łamAga Posted October 8, 2016 Author Posted October 8, 2016 1 minutę temu, Tyś napisał: Powiem Ci, że pierwsze słysze... :O Jaki słodki Fabianek :))) Pocieszyłaś mnie :* Dziękuję :* Quote
Aleksa. Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Otwieram oczy w pokoju jak zawsze nie za jasno (mam takie mocno czerwone, albo bordowe? rolety) i myślę sobie dobra wstaje, bo już 8 albo 9, to do lasu pójdę..biorę telefon, a tam 12.30 :P myślę kuźwa coś się przestawiło, poszłam do kuchni spojrzeć na zegarek na kuchence, ale godzina byłą taka sama hahaha Quote
łamAga Posted October 8, 2016 Author Posted October 8, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Otwieram oczy w pokoju jak zawsze nie za jasno (mam takie mocno czerwone, albo bordowe? rolety) i myślę sobie dobra wstaje, bo już 8 albo 9, to do lasu pójdę..biorę telefon, a tam 12.30 :P myślę kuźwa coś się przestawiło, poszłam do kuchni spojrzeć na zegarek na kuchence, ale godzina byłą taka sama hahaha Toż to pół dnia w dOpie :D Quote
Tyśka) Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 A ja wstawałam... jak cierpiałam na niedosyt snu :D Quote
łamAga Posted October 9, 2016 Author Posted October 9, 2016 Ja jestem mega spiochem ale do 12:30 to też nigdy nie udało mi sie spać :P Quote
łamAga Posted October 9, 2016 Author Posted October 9, 2016 Macie bo to niecodzienny widok :P 1 Quote
*Magda* Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Brakuje mi tam małej łamAgi :) 4 godziny temu, majoka napisał: boshe nigdy nie wstałam o 12.30!!!! Ja też nie :D Quote
łamAga Posted October 9, 2016 Author Posted October 9, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: Brakuje mi tam małej łamAgi :) świat by nie udzwignął drugiej ŁamAgi :P Quote
łamAga Posted October 9, 2016 Author Posted October 9, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Nie takie ewenementy musi udźwignąć :P Nie ma szans , nawet na drugiego ŁamAge ;) Quote
łamAga Posted October 9, 2016 Author Posted October 9, 2016 Qulwa teraz przy każdym poście będzie mi "Nas" wklejało ??????????? chyba oszaleje z tym dogo :/ Quote
Aleksa. Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Ja przed 12 się przebudziłam w nocy żeby Dore wypuścić na siku, potem mnie obudziła żeby ją wpuścić. Potem pewnie nad ranem to było obudziłam się, ale nie patrzyłam która godzina i poszłam spać :D Quote
*Magda* Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 Aga, wyczyść pliki cookie, to usunie Ci zdjęcia ;) Quote
łamAga Posted October 10, 2016 Author Posted October 10, 2016 20 godzin temu, Aleksa. napisał: Ja przed 12 się przebudziłam w nocy żeby Dore wypuścić na siku, potem mnie obudziła żeby ją wpuścić. Potem pewnie nad ranem to było obudziłam się, ale nie patrzyłam która godzina i poszłam spać :D Dobra dobra , już się nie tłumacz :P 8 godzin temu, *Magda* napisał: Aga, wyczyść pliki cookie, to usunie Ci zdjęcia ;) zrobione ;) zaraz się okaże czy poskutkowało :P 5 godzin temu, Tyś napisał: Jakie piękne rodzinne foto ;))) Dziękuję :* 3 godziny temu, majoka napisał: super fota, pokaż bliżej tatuaż zaraz poszukam fotki ;) Kurcze już musimy uważać co mówimy , dzisiaj wracam do domu , wchodzę a Sebek do mnie " co tak długo?" a ja " korki były jak huj "a Fabian " uj?" hahahaha Quote
łamAga Posted October 10, 2016 Author Posted October 10, 2016 Jak ktoś chce fotkę tatuażu zawsze pokazuje tą bo tutaj widać go w całości ;) Quote
łamAga Posted October 10, 2016 Author Posted October 10, 2016 Jak ktoś chce fotkę tatuażu zawsze pokazuje tą bo tutaj widać go w całości ;) Quote
łamAga Posted October 10, 2016 Author Posted October 10, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: Powtarzasz się :P Wiem właśnie , to dogo mnie rozwala :P Quote
Recommended Posts