Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

W sumie, to nie mam pojęcia :/ Mogłam sobie książkę poczytać :D

O widzisz , bardzo dobre rozwiazanie :D ja teraz bede miala co czytac :D kolega dba o mnie zebym nie wypadla z formy :D przyniosl mi dwie czesci Greya bo stwierdzil ze teraz sie zobaczymy dopiero za miesiac bo ja mam 2 tyg urlopu a jak ja wroce to On pojdzie na urlop 2 tygodniowy bo jego zona ma rodzic i musi miec wolne :D bedzie mala Kornelka , albo Michalinka <3

Posted

Fajnie :) Może na dogo będziesz więcej :P

Planujemy przyjazd na Wielkanoc ;) Szkoda, że wystawa w Opolu jest tydzień po Wielkanocy :( Akurat w weekend jak będziemy musieli wracać :( Inaczej bym Cię namawiała na przyjazd :)

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

Fajnie :) Może na dogo będziesz więcej :P

Planujemy przyjazd na Wielkanoc ;) Szkoda, że wystawa w Opolu jest tydzień po Wielkanocy :( Akurat w weekend jak będziemy musieli wracać :( Inaczej bym Cię namawiała na przyjazd :)

bede czesciej na pewno bo do wieczora bede mogla ogarnac to co musialam ogarniam wieczorem jak bylam rano w pracy :P

Bylo by ciezko jechac do Opola z pewnego względu :P ale postarala bym sie byc :P

Posted
Przed chwilą, *Magda* napisał:

Ale to i tak nie wypali, bo wystawa jest 22-23.04, a wtedy to ja muszę wracać :P

Ehhhh ale za rok koniecznie musicie byc w Opolu ! :P

z/w ide pranie powiesić :P

Posted
13 minut temu, *Magda* napisał:

Za rok, to ja będę pracować i nie wiem jak będzie z naszymi urlopami :/

a bylo by tak fajnie ;( pewnie juz bedziemy mieli kanarka :P bysmy sie na spacer psio-dzieciecy wybraly :P

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Może oprócz kanarka, będziesz też w ciąży :) W sumie, to wtedy byłaś w ciąży na wystawie, więc... :)

Nooo byłam , pamietam mialam ze soba kole bo caly czas mialam odruchy wymiotne :D :P ale wtedy jeszcze w to nie wierzyłam :P

Posted

Quwa a ja mam zdjęcie dla Magdy :P

Predzej nie dalam rady wejsc mlody jak na zlosc nie chcial spac tylko ogladal ciuchcie tomka :P

zaraz wstawie fote dla Magdy :D