łamAga Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: Widzisz jak szybko się człowiek przyzwyczaja do "luksusu" :P za szybko , zdecydowanie :P ja mi przyjdzie w mróz jechac rowerem to chyba oszaleje :P Quote
mar....ka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 ale się uśmiałam.... co do spotkania, interesuje mnie kwestia z tym, że dałabys z siebie 100%- możesz rozwinąć myśl heheheh Quote
łamAga Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 1 minutę temu, mar....ka napisał: co do spotkania, interesuje mnie kwestia z tym, że dałabys z siebie 100%- możesz rozwinąć myśl heheheh Hehehehehe w sensie że zrobiła bym wszystko żeby na tym spotkaniu być ;P Quote
mar....ka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Teraz, łamAga napisał: Hehehehehe w sensie że zrobiła bym wszystko żeby na tym spotkaniu być ;P taaaaaa hehehehe Quote
*Magda* Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: Hehehehehe w sensie że zrobiła bym wszystko żeby na tym spotkaniu być ;P Z racji tego, że ty jesteś fejsbukowa, a o spotkaniu nic nie wiedziałaś, to stawiam, że Ci się nie uda na nim być :P Ale zapraszam w lipcu nad morze, to spotkasz się z nami :) Quote
Ania :) Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Aga jak nie wiedzialas przecież byłaś w temacie oznaczana... :P Quote
łamAga Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: Z racji tego, że ty jesteś fejsbukowa, a o spotkaniu nic nie wiedziałaś, to stawiam, że Ci się nie uda na nim być :P Ale zapraszam w lipcu nad morze, to spotkasz się z nami :) Ale na wspólnym z wami :P na dogo juz byscie mnie poinformowały :P 4 minuty temu, Ania :) napisał: Aga jak nie wiedzialas przecież byłaś w temacie oznaczana... :P Tak ???? to albo mam skleroze albo na prawde jestem kosmitką :/ Quote
*Magda* Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 4 minuty temu, łamAga napisał: Tak ???? to albo mam skleroze albo na prawde jestem kosmitką :/ Stawiam na to drugie Chociaż do tego pierwszego od dawna się przyznajesz Quote
łamAga Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Stawiam na to drugie Chociaż do tego pierwszego od dawna się przyznajesz śmiej się śmiej :P pamiętaj że to jest zaraźliwe i leci po kablach :P po moich widzisz tak leciało że aż mikrofale rozdupcyło :P Quote
mar....ka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 nie ważne, musimy dążyć do spotkania nadmorskiego (a jak Ty z tym szczylem dojedziesz)??? Quote
łamAga Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 22 godzin temu, mar....ka napisał: nie ważne, musimy dążyć do spotkania nadmorskiego (a jak Ty z tym szczylem dojedziesz)??? szczylek to najmniejszy problem , najwiekszym jest mój urlop ;) Quote
*Magda* Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 51 minut temu, łamAga napisał: szczylek to najmniejszy problem , najwiekszym jest mój urlop ;) To załatwiaj urlop i już! Quote
łamAga Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 6 minut temu, *Magda* napisał: To załatwiaj urlop i już! Ale ja nie mam tak ze biorę urlop kiedy chce , ja mam urlop jak firma stoi :/ Quote
*Magda* Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 3 minuty temu, łamAga napisał: Ale ja nie mam tak ze biorę urlop kiedy chce , ja mam urlop jak firma stoi :/ No ale co, nie możesz wziąć urlopu również w czasie, który Tobie pasuje? Quote
łamAga Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 O 4.11.2016 o 20:33, mar....ka napisał: ale się uśmiałam.... co do spotkania, interesuje mnie kwestia z tym, że dałabys z siebie 100%- możesz rozwinąć myśl heheheh Firma stoi 2 tygodnie , wiec zostaje mi pozniej urlop na swieta , w razie lekarza itd :/ Quote
*Magda* Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 No a wiesz już kiedy będą stać? Do dupy taki przymusowy urlop :/ A co jak dziecko chodzi do szkoły i ma ferie/wakacje? A jest na tyle małe, że samo nie może zostać i nie masz blisko rodziny. Quote
łamAga Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 8 minut temu, *Magda* napisał: No a wiesz już kiedy będą stać? Do dupy taki przymusowy urlop :/ A co jak dziecko chodzi do szkoły i ma ferie/wakacje? A jest na tyle małe, że samo nie może zostać i nie masz blisko rodziny. Nie :/ co roku stoją inaczej , w zależności jak idą firmy w chinach , brazyli i w meksyku :/ na takie argumenty usłyszysz " ale nikt nikogo tutaj na siłę nie trzyma " Quote
angineuuka Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 2 minuty temu, łamAga napisał: Nie :/ co roku stoją inaczej , w zależności jak idą firmy w chinach , brazyli i w meksyku :/ na takie argumenty usłyszysz " ale nikt nikogo tutaj na siłę nie trzyma " Nie myslalas, zeby sie rozejrzec za nowa? :P Quote
łamAga Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 O 4.11.2016 o 20:33, mar....ka napisał: ale się uśmiałam.... co do spotkania, interesuje mnie kwestia z tym, że dałabys z siebie 100%- możesz rozwinąć myśl heheheh jakoś nie ;) u Nas w miescie nie ma wyboru za bardzo ;) Quote
angineuuka Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 2 minuty temu, łamAga napisał: jakoś nie ;) u Nas w miescie nie ma wyboru za bardzo ;) nie ten cytat :D Quote
łamAga Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 47 minut temu, angineuuka napisał: nie ten cytat :D Quwa za każdym razem jak chce cytować to mi daje jeden i ten sam cytat :P Quote
angineuuka Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 2 minuty temu, łamAga napisał: Quwa za każdym razem jak chce cytować to mi daje jeden i ten sam cytat :P haha brawo :D chciałam ci napisac, czy ty nie do pracy, ale jest weekend ;P Quote
łamAga Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 O 4.11.2016 o 20:33, mar....ka napisał: ale się uśmiałam.... co do spotkania, interesuje mnie kwestia z tym, że dałabys z siebie 100%- możesz rozwinąć myśl heheheh Miałam propozycje pójscia do pracy w niedziele ale odmówiłam , a teraz żałuję bo mnie tak Sebek wqurwił że chętnie bym poszła i go nie oglądała , ale z drugoej strony przynajmniej spędze czas z młodym ;) Quote
łamAga Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 2 minuty temu, angineuuka napisał: no wlasnie, z dzieciakiem pobadz :p No i tylko ten argument do mnie przemawia :P Quote
Recommended Posts