*Magda* Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Kolorowych :P Ja jeszcze z psami muszę wyjść, ale najpierw piwko dopiję :P Quote
Ania :) Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 1 godzinę temu, dOgLoV napisał: No hejjj ;) i co byliście na spacerku ? :P My mieliśmy iść ale Sebek wyszedł na dwor rano i stwierdził że pada i siedzieliśmy w domu , a popołudniu poszlismy na dzien drzewa bo Sebek chciał drzewka :/ ja sie drzewek chce pozbyć a ten nowe znosi do domu :/ Od rana też stwierdziłam , ze nigdzie nie idę bo pochmurno było i nieprzyjemnie ale kurde szkoda mi psow więc zebrałam się po obiedzie i pojechaliśmy zrobić 6,5km :p Herbata jest najlepsza z cytryną i dwie łyżeczki cukru <3 kocham herbatę i zimą potrafię wypić 6 kubków :p Quote
angineuuka Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 ja praktycznie każda lubię. i tak, także dwie łyzki cukru i cytryna :D Quote
Ania :) Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 15 minut temu, Angi napisał: ja praktycznie każda lubię. i tak, także dwie łyzki cukru i cytryna :D Lubić to ja lubię prawie każda :p i owocowa i zieloną i czerwoną :p tylko warunek jest żeby była poslodzona , bo gorzkiej nie lubię :p Quote
jolkablaszczyk Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 to podobnie jak ja z tym, że ja nie lubię zielonej, za dużo ma w sobie tej goryczki, ale owocowe i cynamonowe lubię no i zwykła też. byle z cukrem :) owocowe jak mocniej posłodzić to jak kompot smakują :) Quote
Ania :) Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 3 godziny temu, jolkablaszczyk napisał: to podobnie jak ja z tym, że ja nie lubię zielonej, za dużo ma w sobie tej goryczki, ale owocowe i cynamonowe lubię no i zwykła też. byle z cukrem :) owocowe jak mocniej posłodzić to jak kompot smakują :) Ja nie parzę długo zadnej herbaty (oprocz owocowej) bo wtedy mi nie smakuje i właśnie jest gorzka i cukier nie pomaga :p więc jak Zielona chwilkę się potrzyma to dla mnie spoko :) Sorry Aga :p herbaciano się zrobiło :p Quote
jolkablaszczyk Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 ja tez szybko wyciągam woreczek... zalewam, odstawiam czajnik i siegam po lyzeczke by wyłowic torebkę.. i już.. Quote
Aleksa. Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Ja zwykle pije czarną herbatkę, a jak mam cytrynkę, to oczywiście z nią :))) Quote
3 x Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 siemka, przyszłam na zdjęcia a tych jak na lekarstwo więc coby nawiązać do tematu to powiem, że nie piję kawy bo mi śmierdzi ;) i nie cierpię jej zapachu. Uważam, że kawa to samo zuo ;) Quote
łamAga Posted October 26, 2016 Author Posted October 26, 2016 Buahahahahahahahahahahahaha Magda tak własnie wyglądam hahaha :P To co ze zrobiło sie herbaciano :D ja i tak wole kawę i własnie sączę gorącą kawę ze śmietanką:P a jacyś kolesie mi się tłuka po domu , mam nadzieję że nie odetną Sebkowi genitali jak to miało miejsce niedaleko nas :P Quote
*Magda* Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 A co za różnica czy je będzie miał czy nie, skoro nie chce kolejnego dziecka :D Quote
łamAga Posted October 26, 2016 Author Posted October 26, 2016 Teraz, *Magda* napisał: A co za różnica czy je będzie miał czy nie, skoro nie chce kolejnego dziecka :D w sumie :P Ale tamten koleś się wykrwawił więc wiesz , rachunki trzeba poopłacać , sama na to nie zarobie :P Quote
*Magda* Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 To niech się Sebek ubezpieczy na życie ;) Jakby mi Bodka zabrakło, to 100tyś. euro ubezpieczyciel wpłaci na poczet hipoteki, więc zawsze coś :D Quote
łamAga Posted October 26, 2016 Author Posted October 26, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: To niech się Sebek ubezpieczy na życie ;) Jakby mi Bodka zabrakło, to 100tyś. euro ubezpieczyciel wpłaci ta poczet hipoteki, więc zawsze coś :D o kurczaczek , to nieźle :P Sebek jest ubezpieczony ale to są pewnie grosze ;P Quote
*Magda* Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Pod warunkiem, że nie stanie się to na motorze :P Quote
łamAga Posted October 26, 2016 Author Posted October 26, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Pod warunkiem, że nie stanie się to na motorze :P a dlaczego tak ? :P Track sprzedany :D :P Quote
*Magda* Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: a dlaczego tak ? :P Track sprzedany :D :P Bo Ci na motorach, to "dawcy" :P Taką mamy klauzulę w polisie. No to super :) Quote
łamAga Posted October 26, 2016 Author Posted October 26, 2016 buahahaha no troche niesprawiedliwe :P Quote
*Magda* Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Sebek w domu tak? Bo nie rozumiem po co Ty miałaś być o 21 w domu, skoro on jest :P Quote
łamAga Posted October 26, 2016 Author Posted October 26, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Sebek w domu tak? Bo nie rozumiem po co Ty miałaś być o 21 w domu, skoro on jest :P No w domu :P żeby być w domu w razie by się młody obudził , a Sebek usiał iśc z tymi gośćmi / gościami :P żeby obejrzeli samochód i na jazde próbną :P Quote
*Magda* Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Teściowa mogła nasłuchiwać :P A tak na serio, to dobrze, bo choć chwilę na dogo popiszemy ;) Bo zaraz znikam spać. Pewnie ciężka noc przede mną :/ Quote
łamAga Posted October 26, 2016 Author Posted October 26, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Teściowa mogła nasłuchiwać :P A tak na serio, to dobrze, bo choć chwilę na dogo popiszemy ;) Bo zaraz znikam spać. Pewnie ciężka noc przede mną :/ tesciowa niech nasłuchuje czy jej koty czegos na parapecie nie rozwalają :P Nooo bo w tygodniu jak ide na popoludniu to ciezko mi wejsc na dogo :/ A jak nathan ? pewnie budzi go ta gorączka ? :/ Quote
*Magda* Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: A jak nathan ? pewnie budzi go ta gorączka ? :/ Nocka, jak już pisałam była ok ;) Ale dzień już nie był kolorowy :/ 3x dostał syrop, a i tak po jego podaniu temperatura nie spadała całkowicie :( Dlatego, boję się, że nocka dziś już nie będzie spokojna :/ Quote
Recommended Posts