Tyśka) Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 To faktycznie nie ma, co wciskać Sebkowi psa na siłę :( Obroża behawioralna = obroża feromonowa. NIe wiem jak u psów, ale u kotów daje zazwyczaj świetne efekty :) Kot jest w dobrym humorze. Tak btw. ja znam takiego jednego super DA do adopcji, charakter cudo.... ;) Jedyny minus to odległość. Quote
Ania :) Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 59 minut temu, Tyś napisał: To faktycznie nie ma, co wciskać Sebkowi psa na siłę :( Obroża behawioralna = obroża feromonowa. NIe wiem jak u psów, ale u kotów daje zazwyczaj świetne efekty :) Kot jest w dobrym humorze. Tak btw. ja znam takiego jednego super DA do adopcji, charakter cudo.... ;) Jedyny minus to odległość. Transport zawsze da się załatwić :p Quote
*Magda* Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 14 minut temu, Aleksa. napisał: To ja się tylko przywitam :) Ja też :D Dzień dobry Aga :) Quote
łamAga Posted September 8, 2016 Author Posted September 8, 2016 No to i ja się przywitam ;) Drążąc temat kanar ma być u nas za nie całe pół roku , mimo wszystko znowu dzisiaj poruszyłam temat adopciaka i usłyszałam " ale My nie chcemy 3 psów " ;( kto nie chce ten nie chce ehhh Sebastian jutro skoczy do weta porozmawiac o Qwendi bo w ogóle nie chce wychodzić z domu .... Quote
*Magda* Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 A ona chociaż je normalnie czy też z tym problem? Quote
łamAga Posted September 8, 2016 Author Posted September 8, 2016 10 minut temu, *Magda* napisał: A ona chociaż je normalnie czy też z tym problem? czasami suchą karme zje o 16-17 gdzie zawsze jadła z samego rana , teraz karma stoi ale ryż z mięsem jak dostanie o 18 to zje od razu Quote
angineuuka Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Może behawiorysta a nie wet? Albo jaak wet, to byście krew zbadali? Dla świętego spokoju? Quote
angineuuka Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 12 minut temu, dOgLoV napisał: czasami suchą karme zje o 16-17 gdzie zawsze jadła z samego rana , teraz karma stoi ale ryż z mięsem jak dostanie o 18 to zje od razu moje to tak samo robią, ale to rozpieszczone gnidy hahaha Quote
łamAga Posted September 8, 2016 Author Posted September 8, 2016 2 minuty temu, Angi napisał: Może behawiorysta a nie wet? Albo jaak wet, to byście krew zbadali? Dla świętego spokoju? Ona jest zdrowa na pewno , tylko z puchą jej się coś porobiło ;( zobaczymy co jutro wet powie , może też poleci nam jakiegos behawioryste .... Teraz, Angi napisał: moje to tak samo robią, ale to rozpieszczone gnidy hahaha Hehehehehe ona nigdy nie odpuściła żarcia a w domu bywała rzadko tak więc o rozpieszczeniu nie ma mowy :P szkoda ze nie rozumiemy jezyka psów :/ Qurwa dzisiaj w pracy szef dał nam tak " w dupe" ( bez skojarzeń) że o 15stej nie wiedziałam ani jak się nazywam ani ja do domu trafić więc zastrajkowałam i wyszłam z pracy normalnie , nie zostawałam dłużej , a Sebek w domu coś mi tam nadaje i nadaje a w pewnym momencie do mnie mowi " Ty mnie w ogóle słuchasz ? ja Ci tutaj opowiadam o psach a Ty masz wyjebane , chcesz tego psa czy nie ? ja się upierał nie będę " buahahahaha a ja byłam tak wypompowana że widziałam że coś tam gębą rusza ale słowa jakoś do mnie nie dolatywały :P Quote
angineuuka Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Krew i tak możesz zrobić :) profilaktycznie. Co ma też niby zdrowa, ale chorą tarczyce jednak podejrzewam :/ ale naa tego zjeba poprawke muszę brać haha Quote
Ania :) Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Jak za niecałe pół roku ma być kanar to ja bym się nie pchala w adopciaka. Quote
łamAga Posted September 8, 2016 Author Posted September 8, 2016 1 minutę temu, Angi napisał: Krew i tak możesz zrobić :) profilaktycznie. Co ma też niby zdrowa, ale chorą tarczyce jednak podejrzewam :/ ale naa tego zjeba poprawke muszę brać haha zbadac można , pewnie , nic nie zaszkodzi ;) Qwendi tez jest zjebem :P Teraz, Ania :) napisał: Jak za niecałe pół roku ma być kanar to ja bym się nie pchala w adopciaka. Ale co przez te pół roku ? Qwendi będzie bidulka samotna ;( Quote
łamAga Posted September 8, 2016 Author Posted September 8, 2016 5 minut temu, Angi napisał: Macie hodowlę juz? jeszcze tak nie całkiem , jedna z hodowli jaka Nas interesuje to Presa Awangarda 4 minuty temu, Ania :) napisał: Pozycze Wam Leona :p By go zamymlała chyba :P Quote
Ania :) Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 2 minuty temu, dOgLoV napisał: By go zamymlała chyba :P Brando non stop mu wylizuje pysk i uszy memla :p także jest przyzwyczajony xdd albo Branda przefarbujemy na owczarka i postawimy mu uszy! Quote
łamAga Posted September 8, 2016 Author Posted September 8, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: Brando non stop mu wylizuje pysk i uszy memla :p także jest przyzwyczajony xdd albo Branda przefarbujemy na owczarka i postawimy mu uszy! Buahahahahahahaa to ja wybieram Brando :D na pewno świetnie by wyglądał w roli Onka :D Quote
Ania :) Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 2 minuty temu, dOgLoV napisał: Buahahahahahahaa to ja wybieram Brando :D na pewno świetnie by wyglądał w roli Onka :D Hahahaha wyobrazam go sobie :p Quote
łamAga Posted September 9, 2016 Author Posted September 9, 2016 Qwendi dzisiaj wyszła z nami na dwór , na 5 min ale zawsze coś ;) Quote
*Magda* Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Ona jakaś "łysa" :P A co powiedział wet? Quote
łamAga Posted September 9, 2016 Author Posted September 9, 2016 Już zaczyna porastać :P Na razie będzie jej podawał syrop ziołowy na wyciszenie i zobaczy co bedzie się działo .... Quote
*Magda* Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 No ale jak ona już się zachowuje jak pies z autyzmem, to co ma ten syrop jej pomóc?! Quote
Recommended Posts