mar....ka Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 3 minuty temu, dOgLoV napisał: Buahahahaha całkiem możliwe , mój mąż twierdzi że jestem jak drzwi , jak się nie pierdolnie to się nie zamkną :D Kurde w tym roku zaczęłam smarkać w kwietniu , w przyszłym będę od lutego i tak do września , chyba się pochlastam :P zdecydowanie wolę katar "przeziębieniowy " , leczony trwa 7 dni a nie leczony tydzień :D słyszłam ostatnio fany kawał : Siedzi babcia z dziadkiem na ławeczce w parku , nagle dziadek wstaje i mówi do babci : Dz: idę do lodziarni chcesz coś : B : A weź mi jedną gałkę śmietankową , jedną czekoladową i jeszcze jedną truskawkową - ale weź sobie to zapisz bo znowu zapomnisz Dz: nie zapomnę B: znam Cię , na pewno coś pomieszasz Dz: nie pomieszam .... i poszedł , .... wraca wręcza babci bułkę z parówką , babcia patrzy na niego z politowaniem i mówi " B: No i mówiłam Ci że zapomnisz . gdzie musztarda ?????????! :D :D :D :D tekst o drzwiach boski heheh Quote
mar....ka Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 4 minuty temu, dOgLoV napisał: Buahahahaha całkiem możliwe , mój mąż twierdzi że jestem jak drzwi , jak się nie pierdolnie to się nie zamkną :D Kurde w tym roku zaczęłam smarkać w kwietniu , w przyszłym będę od lutego i tak do września , chyba się pochlastam :P zdecydowanie wolę katar "przeziębieniowy " , leczony trwa 7 dni a nie leczony tydzień :D słyszłam ostatnio fany kawał : Siedzi babcia z dziadkiem na ławeczce w parku , nagle dziadek wstaje i mówi do babci : Dz: idę do lodziarni chcesz coś : B : A weź mi jedną gałkę śmietankową , jedną czekoladową i jeszcze jedną truskawkową - ale weź sobie to zapisz bo znowu zapomnisz Dz: nie zapomnę B: znam Cię , na pewno coś pomieszasz Dz: nie pomieszam .... i poszedł , .... wraca wręcza babci bułkę z parówką , babcia patrzy na niego z politowaniem i mówi " B: No i mówiłam Ci że zapomnisz . gdzie musztarda ?????????! :D :D :D :D tekst o drzwiach boski heheh Quote
łamAga Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 1 minutę temu, majoka napisał: tekst o drzwiach boski heheh Mój mąż bardzo mnie kocha poza tym :D hahahahaha Quote
mar....ka Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 ale piękne zdjęcia, nie wiem które ładniejsze... Fabianek jak model, po matce też czerwonego nosa nie widać :P Quote
łamAga Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 Dziękuje laseczki :* Po matce to On nic nie ma :P na szczęście :P Quote
Tyśka) Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Dwa razy te same zdjęcia dodałaś xD Po raz pierwszy słysze zachwyt mamusi, która cieszy się, że dziecko nic po niej nie ma hahahaha Quote
łamAga Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 4 minuty temu, Tyś napisał: Dwa razy te same zdjęcia dodałaś xD Po raz pierwszy słysze zachwyt mamusi, która cieszy się, że dziecko nic po niej nie ma hahahaha Dogo wariuje i co pisze posta musze usówać załączniki :P lepiej żeby po mnie nie miał za dużo :P Quote
Oscar Patric Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 19 godzin temu, dOgLoV napisał: lepiej żeby po mnie nie miał za dużo :P A to niby czemu Fabian nie powinien mieć dużo z Ciebie? Równą Babką jesteś,już dawno do takiego wniosku doszłam:) Śliczniusi jest :) Quote
łamAga Posted September 27, 2016 Author Posted September 27, 2016 dziękuję za komplement :* ale ja wiem swoje ,normalna to ja nie jestem :P w tym tygodniu raczej za często tutaj nie zagoszczę bo chodze do pracy na popołudniu , mimo że wczoraj bylam innego zdania :P Sebastianowi o 5:30 zadzwonił budzik , ja wzięłam swój telefon , spojrzałam na godzine i tak sobie myśle dlaczego nastawiłam go na 5:30 a nie na piątą ale doszłam do wniosku że pojade samochodem to zdąże jeszcze kawe wypić :D i już miałam wstawać ale Sebek spojrzał na mnie jak na głupią i to dało mi do myślenia :D mówie do niego " Ty dzisiaj idziesz na rano ?" a On " no" hahahahaha jaka byłam szczesliwa że mogę spać dalej :D 2 Quote
*Magda* Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Aga, na każdym kroku przekonujesz mnie, że jesteś "the best" Quote
Aleksa. Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Swojego budzika to pewnie Aga byś nie usłyszała :D Quote
łamAga Posted September 28, 2016 Author Posted September 28, 2016 Hahahahaha no swojego bym na pewno nie usłyszała :D Qurwa czy ja zawsze muszę mieć takie "szczęscie " ????? pamietacie jak kupowałam pościel i przyszła granatowo biała zamiast czerwono szarej ???? teraz kupiłam buty , przyszły wczoraj , opis sie zgadza , buciki ładne , rozmiar idealny , ale ............ miały być czerwone ! a są szare :/ no rynce i cycki opadają ;( Quote
Ania :) Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Hej Aga :p Oj Ty to masz pecha biedna :p Quote
*Magda* Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Aga, a może Ty jesteś daltonistką i co innego widzisz w necie, a co innego zamawiasz? :D 1 Quote
łamAga Posted September 28, 2016 Author Posted September 28, 2016 Oj nie nie , ja widziała dobrze to Oni są daltonistami :P w końcu faceci :P Przyślą mi kuriwera który zrobi zamianke butów ;) Ale pecha to ja mam , nic nie pyli to mnie przeziebienie złapalo i ledwo oddycham , własnie sącze gorącą herbatkę z bzu , wypije i ide się pocić ehhhh Quote
Tyśka) Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 Ja też przeziebiona... a tak cieszylam sie ze juz pozegnam sie z chusteczkami :D Quote
*Magda* Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 Mnie od wczoraj rano gardło drapało :/ Neo-angin nie pomógł, bo to nie był ból, tylko taki dyskomfort. Wypiłam herbatkę z miodem, potem mleko z miodem przed snem...Nic innego w domu nie miałam. A dziś, jak kupiłam imbir i cytrynę, to gardło już normalne :D Ale w razie czego "leki" czekają ;) Quote
Oscar Patric Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 20 godzin temu, *Magda* napisał: Mnie od wczoraj rano gardło drapało :/ Neo-angin nie pomógł, bo to nie był ból, tylko taki dyskomfort. Wypiłam herbatkę z miodem, potem mleko z miodem przed snem...Nic innego w domu nie miałam. A dziś, jak kupiłam imbir i cytrynę, to gardło już normalne :D Ale w razie czego "leki" czekają ;) Imbir i cytrynę do herbaty dałaś ? Quote
*Magda* Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 2 godziny temu, Oscar Patric napisał: Imbir i cytrynę do herbaty dałaś ? Nie, robię napar z imbiru ;) Obrany imbir, pokrojony w bardzo cienkie plasterki zalewam wrzątkiem. Jak przestygnie do temperatury, w której można dodać miód, to dodaję miód i cytrynę. Taki napar piję kilka razy dziennie :) Quote
Recommended Posts