Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, dOgLoV napisał:

Buahahahaha całkiem możliwe , mój mąż twierdzi że jestem jak drzwi , jak się nie pierdolnie to się nie zamkną :D 

Kurde w tym roku zaczęłam smarkać w kwietniu , w przyszłym będę od lutego i tak do września , chyba się pochlastam :P zdecydowanie wolę katar "przeziębieniowy " , leczony trwa 7 dni a nie leczony tydzień :D

słyszłam ostatnio fany kawał :

Siedzi babcia z dziadkiem na ławeczce w parku , nagle dziadek wstaje i mówi do babci :

Dz: idę do lodziarni chcesz coś :

B : A weź mi jedną gałkę śmietankową , jedną czekoladową i jeszcze jedną truskawkową 

- ale weź sobie to zapisz bo znowu zapomnisz

Dz: nie zapomnę 

B: znam Cię , na pewno coś pomieszasz 

Dz: nie pomieszam .... i poszedł , 

.... wraca wręcza babci bułkę z parówką , babcia patrzy na niego z politowaniem i mówi "

B: No i mówiłam Ci że zapomnisz . gdzie musztarda ?????????! 

:D :D :D :D

tekst o drzwiach boski heheh

Posted
4 minuty temu, dOgLoV napisał:

Buahahahaha całkiem możliwe , mój mąż twierdzi że jestem jak drzwi , jak się nie pierdolnie to się nie zamkną :D 

Kurde w tym roku zaczęłam smarkać w kwietniu , w przyszłym będę od lutego i tak do września , chyba się pochlastam :P zdecydowanie wolę katar "przeziębieniowy " , leczony trwa 7 dni a nie leczony tydzień :D

słyszłam ostatnio fany kawał :

Siedzi babcia z dziadkiem na ławeczce w parku , nagle dziadek wstaje i mówi do babci :

Dz: idę do lodziarni chcesz coś :

B : A weź mi jedną gałkę śmietankową , jedną czekoladową i jeszcze jedną truskawkową 

- ale weź sobie to zapisz bo znowu zapomnisz

Dz: nie zapomnę 

B: znam Cię , na pewno coś pomieszasz 

Dz: nie pomieszam .... i poszedł , 

.... wraca wręcza babci bułkę z parówką , babcia patrzy na niego z politowaniem i mówi "

B: No i mówiłam Ci że zapomnisz . gdzie musztarda ?????????! 

:D :D :D :D

tekst o drzwiach boski heheh

Posted
4 minuty temu, Tyś napisał:

Dwa razy te same zdjęcia dodałaś xD

Po raz pierwszy słysze zachwyt mamusi, która cieszy się, że dziecko nic po niej nie ma hahahaha

Dogo wariuje i co pisze posta musze usówać załączniki :P

lepiej żeby po mnie nie miał za dużo :P

DSC09795.JPG

DSC09799.JPG

DSC09806.JPG

DSC09814.JPG

DSC09827.JPG

DSC09831.JPG

DSC09842.JPG

DSC09849.JPG

Posted
19 godzin temu, dOgLoV napisał:

lepiej żeby po mnie nie miał za dużo :P

DSC09799.JPG

DSC09806.JPG

DSC09814.JPG

DSC09827.JPG

DSC09831.JPG

DSC09842.JPG

DSC09849.JPG

A to niby czemu Fabian nie powinien mieć dużo z Ciebie? Równą Babką jesteś,już dawno do takiego wniosku doszłam:)

Śliczniusi jest :)

Posted

dziękuję za komplement :* ale ja wiem swoje ,normalna to ja nie jestem :P

w tym tygodniu raczej za często tutaj nie zagoszczę bo chodze do pracy na popołudniu , mimo że wczoraj bylam innego zdania :P Sebastianowi o 5:30 zadzwonił budzik , ja wzięłam swój telefon , spojrzałam na godzine i tak sobie myśle dlaczego nastawiłam go na 5:30 a nie na piątą ale doszłam do wniosku że pojade samochodem to zdąże jeszcze kawe wypić :D i już miałam wstawać ale Sebek spojrzał na mnie jak na głupią i to dało mi do myślenia :D mówie do niego " Ty dzisiaj idziesz na rano ?" a On " no" hahahahaha jaka byłam szczesliwa że mogę spać dalej :D

• Upvote 2
Posted

Hahahahaha no swojego bym na pewno nie usłyszała :D

Qurwa czy ja zawsze muszę mieć takie "szczęscie " ????? pamietacie jak kupowałam pościel i przyszła granatowo biała zamiast czerwono szarej ???? teraz kupiłam buty , przyszły wczoraj , opis sie zgadza , buciki ładne , rozmiar idealny , ale ............ miały być czerwone ! a są szare :/ no rynce i cycki opadają ;(

Posted

Oj nie nie , ja widziała dobrze to Oni są daltonistami :P w końcu faceci :P

Przyślą mi kuriwera który zrobi zamianke butów ;)

Ale pecha to ja mam , nic nie pyli to mnie przeziebienie złapalo i ledwo oddycham , własnie sącze gorącą herbatkę z bzu , wypije i ide się pocić ehhhh

Posted

Mnie od wczoraj rano gardło drapało :/ Neo-angin nie pomógł, bo to nie był ból, tylko taki dyskomfort. Wypiłam herbatkę z miodem, potem mleko z miodem przed snem...Nic innego w domu nie miałam. A dziś, jak kupiłam imbir i cytrynę, to gardło już normalne :D Ale w razie czego "leki" czekają ;)

Posted
20 godzin temu, *Magda* napisał:

Mnie od wczoraj rano gardło drapało :/ Neo-angin nie pomógł, bo to nie był ból, tylko taki dyskomfort. Wypiłam herbatkę z miodem, potem mleko z miodem przed snem...Nic innego w domu nie miałam. A dziś, jak kupiłam imbir i cytrynę, to gardło już normalne :D Ale w razie czego "leki" czekają ;)

Imbir i cytrynę do herbaty dałaś ?

Posted
2 godziny temu, Oscar Patric napisał:

Imbir i cytrynę do herbaty dałaś ?

Nie, robię napar z imbiru ;) Obrany imbir, pokrojony w bardzo cienkie plasterki zalewam wrzątkiem. Jak przestygnie do temperatury, w której można dodać miód, to dodaję miód i cytrynę. Taki napar piję kilka razy dziennie :)