Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To faktycznie nie ma, co wciskać Sebkowi psa na siłę :(

Obroża behawioralna = obroża feromonowa. NIe wiem jak u psów, ale u kotów daje zazwyczaj świetne efekty :) Kot jest w dobrym humorze.

Tak btw. ja znam takiego jednego super DA do adopcji, charakter cudo.... ;) Jedyny minus to odległość.

Posted
59 minut temu, Tyś napisał:

To faktycznie nie ma, co wciskać Sebkowi psa na siłę :(

Obroża behawioralna = obroża feromonowa. NIe wiem jak u psów, ale u kotów daje zazwyczaj świetne efekty :) Kot jest w dobrym humorze.

Tak btw. ja znam takiego jednego super DA do adopcji, charakter cudo.... ;) Jedyny minus to odległość.

Transport zawsze da się załatwić :p 

Posted

No to i ja się przywitam ;)

Drążąc temat kanar ma być u nas za nie całe pół roku , mimo wszystko znowu dzisiaj poruszyłam temat adopciaka i usłyszałam " ale My nie chcemy 3 psów " ;( kto nie chce ten nie chce ehhh

Sebastian jutro skoczy do weta porozmawiac o Qwendi bo w ogóle nie chce wychodzić z domu ....

Posted
10 minut temu, *Magda* napisał:

A ona chociaż je normalnie czy też z tym problem?

czasami suchą karme zje o 16-17 gdzie zawsze jadła z samego rana , teraz karma stoi ale ryż z mięsem jak dostanie o 18 to zje od razu 

Posted
12 minut temu, dOgLoV napisał:

czasami suchą karme zje o 16-17 gdzie zawsze jadła z samego rana , teraz karma stoi ale ryż z mięsem jak dostanie o 18 to zje od razu 

moje to tak samo robią, ale to rozpieszczone gnidy hahaha

Posted
2 minuty temu, Angi napisał:

Może behawiorysta a nie wet? Albo jaak wet, to byście krew zbadali? Dla świętego spokoju?

Ona jest zdrowa na pewno , tylko z puchą jej się coś porobiło ;( zobaczymy co jutro wet powie , może też poleci nam jakiegos behawioryste ....

Teraz, Angi napisał:

moje to tak samo robią, ale to rozpieszczone gnidy hahaha

Hehehehehe ona nigdy nie odpuściła żarcia a w domu bywała rzadko tak więc o rozpieszczeniu nie ma mowy :P

szkoda ze nie rozumiemy jezyka psów :/

Qurwa dzisiaj w pracy szef dał nam tak " w dupe" ( bez skojarzeń) że o 15stej nie wiedziałam ani jak się nazywam ani ja do domu trafić więc zastrajkowałam i wyszłam z pracy normalnie , nie zostawałam dłużej , a Sebek w domu coś mi tam nadaje i nadaje a w pewnym momencie do mnie mowi " Ty mnie w ogóle słuchasz ? ja Ci tutaj opowiadam o psach a Ty masz wyjebane , chcesz tego psa czy nie ? ja się upierał nie będę " buahahahaha a ja byłam tak wypompowana że widziałam że coś tam gębą rusza ale słowa jakoś do mnie nie dolatywały :P

Posted
1 minutę temu, Angi napisał:

Krew i tak możesz zrobić :) profilaktycznie. Co ma też niby zdrowa, ale chorą tarczyce jednak podejrzewam :/ ale naa tego zjeba poprawke muszę brać haha

zbadac można , pewnie , nic nie zaszkodzi ;) Qwendi tez jest zjebem :P

Teraz, Ania :) napisał:

Jak za niecałe pół roku ma być kanar to ja bym się nie pchala w adopciaka. 

Ale co przez te pół roku ? Qwendi będzie bidulka samotna ;(

Posted
5 minut temu, Angi napisał:

Macie hodowlę juz?

jeszcze tak nie całkiem , jedna z hodowli jaka Nas interesuje to Presa Awangarda 

4 minuty temu, Ania :) napisał:

Pozycze Wam Leona :p

By go zamymlała chyba :P

Posted
2 minuty temu, dOgLoV napisał:

By go zamymlała chyba :P

Brando non stop mu wylizuje pysk i uszy memla :p także jest przyzwyczajony xdd  albo Branda przefarbujemy na owczarka i postawimy mu uszy!  

Posted
1 minutę temu, Ania :) napisał:

Brando non stop mu wylizuje pysk i uszy memla :p także jest przyzwyczajony xdd  albo Branda przefarbujemy na owczarka i postawimy mu uszy!  

Buahahahahahahaa to ja wybieram Brando :D na pewno świetnie by wyglądał w roli Onka :D