Tyśka) Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 19 minut temu, *Magda* napisał: Nie, robię napar z imbiru ;) Obrany imbir, pokrojony w bardzo cienkie plasterki zalewam wrzątkiem. Jak przestygnie do temperatury, w której można dodać miód, to dodaję miód i cytrynę. Taki napar piję kilka razy dziennie :) Też stosuję się do tego przepisu. Polecam gorąco :D Quote
mar....ka Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 no z ust mi Madzia to wyrwałaś, na bank Aga to daltonistka. Jak skończą się jej popołudniówki, to zrobimy jej testy na kolory :P Quote
Ania :) Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 1 godzinę temu, majoka napisał: no z ust mi Madzia to wyrwałaś, na bank Aga to daltonistka. Jak skończą się jej popołudniówki, to zrobimy jej testy na kolory :P Hahaha :p Quote
łamAga Posted September 30, 2016 Author Posted September 30, 2016 mój mąż jest daltonistą ja nie :P i to całkiem poważnie :P nie rozróżnia np zielonego od żółtego , czerwonego od pomaranczowego , niebieskiego od zielonego itd :P a ja pije syrop z mleczy ( kwiatków) i herbatkę z bzu , najbardziej mnie stawia na nogi zawsze grok ale nie mam w domu wódki :P miodu zresztą też nie :P Ale za to mam WEEKEND :D Quote
Tyśka) Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 7 godzin temu, *Magda* napisał: Aga, ja mam i miód i wódkę I Aga na tę wieść pakuje manatki i przyjeżdża do Niemcowni :D Ja właśnie dodaję syrop z bzu do herbaty, bo czuję że łapie mnie przeziębienie. A leków staram się nie używać, przynajmniej nie nadużywać. Quote
łamAga Posted October 1, 2016 Author Posted October 1, 2016 11 godzin temu, *Magda* napisał: Aga, ja mam i miód i wódkę Prześlij mi pocztą :P 3 godziny temu, Tyś napisał: I Aga na tę wieść pakuje manatki i przyjeżdża do Niemcowni :D Ja właśnie dodaję syrop z bzu do herbaty, bo czuję że łapie mnie przeziębienie. A leków staram się nie używać, przynajmniej nie nadużywać. Nie no aż tak chora to ja nie jestem :P bez niby jest dobry ale mi na katar dopiero pomogły krople otrivin :D Quote
*Magda* Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 12 minut temu, dOgLoV napisał: Prześlij mi pocztą :P Nie, bo wtedy nie przyjedziesz :P Quote
łamAga Posted October 1, 2016 Author Posted October 1, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Nie, bo wtedy nie przyjedziesz :P A co arszenik mi wyślesz że już mam nie przyjechać ? :D Quote
*Magda* Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Jak wyślę pocztą, to nie będziesz miała powodu, żeby przyjechać :P A tak wiesz, że poczęstuję Cię wódką i miodem :D 1 Quote
łamAga Posted October 1, 2016 Author Posted October 1, 2016 7 minut temu, *Magda* napisał: Jak wyślę pocztą, to nie będziesz miała powodu, żeby przyjechać :P A tak wiesz, że poczęstuję Cię wódką i miodem :D Oj wiem wiem , i wędzoną kiełbachą <mniam> a na razie musze sie zadowolić piwem :P Quote
łamAga Posted October 1, 2016 Author Posted October 1, 2016 Jak mi dzisiaj piwo wchodzi i juz pije 2gie to nikogo na dogo nie ma ;( Quote
*Magda* Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 To pij, bo ja znikam spać :P Dziś nie spałam od 1:45 prawie do 4 przez Nathana :/ A o 6 rano Theodor wstał i stękał, że mam iść z nim na dół i włączyć mu bajkę :/ Quote
łamAga Posted October 1, 2016 Author Posted October 1, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: To pij, bo ja znikam spać :P Dziś nie spałam od 1:45 prawie do 4 przez Nathana :/ A o 6 rano Theodor wstał i stękał, że mam iść z nim na dół i włączyć mu bajkę :/ Współczuję :/ Ja od 5tej słysze "baja" ale On nawet jej oglądac nie chce :/ Dobranoc ;) Quote
łamAga Posted October 1, 2016 Author Posted October 1, 2016 Dzisiaj miałam znowu "spine" o tego psiaka ;( zakochałam się w nim ;( a oczywiście słyszałam " chcesz go ? ok , ale rezygnujemy z kanara " ;( ehhhhh Quote
Aleksa. Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 To może weź tego kundelka, a kanara za ileś lat :) Quote
Tyśka) Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Aga, ta sunia naprawdę jest super. :) I nie mówię tylko dlatego, że suczka może trafić na patałachów, bo nasi leśniczy nie będą szczególnie weryfikować domu, ale po rpstu jest super, też mi się spodobała. Też miałam zapytać czy musisz mieć już-teraz kanara? Bo może warto poczekać? Quote
łamAga Posted October 2, 2016 Author Posted October 2, 2016 Nie no kanar ma być towarzyszką dla Qwendi , ona musi mieć psa swoich gabarytów , takiego wątłego psiaka by połamała :/ a ja bym chciała własnie trzeciego psa takiego "domowego" , małego .... ale Sebkowi nie przegadasz .... Tys ja po samym wygladzie widzę żę to super sunia <3 ciekawe jak wyrośnie .... Dzisiaj Fabian na polu robił sobie spa buhahahaha później jak zgram filmik to wam pokażę :D Quote
łamAga Posted October 2, 2016 Author Posted October 2, 2016 Tak się zmęczył biedak tym spa że spi juz chyba ze 2 godziny hehehe Macie kilka fot ;) Quote
*Magda* Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 4 godziny temu, dOgLoV napisał: Dzisiaj Fabian na polu robił sobie spa buhahahaha później jak zgram filmik to wam pokażę :D Ja już widziałam :D Quote
łamAga Posted October 2, 2016 Author Posted October 2, 2016 http://blob:https%3A//www.facebook.com/4dd9ece4-bfa6-4f2b-aa53-50943de9512f Quote
łamAga Posted October 2, 2016 Author Posted October 2, 2016 http://blob:https%3A//www.facebook.com/4dd9ece4-bfa6-4f2b-aa53-50943de9512f Quote
łamAga Posted October 2, 2016 Author Posted October 2, 2016 Ehhh coś nie poszło , wstawie kiedy indziej ;) Quote
łamAga Posted October 2, 2016 Author Posted October 2, 2016 6 minut temu, Ania :) napisał: Śliczne to zdjęcie :) Dziekuje :* tylko szkoda że robione pod słonce przez co mało co widać ;) Quote
Recommended Posts