Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
19 minut temu, *Magda* napisał:

Nie, robię napar z imbiru ;) Obrany imbir, pokrojony w bardzo cienkie plasterki zalewam wrzątkiem. Jak przestygnie do temperatury, w której można dodać miód, to dodaję miód i cytrynę. Taki napar piję kilka razy dziennie :)

Też stosuję się do tego przepisu. Polecam gorąco :D

Posted
1 godzinę temu, majoka napisał:

no z ust mi Madzia to wyrwałaś, na bank Aga to daltonistka. Jak skończą się jej popołudniówki, to zrobimy jej testy na kolory :P

Hahaha :p

Posted

mój mąż jest daltonistą ja nie :P i to całkiem poważnie :P nie rozróżnia np zielonego od żółtego , czerwonego od pomaranczowego , niebieskiego od zielonego itd :P

a ja pije syrop z mleczy ( kwiatków) i herbatkę z bzu , najbardziej mnie stawia na nogi zawsze grok ale nie mam w domu wódki :P miodu zresztą też nie :P

Ale za to mam WEEKEND :D

Posted
7 godzin temu, *Magda* napisał:

Aga, ja mam i miód i wódkę 035.gif

I Aga na tę wieść pakuje manatki i przyjeżdża do Niemcowni :D

Ja właśnie dodaję syrop z bzu do herbaty, bo czuję że łapie mnie przeziębienie. A leków staram się nie używać, przynajmniej nie nadużywać.

Posted
11 godzin temu, *Magda* napisał:

Aga, ja mam i miód i wódkę 035.gif

Prześlij mi pocztą :P

3 godziny temu, Tyś napisał:

I Aga na tę wieść pakuje manatki i przyjeżdża do Niemcowni :D

Ja właśnie dodaję syrop z bzu do herbaty, bo czuję że łapie mnie przeziębienie. A leków staram się nie używać, przynajmniej nie nadużywać.

Nie no aż tak chora to ja nie jestem :P

bez niby jest dobry ale mi na katar dopiero pomogły krople otrivin :D

Posted
7 minut temu, *Magda* napisał:

Jak wyślę pocztą, to nie będziesz miała powodu, żeby przyjechać :P A tak wiesz, że poczęstuję Cię wódką i miodem :D

Oj wiem wiem , i wędzoną kiełbachą <mniam>

a na razie musze sie zadowolić piwem :P

Posted

To pij, bo ja znikam spać :P Dziś nie spałam od 1:45 prawie do 4 przez Nathana :/ A o 6 rano Theodor wstał i stękał, że mam iść z nim na dół i włączyć mu bajkę :/

Posted
4 minuty temu, *Magda* napisał:

To pij, bo ja znikam spać :P Dziś nie spałam od 1:45 prawie do 4 przez Nathana :/ A o 6 rano Theodor wstał i stękał, że mam iść z nim na dół i włączyć mu bajkę :/

Współczuję :/

Ja od 5tej słysze "baja" ale On nawet jej oglądac nie chce :/

Dobranoc ;)

Posted

Aga, ta sunia naprawdę jest super. :) I nie mówię tylko dlatego, że suczka może trafić na patałachów, bo nasi leśniczy nie będą szczególnie weryfikować domu, ale po rpstu jest super, też mi się spodobała.

Też miałam zapytać czy musisz mieć już-teraz kanara? Bo może warto poczekać?

Posted

Nie no kanar ma być towarzyszką dla Qwendi , ona musi mieć psa swoich gabarytów , takiego wątłego psiaka by połamała :/ a ja bym chciała własnie trzeciego psa takiego "domowego" , małego .... ale Sebkowi nie przegadasz ....

Tys ja po samym wygladzie widzę żę to super sunia <3 ciekawe jak wyrośnie ....

Dzisiaj Fabian na polu robił sobie spa buhahahaha później jak zgram filmik to wam pokażę :D