Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

Fotki powieliło :D

Śliczny torcik ;)

chyba udało mi się wymazać powielenie ;)

dziekuję :* chce od nich wziąć też torcik na Fabiana 2 latka ale aż sie boje ile zawołają za taki jaki bym chciała :/

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

Ile sobie życzą za taki tort? Bo ja tutaj płacę 40 euro, za taki z mcqueenem (czy inną postacią ;))

ten kosztował 60 zł ale obawiam się że taki jak ja chce będzie kosztował z jakies 170 zł :/czyli porownywalnie tyle co u Was wiec raczej takiego nie wezmę w tym roku jak młody jeszcze nie ma wymagań co do tego z czym chce torcika ;)

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Fajniutki :)

Też mi się podoba , zamieniła bym tylko ten róż na niebieski , ale jednak chyba zrezygnuje z takiego jak mi taką cenę wywalą ;)

Posted

Kurcze jestem troszkę nie pocieszona ;( mieliśmy jechac do Poznania na wystawę ale okazalo się że będzie wystawiany tylko jeden kanar i w zasadzie nie mamy po co jechac ;( a mnie coraz częściej nachodzą myśli żeby wziąć Donka ....

Posted

Śliczne zdjęcia :)

Niedawno się właśnie zastanawiałam czy będziecie jechać na Poznań ;) 

Bierz kanara , przynajmniej następnego psa nie będziesz musiała czesac :p no i nie wiem czy Sebek byłby zadowolony z ciągłego biegania po ringu :p a kanary wystawia się chyba tak samo jak MT :p  Tak wiem argumenty z dupy :D

Posted
14 minut temu, Ania :) napisał:

Śliczne zdjęcia :)

Niedawno się właśnie zastanawiałam czy będziecie jechać na Poznań ;) 

Bierz kanara , przynajmniej następnego psa nie będziesz musiała czesac :p no i nie wiem czy Sebek byłby zadowolony z ciągłego biegania po ringu :p a kanary wystawia się chyba tak samo jak MT :p  Tak wiem argumenty z dupy :D

Dziękuje :*

Mieliśmy w planach jechać ....

Jak by był Donek to byśmy nie wystawiali :P właśnie ze względu na "rodzaj" wystawiania :P a włosy długie nie są tak upierdliwe jak krótkie :P

14 minut temu, Ania :) napisał:

Swoją drogą dziwne , ze na takiej wystawie tak mało kanarow :)

Bardzo dziwne ;(

9 minut temu, Angi napisał:

jeden kanar na MP? rili? ;o a jakaś klubówka?

Myślałam że będzie Ewa a tu plyndz :/ jeździmy na klubówki gdzie bliżej , ale jak jest gdzieś daleko to odpuszczamy ;)

Posted
21 godzin temu, Ania :) napisał:

Teraz sprawdziłam i labkow też bardzo mało :/ w Poznaniu 40 labkow a  na Cacib w Łodzi 100 było :/ 

W takim porównaniu to faktycznie mało bo aż 50% mniej ale ogólnie to dużo , jak by tyle było kanarów to bym się nawet nie zastanawiała czy jechać ....

1 godzinę temu, Oscar Patric napisał:

ale pysznie wygląda mmm

Też tak sądzę :D

Zaraz leci na polsacie " więceń labiryntu" zobaczymy czy przereklamowany czy da się obejrzeć :P