Tyśka) Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Ja na razie pilne studentka, chodzę na wykłady. :D Hej Aga! Quote
mar....ka Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 O 12.10.2016 o 16:29, Tyś napisał: Ja na razie pilne studentka, chodzę na wykłady. :D Hej Aga! każdy na początku chodzi, zobaczysz dalej hehehe Quote
łamAga Posted October 16, 2016 Author Posted October 16, 2016 Hej laseczki ;) kilka fotek mam dla Was ale nie wiem czy Wam ich nie powieli ;) Quote
łamAga Posted October 16, 2016 Author Posted October 16, 2016 Torcik dla mamy ;) i prezenciki , nie potrafiłam nic innego wymyślić ;) Quote
łamAga Posted October 16, 2016 Author Posted October 16, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Fotki powieliło :D Śliczny torcik ;) chyba udało mi się wymazać powielenie ;) dziekuję :* chce od nich wziąć też torcik na Fabiana 2 latka ale aż sie boje ile zawołają za taki jaki bym chciała :/ Quote
*Magda* Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 Ile sobie życzą za taki tort? Bo ja tutaj płacę 40 euro, za taki z mcqueenem (czy inną postacią ;)) Quote
łamAga Posted October 16, 2016 Author Posted October 16, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Ile sobie życzą za taki tort? Bo ja tutaj płacę 40 euro, za taki z mcqueenem (czy inną postacią ;)) ten kosztował 60 zł ale obawiam się że taki jak ja chce będzie kosztował z jakies 170 zł :/czyli porownywalnie tyle co u Was wiec raczej takiego nie wezmę w tym roku jak młody jeszcze nie ma wymagań co do tego z czym chce torcika ;) Quote
łamAga Posted October 16, 2016 Author Posted October 16, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Fajniutki :) Też mi się podoba , zamieniła bym tylko ten róż na niebieski , ale jednak chyba zrezygnuje z takiego jak mi taką cenę wywalą ;) Quote
łamAga Posted October 16, 2016 Author Posted October 16, 2016 Kurcze jestem troszkę nie pocieszona ;( mieliśmy jechac do Poznania na wystawę ale okazalo się że będzie wystawiany tylko jeden kanar i w zasadzie nie mamy po co jechac ;( a mnie coraz częściej nachodzą myśli żeby wziąć Donka .... Quote
Ania :) Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 Śliczne zdjęcia :) Niedawno się właśnie zastanawiałam czy będziecie jechać na Poznań ;) Bierz kanara , przynajmniej następnego psa nie będziesz musiała czesac :p no i nie wiem czy Sebek byłby zadowolony z ciągłego biegania po ringu :p a kanary wystawia się chyba tak samo jak MT :p Tak wiem argumenty z dupy :D Quote
Ania :) Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 Swoją drogą dziwne , ze na takiej wystawie tak mało kanarow :) Quote
angineuuka Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 jeden kanar na MP? rili? ;o a jakaś klubówka? Quote
łamAga Posted October 16, 2016 Author Posted October 16, 2016 14 minut temu, Ania :) napisał: Śliczne zdjęcia :) Niedawno się właśnie zastanawiałam czy będziecie jechać na Poznań ;) Bierz kanara , przynajmniej następnego psa nie będziesz musiała czesac :p no i nie wiem czy Sebek byłby zadowolony z ciągłego biegania po ringu :p a kanary wystawia się chyba tak samo jak MT :p Tak wiem argumenty z dupy :D Dziękuje :* Mieliśmy w planach jechać .... Jak by był Donek to byśmy nie wystawiali :P właśnie ze względu na "rodzaj" wystawiania :P a włosy długie nie są tak upierdliwe jak krótkie :P 14 minut temu, Ania :) napisał: Swoją drogą dziwne , ze na takiej wystawie tak mało kanarow :) Bardzo dziwne ;( 9 minut temu, Angi napisał: jeden kanar na MP? rili? ;o a jakaś klubówka? Myślałam że będzie Ewa a tu plyndz :/ jeździmy na klubówki gdzie bliżej , ale jak jest gdzieś daleko to odpuszczamy ;) Quote
Ania :) Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 Teraz sprawdziłam i labkow też bardzo mało :/ w Poznaniu 40 labkow a na Cacib w Łodzi 100 było :/ Quote
Oscar Patric Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 21 godzin temu, dOgLoV napisał: coś w tym stylu bym chciała ale pysznie wygląda mmm Quote
łamAga Posted October 17, 2016 Author Posted October 17, 2016 21 godzin temu, Ania :) napisał: Teraz sprawdziłam i labkow też bardzo mało :/ w Poznaniu 40 labkow a na Cacib w Łodzi 100 było :/ W takim porównaniu to faktycznie mało bo aż 50% mniej ale ogólnie to dużo , jak by tyle było kanarów to bym się nawet nie zastanawiała czy jechać .... 1 godzinę temu, Oscar Patric napisał: ale pysznie wygląda mmm Też tak sądzę :D Zaraz leci na polsacie " więceń labiryntu" zobaczymy czy przereklamowany czy da się obejrzeć :P Quote
Recommended Posts