Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Magda, buhahahaha.

Mnie serce często pobolewa... ale do lekarza nie pójdę, bo nie.
Jak się nie badam, to jestem zdrowa. I tego się trzymam. A w badaniach zawsze coś wyjdzie xD

Posted

Hahaha.

Mi EKG w tamtym roku nic nie wykazało. Ale wtedy co mi to serce szalalo, to ja się położyłam i nadal to samo było. Dlugo to nie trwało ale jednak było. Walilo jak dzikie. Ale z tego co ja gdzies tam czytalam, to min moze byc to objaw odkleszczowki :/ 

Posted

Buahahahaha Magda nie mogłaś się poświęcić o rozciąć sobie tego brzucha ? :P zaspokoila byś cieawośc dziecka :P

Ja wole się badac bo lepiej zapobiegac niż leczyć :P

Mi sie chcialo śmiac kiedyś jak siedziałam u "mojego " ginekologa na poczelni , dużo babek siedziało i między innymi taka starsza Pani , która przyszła do tego lekarza pierwszy raz , no i tak sobie siedzimy i czekamy na lekarza który notorycznie się spóźnia około 30 min , lekarz nadchodzi , idzie koło nas , wchodzi go gabinetu , a starsza Pani z przerażeniem w oczach pyta " to był ten lekarz ???? " My że tak , na co Pani starsza wstaje i mówi " to ja przyjde kiedy indziej " buhahahahahahahahahahahaha a to wszystko za sprawą tego że owy ginekolog jest młodym chłopem , ma około 38 lat hahahahaha

Posted
Teraz, *Magda* napisał:

Qwendi jest prawie tak samo "łysa" jak Fabian i Sebek :D

Sebek chciał by mieć tyle włosów co Qwendi :P

aż dziwne bo Qwendi wyszła z godzine temu na dwór i nie wrociła jeszcze <szok>

Posted

Jestem jestem ;)

dzięki Tyś :*

1. No , jak dogo wróciło to tak w skrócie napiszę , dla tych co nie czytali na fb "dogoploty" , bylam na testach alergicznych i doszły mi dwa alergeny a mianowicie olcha i leszczyna , na odczulanie iść nie mogę bo praca mi na to nie pozwala , w dzień odczulania nie mogę mieć żadnego wysiłku fizycznego a co za tym idzie nie mogła bym iśc do pracy a i w domu musiała bym siedzieć i nic nie robić a to jest nierealne , do tego odczulanie jest w każdy poniedziałek co dwa tygodnie , później raz w miesiącu , przez 5 lat , a ja nie mam aż tyle urlopu poza tym kierownik by na takie coś nie poszedł żeby mnie tyle w pracy nie było :/ ehhhhh 
  2. Hahahaha ale jaja , za każdym kliknęciem entera numeruje mi wypowiedzi :D
Posted
15 minut temu, dOgLoV napisał:

No :/ szkoda bo już było tak fajnie ....

może za dużo gadasz na dogo i numeruje Twoje wypowiedzi heheh

przekichane z leszczyną, będziesz jak mój pies w lutym smarkać :P

Posted
2 minuty temu, majoka napisał:

może za dużo gadasz na dogo i numeruje Twoje wypowiedzi heheh

przekichane z leszczyną, będziesz jak mój pies w lutym smarkać :P

Buahahahaha całkiem możliwe , mój mąż twierdzi że jestem jak drzwi , jak się nie pierdolnie to się nie zamkną :D 

Kurde w tym roku zaczęłam smarkać w kwietniu , w przyszłym będę od lutego i tak do września , chyba się pochlastam :P zdecydowanie wolę katar "przeziębieniowy " , leczony trwa 7 dni a nie leczony tydzień :D

słyszłam ostatnio fany kawał :

Siedzi babcia z dziadkiem na ławeczce w parku , nagle dziadek wstaje i mówi do babci :

Dz: idę do lodziarni chcesz coś :

B : A weź mi jedną gałkę śmietankową , jedną czekoladową i jeszcze jedną truskawkową 

- ale weź sobie to zapisz bo znowu zapomnisz

Dz: nie zapomnę 

B: znam Cię , na pewno coś pomieszasz 

Dz: nie pomieszam .... i poszedł , 

.... wraca wręcza babci bułkę z parówką , babcia patrzy na niego z politowaniem i mówi "

B: No i mówiłam Ci że zapomnisz . gdzie musztarda ?????????! 

:D :D :D :D