Tyśka) Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 Magda, buhahahaha. Mnie serce często pobolewa... ale do lekarza nie pójdę, bo nie. Jak się nie badam, to jestem zdrowa. I tego się trzymam. A w badaniach zawsze coś wyjdzie xD Quote
angineuuka Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 Hahaha. Mi EKG w tamtym roku nic nie wykazało. Ale wtedy co mi to serce szalalo, to ja się położyłam i nadal to samo było. Dlugo to nie trwało ale jednak było. Walilo jak dzikie. Ale z tego co ja gdzies tam czytalam, to min moze byc to objaw odkleszczowki :/ Quote
łamAga Posted September 20, 2016 Author Posted September 20, 2016 Buahahahaha Magda nie mogłaś się poświęcić o rozciąć sobie tego brzucha ? :P zaspokoila byś cieawośc dziecka :P Ja wole się badac bo lepiej zapobiegac niż leczyć :P Mi sie chcialo śmiac kiedyś jak siedziałam u "mojego " ginekologa na poczelni , dużo babek siedziało i między innymi taka starsza Pani , która przyszła do tego lekarza pierwszy raz , no i tak sobie siedzimy i czekamy na lekarza który notorycznie się spóźnia około 30 min , lekarz nadchodzi , idzie koło nas , wchodzi go gabinetu , a starsza Pani z przerażeniem w oczach pyta " to był ten lekarz ???? " My że tak , na co Pani starsza wstaje i mówi " to ja przyjde kiedy indziej " buhahahahahahahahahahahaha a to wszystko za sprawą tego że owy ginekolog jest młodym chłopem , ma około 38 lat hahahahaha Quote
łamAga Posted September 21, 2016 Author Posted September 21, 2016 Qrde jakie tutaj tłumy są ostatnio :P Quote
*Magda* Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 Nie da się nic napisać przez te tłumy :D Quote
łamAga Posted September 21, 2016 Author Posted September 21, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Nie da się nic napisać przez te tłumy :D Noooo aż Fabian jest zdziwiony :D :P Quote
Ania :) Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 Qwendi to jest załamana tymi tlumami :p Quote
*Magda* Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 Qwendi jest prawie tak samo "łysa" jak Fabian i Sebek :D Quote
łamAga Posted September 21, 2016 Author Posted September 21, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Qwendi jest prawie tak samo "łysa" jak Fabian i Sebek :D Sebek chciał by mieć tyle włosów co Qwendi :P aż dziwne bo Qwendi wyszła z godzine temu na dwór i nie wrociła jeszcze <szok> Quote
*Magda* Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 Może jej powoli przechodzi ten "dół" ;) Quote
łamAga Posted September 21, 2016 Author Posted September 21, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Może jej powoli przechodzi ten "dół" ;) a może ją jakaś kuna zjadła :D :P Quote
łamAga Posted September 21, 2016 Author Posted September 21, 2016 12 minut temu, Aleksa. napisał: Fabianek :) <3 :D 1 Quote
łamAga Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 Jestem jestem ;) dzięki Tyś :* No , jak dogo wróciło to tak w skrócie napiszę , dla tych co nie czytali na fb "dogoploty" , bylam na testach alergicznych i doszły mi dwa alergeny a mianowicie olcha i leszczyna , na odczulanie iść nie mogę bo praca mi na to nie pozwala , w dzień odczulania nie mogę mieć żadnego wysiłku fizycznego a co za tym idzie nie mogła bym iśc do pracy a i w domu musiała bym siedzieć i nic nie robić a to jest nierealne , do tego odczulanie jest w każdy poniedziałek co dwa tygodnie , później raz w miesiącu , przez 5 lat , a ja nie mam aż tyle urlopu poza tym kierownik by na takie coś nie poszedł żeby mnie tyle w pracy nie było :/ ehhhhh Hahahaha ale jaja , za każdym kliknęciem entera numeruje mi wypowiedzi :D Quote
łamAga Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Dogo świruje :/ No :/ szkoda bo już było tak fajnie .... Quote
mar....ka Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 15 minut temu, dOgLoV napisał: No :/ szkoda bo już było tak fajnie .... może za dużo gadasz na dogo i numeruje Twoje wypowiedzi heheh przekichane z leszczyną, będziesz jak mój pies w lutym smarkać :P Quote
łamAga Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 2 minuty temu, majoka napisał: może za dużo gadasz na dogo i numeruje Twoje wypowiedzi heheh przekichane z leszczyną, będziesz jak mój pies w lutym smarkać :P Buahahahaha całkiem możliwe , mój mąż twierdzi że jestem jak drzwi , jak się nie pierdolnie to się nie zamkną :D Kurde w tym roku zaczęłam smarkać w kwietniu , w przyszłym będę od lutego i tak do września , chyba się pochlastam :P zdecydowanie wolę katar "przeziębieniowy " , leczony trwa 7 dni a nie leczony tydzień :D słyszłam ostatnio fany kawał : Siedzi babcia z dziadkiem na ławeczce w parku , nagle dziadek wstaje i mówi do babci : Dz: idę do lodziarni chcesz coś : B : A weź mi jedną gałkę śmietankową , jedną czekoladową i jeszcze jedną truskawkową - ale weź sobie to zapisz bo znowu zapomnisz Dz: nie zapomnę B: znam Cię , na pewno coś pomieszasz Dz: nie pomieszam .... i poszedł , .... wraca wręcza babci bułkę z parówką , babcia patrzy na niego z politowaniem i mówi " B: No i mówiłam Ci że zapomnisz . gdzie musztarda ?????????! :D :D :D :D Quote
Recommended Posts