angineuuka Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Mysle, ze ten syrop tak z dupy troche. :P Nie wiem czy na moje leki pomoglby mi syrop xD syrop to ja Comie dac moge. Zbadaliscie krew? Quote
łamAga Posted September 9, 2016 Author Posted September 9, 2016 Nie chcemy jej podawac nic silniejszego .... Nie , nie zbadalismy , Sebastian pojechał do weta na szybko i wszedł bez kolejki tylko "pogadać" , w tym tygodniu znowu jestesmy zabiegani , powoli mam dość .... Quote
Tyśka) Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Myślę, że warto najpierw porządnie przebadać Qwendi, a potem poszukać sprawdzonego trenera. Syrop może pomóc, ale bez konkretnego działania raczej g. da ;). Quote
angineuuka Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Zamien sie. Dam ci Come. Bo nie wiem czy jej predzej ja zapierdole czy oddam.:P Quote
łamAga Posted September 9, 2016 Author Posted September 9, 2016 1 minutę temu, Tyś napisał: Myślę, że warto najpierw porządnie przebadać Qwendi, a potem poszukać sprawdzonego trenera. Syrop może pomóc, ale bez konkretnego działania raczej g. da ;). Ale ona jest fizycznie całkie zdrowym psem ;) 1 minutę temu, Angi napisał: Zamien sie. Dam ci Come. Bo nie wiem czy jej predzej ja zapierdole czy oddam.:P a co jej odwala ? :P Quote
angineuuka Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Blagam, skad mozesz miec pewnosc ze jest jednak zdrowa? :P A Coma, to down i autystyk w jednym. Wpadla w faze lizania. I tutaj albo moge podejrzewac zjebostwo albo chora tarczyce :) Quote
Tyśka) Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Chodzi mi o to, że długotrwały stres/stany lękowe mogą mieć zły wpływ na zdrowie. U kotów często zdarza się, że stres powoduje, że kot zapada na milion chorób.Dlatego np. wierzę, że wcześniej moja kotka wyglądała na zdrową, nie miała objawów, a po zmianie domu na mój, wszystko "wylazło" - ze stresu. Dlatego u mnie w pakiecie nad psychiką psa/kota, teraz dochodzi zawsze badanie czy zdrowotnie jest wsio ok. Quote
łamAga Posted September 9, 2016 Author Posted September 9, 2016 30 minut temu, Angi napisał: Blagam, skad mozesz miec pewnosc ze jest jednak zdrowa? :P A Coma, to down i autystyk w jednym. Wpadla w faze lizania. I tutaj albo moge podejrzewac zjebostwo albo chora tarczyce :) Pewności nie można mieć nigdy :P Oszalała bym chyba jak by mi sie pies wylizywał nad uchem :P a ja zaraz Pepsi wywale za drzwi , łazi i iauczy , chciała wskoczyć na góre szafy i się z niej zjebała , hałasu narobiła i prawie młodego obudziła :[ 28 minut temu, Tyś napisał: Chodzi mi o to, że długotrwały stres/stany lękowe mogą mieć zły wpływ na zdrowie. U kotów często zdarza się, że stres powoduje, że kot zapada na milion chorób.Dlatego np. wierzę, że wcześniej moja kotka wyglądała na zdrową, nie miała objawów, a po zmianie domu na mój, wszystko "wylazło" - ze stresu. Dlatego u mnie w pakiecie nad psychiką psa/kota, teraz dochodzi zawsze badanie czy zdrowotnie jest wsio ok. Rozumiem ;) Wet na pewno sam zleci badania , dzisiaj Sebastian był tak na "sucho" więc nie ma żadnych konkretnych wniosków .... Quote
Ania :) Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Gdybyscie mieli trochę więcej czasu moglibyśmy często umawiać się na spacery. Może czesty kontakt z innymi psami by jej troche humor poprawil ? Bo boję się , ze po jednym spotkaniu może mieć większego doła ... Quote
