łamAga Posted March 15, 2017 Author Posted March 15, 2017 5 minut temu, *Magda* napisał: To czemu nie redukujesz od razu jak się na światłach zatrzymujesz? bo zapominam :P ale coraz rzadziej mi sie to zdarza :P nie no ide spac bo na prawde bede rano nieprzytomna , a obawiam sie ze pobudka bedzie kolo 5 :/ albo i wczesniej ;) Dobranoc ;) Quote
Aleksa. Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Hmmm, albo tak wgl to czemu nie masz auta na luzie jak jest czerwone ? :D Quote
*Magda* Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Hej łamAga ;) My tu gadu, gadu, a Ty ciężko pracujesz :P Quote
łamAga Posted March 18, 2017 Author Posted March 18, 2017 Dnia 15.03.2017 o 22:09, Aleksa. napisał: Hmmm, albo tak wgl to czemu nie masz auta na luzie jak jest czerwone ? :D za podjechanie na luzie do swiatel masz oblany egzamin :P podjezdza sie na 2jce :P Dnia 16.03.2017 o 19:29, Aleksa. napisał: Przywitam się :) Dnia 16.03.2017 o 20:21, Patikujek napisał: Halusien :) 4 godziny temu, mar....ka napisał: ~bry łamaga :))) Hejka laseczki ;) Dnia 16.03.2017 o 20:23, *Magda* napisał: Hej łamAga ;) My tu gadu, gadu, a Ty ciężko pracujesz :P szczera prawda , pracuje w pocie czola :P Quote
*Magda* Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 7 minut temu, łamAga napisał: za podjechanie na luzie do swiatel masz oblany egzamin :P podjezdza sie na 2jce :P Ty nie masz podjeżdżać na luzie, tylko stać na skrzyżowaniu na luzie :P Poza tym, prawko już masz, więc nikt Cię za nic nie obleje :D Quote
łamAga Posted March 18, 2017 Author Posted March 18, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Ty nie masz podjeżdżać na luzie, tylko stać na skrzyżowaniu na luzie :P Poza tym, prawko już masz, więc nikt Cię za nic nie obleje :D Ale jakos tak sie przyzwyczailam ze jak podjezdzam do swiatel redukujac bieg do 2jki a jak stane to redukuje do 1 , nigdy nie stoje na luzie :P Quote
łamAga Posted March 18, 2017 Author Posted March 18, 2017 a tutaj dla tych niefacebookowych , tak tatus ubiera dziecko na spacer :P 1 Quote
*Magda* Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 A może Sebek chciał zrobić napad na bank i dlatego te rajtuzy na głowie :D Quote
łamAga Posted March 18, 2017 Author Posted March 18, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: A może Sebek chciał zrobić napad na bank i dlatego te rajtuzy na głowie :D To sobie mógł założyć rajtki na głowe :D :P młodemu sie podobalo :D :P Quote
Aleksa. Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 Ale to bez sensu ? :D Szkoda sprzęgła iii nogi ? :D nie boli Cię, jak tak stoisz na czerwonym na wciśniętym sprzęgle ? :D Myślę, że jakbyś wpakowała się w jakiś korek, to byś się oduczyła stania na biegu :D Quote
łamAga Posted March 18, 2017 Author Posted March 18, 2017 9 minut temu, Aleksa. napisał: Ale to bez sensu ? :D Szkoda sprzęgła iii nogi ? :D nie boli Cię, jak tak stoisz na czerwonym na wciśniętym sprzęgle ? :D Myślę, że jakbyś wpakowała się w jakiś korek, to byś się oduczyła stania na biegu :D Kochana ja stoję codziennie w korkach około 30 min :P ale fakt , kolano mi juz siada :P jakos mi tak wygodnie , szybko moge ruszyc a jak stoisz na luzie to zanim bieg wlaczysz to zdaza Cie strabic :P 2 minuty temu, mar....ka napisał: Fabianek jak krasnal w rajtkach wygląda On w ogóle jak krasnal wyglada , dzisiaj w przedszkolu wygladal miedzy dziecmi jak dzidzius :D Quote
Aleksa. Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Serio Twoje dziecko wygląda na niemowlę wśród tych dzieci haha :D iiii CZEŚĆ :D mamuśka :D Quote
łamAga Posted March 20, 2017 Author Posted March 20, 2017 7 minut temu, Aleksa. napisał: Serio Twoje dziecko wygląda na niemowlę wśród tych dzieci haha :D iiii CZEŚĆ :D mamuśka :D cześć synowa :D Fabianek jest drobniutki :P dzisiaj Stas jak mu przywalił z klocków to ma niezłe limbo pod okiem , jutro bedzie pewie miał kolory tęczy na buźce :[ a w przedszkolu Staś był taki grzeczniutki , dzieciaki mu zabawki braly a ten stal jak taka ciota , za to w domu to diabol wcielony :[ Quote
Aleksa. Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 OHH, ten kot jeszcze żyje :D jaka ona cudna Quote
łamAga Posted March 20, 2017 Author Posted March 20, 2017 6 minut temu, Aleksa. napisał: OHH, ten kot jeszcze żyje :D jaka ona cudna dziekuje :* jeszcze jej nie przerobilam na dywanik mimo iz czesto jej to obiecuje a teraz siedzi i sie we mnie wgapia :P Quote
łamAga Posted March 21, 2017 Author Posted March 21, 2017 23 godziny temu, jolkablaszczyk napisał: śliczny rudzielec... :) Dziękujemy ;) laski nie piszcie tyle bo się nie mogę przedrzeć przez te wszystkie posty :P Quote
*Magda* Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 Dobry wieczór :) Spokojnie Aga, Staś się wyrobi w przedszkolu :P Quote
Recommended Posts