszcze urosną do 6 cm :P Kolor ma ładniejszy :P Quote
łamAga Posted June 1, 2017 Author Posted June 1, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: Kolor ma ładniejszy :P kolor jeszcze moze lekko ulec zmianie :P Ja i tak zakładam sobie 2gie akwarium :P takie 300L i bede tam miała tylko 2 welony i bojownika :P będę czekała aż urosną do ogromnych rozmiarów :P A teraz uciekam bo jeszcze mnie zmywanie czeka a o 5 trza wstać :P więc dobranoc ;) Quote
angineuuka Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 Te strzepiaste takie idzie w zoologu dostac :P identyczne hahah Jak zwolni mi sie kiedys akwa, to kupie sobie bojownika :P Quote
łamAga Posted June 2, 2017 Author Posted June 2, 2017 23 godziny temu, angineuuka napisał: Te strzepiaste takie idzie w zoologu dostac :P identyczne hahah Jak zwolni mi sie kiedys akwa, to kupie sobie bojownika :P Ale te będą większe ;) teraz mają rozmiar normalnego dorosłego bojownika a będą jeszcze rosly ;) 11 godzin temu, angineuuka napisał: Najlepszego raz jeszcze! :) dziekuje :* Quote
*Magda* Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: moje ulubione to kaktusy hahahaha Ja muszę iść spać, bo przeczytałam "Moje ulubione to kutasy" 1 Quote
angineuuka Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Poprosze cie o namiary zaniedlugo na bojownika :P Quote
łamAga Posted June 2, 2017 Author Posted June 2, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Ja muszę iść spać, bo przeczytałam "Moje ulubione to kutasy" buahahahahahahhahaha głodnemu chleb na myśli :P 1 minutę temu, angineuuka napisał: Poprosze cie o namiary zaniedlugo na bojownika :P Nie ma problemu :D ciekawe czy na prawde będą tak duże jak mówią :D ja i ta czekam na mojego glonka <3 ma być po 11stym :D Quote
*Magda* Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Kutasy, to ostatnia rzecz o jakiej ostatnio myślę :P Quote
łamAga Posted June 2, 2017 Author Posted June 2, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Kutasy, to ostatnia rzecz o jakiej ostatnio myślę :P moze to i dobrze bo jeszcze by trzeci kutasik wyszedł i byś osiwiała :P Quote
angineuuka Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: moze to i dobrze bo jeszcze by trzeci kutasik wyszedł i byś osiwiała :P Moze cos innego by wyszlo :P Quote
Recommended Posts