łamAga Posted September 10, 2016 Author Posted September 10, 2016 4 godziny temu, *Magda* napisał: Aga, masz wpie*dol :P A za co ????????????? Ola już mnie bije :P Ta Warszawa to do konca była nie pewna więc się nie umawiałam z Olą , nie wiedzieliśmy do konca czy będzie z kim Qwendi zostawić ,co z młodym bo to jednak długa trasa , czy nie pójdę do pracy , do tego Sebek mial nocki , a nie chciałam żeby wyszło tak że Ola wszystko poprzestawia żeby być a My nie przyjedziemy :/ na koncu wyszło tak że młody został u mamy , ja zamiast dzisiaj ide do pracy jutro , Sebek przyjechał z nocki i prosto jechaliśmy na Warszawe a Qwendi z nami , było też ryzyko że jej nie wpuszczą bo nie zgłoszona ale bez problemu wjechaliśmy na teren wystawy bo tylko nam książeczkę sprawdzili , nawet za wstep nas nie skasowali tylko za parking :D Ania Sebek wlasnie też dzisiaj mówił że musimy się z Wami umawiac na spacery to Qwendi bedzie miała chociaż raz na kiedyś kontakt z psami i znormalnieje ale widzisz jak to z czasem , w ten weekend miałysmy się umówić i co , dzisiaj Nas nie było a jutro ide do pracy ehhh Quote
Ania :) Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 Ja dzisiaj też bym nie dała rady , za to jutro tak :p no nic .. to znowu umawiamy sie na za 2 tygodnie :p moze wtedy sie uda :) w tygodniu kiedys gdybyście mieli czas też możesz dac znać to do tych lasów co ja jeżdżę możemy się wybrać ;) I jak wystawa ? coś ciekawego widzieliście , dowiedzieliscie się ? :) Quote
łamAga Posted September 10, 2016 Author Posted September 10, 2016 4 minuty temu, Ania :) napisał: Ja dzisiaj też bym nie dała rady , za to jutro tak :p no nic .. to znowu umawiamy sie na za 2 tygodnie :p moze wtedy sie uda :) w tygodniu kiedys gdybyście mieli czas też możesz dac znać to do tych lasów co ja jeżdżę możemy się wybrać ;) I jak wystawa ? coś ciekawego widzieliście , dowiedzieliscie się ? :) W środku tygodnia jest ciężko bo musimy z Sebkiem pracować na przemian , jak ja jestem w domu to On w pracy i na odwrót , tak żeby zawsze ktoś siedział z młodym ale za tygodnie w weekend mam nadzieje że się uda ;) Wystawa super , dużo molosów było , kanarów też sporo , dwie suki mi się spodobały ale jedna miała zdecydowanie lepszą klatę i umówilismy sie z hodowczynią na wizytę w hodowli , tzn sami Nas zaprosili , powiedzieli że to nie da się tak opowiedziec o rasie , mamy przyjechac i zobaczyć od kuchni jak to wygląda , chcieli nam sprzedac już szczeniaka bo akurat mają ale i tak mają same płowe a My chcemy pręgusa ;) Quote
Ania :) Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 O no to fajnie :) a co to za hodowla ? Mi sie plowe tez nie podobaja , za to rude bardzo i preguski niektore :) Quote
łamAga Posted September 10, 2016 Author Posted September 10, 2016 5 minut temu, Ania :) napisał: O no to fajnie :) a co to za hodowla ? Mi sie plowe tez nie podobaja , za to rude bardzo i preguski niektore :) To jest hodowla z Piaseczna pod Warszawą " Guanchos " , bardzo mili i otwarci ludzie , Oni twierdzą że płowe są lepiej oceniane na wystawach jeżeli chodzi nam o psa pod kontem wystaw , ale ja tam wole pręgusa , rude tez nie bardzo są w moim typie wole takie ciemniejsze ;) Quote
Ania :) Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 Plowy musi mieć to coś żeby mi się podobał :p Quote
*Magda* Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 23 godzin temu, dOgLoV napisał: A za co ????????????? Ola już mnie bije :P Właśnie za to samo co Ola :P Quote
łamAga Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 35 minut temu, *Magda* napisał: Właśnie za to samo co Ola :P Nie chciałam sytuacji kiedy się z nią umawiam a wychodzi ze nie pojedziemy a Ona zmieni plany żeby tam być ;( Quote
łamAga Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 Ehhhhhh chciałam dobrze a wyszło jak zawsze :/ wypijmy za to , może kiedys Ola mi wybaczy ;( Quote
Recommended Posts