Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, dOgLoV napisał:

No hejjj ;)

i co byliście na spacerku ? :P My mieliśmy iść ale Sebek wyszedł na dwor rano i stwierdził że pada i siedzieliśmy w domu , a popołudniu poszlismy na dzien drzewa bo Sebek chciał drzewka :/ ja sie drzewek chce pozbyć a ten nowe znosi do domu :/

Od rana też stwierdziłam , ze nigdzie nie idę bo pochmurno było i nieprzyjemnie ale kurde szkoda mi psow więc zebrałam się po obiedzie i pojechaliśmy zrobić 6,5km :p 

Herbata jest najlepsza z cytryną i dwie łyżeczki cukru <3 kocham herbatę i zimą potrafię wypić 6 kubków :p

Posted
15 minut temu, Angi napisał:

ja praktycznie każda lubię. 

i tak, także dwie łyzki cukru i cytryna :D 

Lubić to ja lubię prawie każda :p i owocowa i zieloną i czerwoną :p tylko warunek jest żeby była poslodzona , bo gorzkiej nie lubię :p 

Posted

to podobnie jak ja z tym, że ja nie lubię zielonej, za dużo ma w sobie tej goryczki, ale owocowe i cynamonowe lubię no i zwykła też. byle z cukrem :) owocowe jak mocniej posłodzić to jak kompot smakują :)

Posted
3 godziny temu, jolkablaszczyk napisał:

to podobnie jak ja z tym, że ja nie lubię zielonej, za dużo ma w sobie tej goryczki, ale owocowe i cynamonowe lubię no i zwykła też. byle z cukrem :) owocowe jak mocniej posłodzić to jak kompot smakują :)

Ja nie parzę długo  zadnej herbaty (oprocz owocowej) bo wtedy mi nie smakuje i właśnie jest gorzka i cukier nie pomaga :p więc jak Zielona chwilkę się potrzyma to dla mnie spoko :)

Sorry Aga :p herbaciano się zrobiło :p

Posted

siemka, przyszłam na zdjęcia a tych jak na lekarstwo
więc coby nawiązać do tematu to powiem, że nie piję kawy bo mi śmierdzi ;) i nie cierpię jej zapachu. Uważam, że kawa to samo zuo ;)

Posted

Buahahahahahahahahahahahaha Magda tak własnie wyglądam hahaha :P

To co ze zrobiło sie herbaciano :D ja i tak wole kawę i własnie sączę gorącą kawę ze śmietanką:P a jacyś kolesie mi się tłuka po domu , mam nadzieję że nie odetną Sebkowi genitali jak to miało miejsce niedaleko nas :P

Posted
Teraz, *Magda* napisał:

A co za różnica czy je będzie miał czy nie, skoro nie chce kolejnego dziecka :D

w sumie :P

Ale tamten koleś się wykrwawił więc wiesz , rachunki trzeba poopłacać , sama na to nie zarobie :P

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

To niech się Sebek ubezpieczy na życie ;) Jakby mi Bodka zabrakło, to 100tyś. euro ubezpieczyciel wpłaci ta poczet hipoteki, więc zawsze coś :D

o kurczaczek , to nieźle :P Sebek jest ubezpieczony ale to są pewnie grosze ;P

Posted
4 minuty temu, *Magda* napisał:

Sebek w domu tak? Bo nie rozumiem po co Ty miałaś być o 21 w domu, skoro on jest :P

No w domu :P żeby być w domu w razie by się młody obudził , a Sebek usiał iśc z tymi gośćmi / gościami :P żeby obejrzeli samochód i na jazde próbną :P

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Teściowa mogła nasłuchiwać :P

A tak na serio, to dobrze, bo choć chwilę na dogo popiszemy ;) Bo zaraz znikam spać. Pewnie ciężka noc przede mną :/

tesciowa niech nasłuchuje czy jej koty czegos na parapecie nie rozwalają :P

Nooo bo w tygodniu jak ide na popoludniu to ciezko mi wejsc na dogo :/ 

A jak nathan ? pewnie budzi go ta gorączka ? :/

Posted
1 minutę temu, dOgLoV napisał:

A jak nathan ? pewnie budzi go ta gorączka ? :/

Nocka, jak już pisałam była ok ;) Ale dzień już nie był kolorowy :/ 3x dostał syrop, a i tak po jego podaniu temperatura nie spadała całkowicie :( Dlatego, boję się, że nocka dziś już nie będzie spokojna :/