jolkablaszczyk Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 2 godziny temu, Tyś napisał: Nie mam prawka, nie mam problemu z wyborem samochodu :D. Mam to samo :D Quote
jolkablaszczyk Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: Bez auta jak bez ręki :p kwestia przyzwyczajenia :) Quote
Tyśka) Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Ja lubię jeździć stopem i przez bla-bla car. :) Z kotami to nie przechodzi, ale wtedy pozostaje opcja: pociąg albo męczenie znajomych :D Jesli nie jest daleko (do 8km) to mam jeszcze nogi oraz rower. Quote
łamAga Posted August 19, 2016 Author Posted August 19, 2016 22 godzin temu, Ania :) napisał: Też wolę jeździć tańszym autem żeby w razie wu nie było szkoda ;) choć odpukac nigdy nie miałam żadnej stłuczki z nikim ani niczym :p Ania tanie rzecz względna , porownując auto jakie ja chce kupić z tym co Ty masz to masz mega drogie auto :P Dziewczyny ja też długo tak mówiłam , że auto mi nie potrzebne , Magda może potwierdzić , a teraz jak mam prawko dopiero widze jak w tych czasach auto jest potrzebne , jak bardzo ulatwia życie ;) Jutro mamy jechac oglądac dla mnie samochód :D chyba że mnie kierownik wqulwi i bede musiała iść jutro do pracy :/ ale mam nadzieję że nie ;) Quote
Ania :) Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 33 minut temu, dOgLoV napisał: Ania tanie rzecz względna , porownując auto jakie ja chce kupić z tym co Ty masz to masz mega drogie auto :P Dziewczyny ja też długo tak mówiłam , że auto mi nie potrzebne , Magda może potwierdzić , a teraz jak mam prawko dopiero widze jak w tych czasach auto jest potrzebne , jak bardzo ulatwia życie ;) Jutro mamy jechac oglądac dla mnie samochód :D chyba że mnie kierownik wqulwi i bede musiała iść jutro do pracy :/ ale mam nadzieję że nie ;) Wyszło 6.5tysiąca więc nie jest meeega drogie. Wcześniej jeździłam clio za 3 tysiące :) Pewnie ze ułatwia życie :) moja mama robiła prawko jak miała 30 lat i też mówi że nie wie jak ona wcześniej funkcjonowała bez auta :p ja uważam , że w dzisiejszych czasach trzeba mieć prawo jazdy. O a jaki samochodzik będziecie oglądać ? :) Quote
łamAga Posted August 20, 2016 Author Posted August 20, 2016 Ania mielismy jechac do Poznajia ogladac punto ,koles sie z nami umowil ze rano bedziemy dzwonic i nam powie czy juz czasami nie sprzedal a On w ogole nie odbiera ,chyba sie jutro przejedziemy na gielde samochodowa do kalisza , Ania Ty moze sie orientujesz czy ta gielda w ogole jeszcze prosperuje w kaliszu ? Quote
Ania :) Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 No to może sprzedał i dlatego nie odbiera :/ niektorzy tak robią :/ Giełda jest cały czas czynna :) także możecie śmiało jechać. Quote
łamAga Posted August 20, 2016 Author Posted August 20, 2016 3 godziny temu, Ania :) napisał: No to może sprzedał i dlatego nie odbiera :/ niektorzy tak robią :/ Giełda jest cały czas czynna :) także możecie śmiało jechać. A dziekuję za informację ale Sebek wieczorem sie dodzwonił do tego gościa z Poznania który stwierdził że zostawił telefon w innym aucie i dlatego nie odbierał , Sebek umówił sie z nim na jutro na 12 , pojedziemy i zobaczymy co i jak ;) Kurde ogoliłam młodego na zero i nie moge na niego patrzeć , słyszałam że jak sie opitoli głowke dziecka własnie na zero to włski gęstnieją i stwierdziłam że spróbuje ale teraz wygląda jak by chory był na coś , masakra , mam nadzieje ze szybko mu woski odrosną :P Quote
Ania :) Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 49 minut temu, dOgLoV napisał: A dziekuję za informację ale Sebek wieczorem sie dodzwonił do tego gościa z Poznania który stwierdził że zostawił telefon w innym aucie i dlatego nie odbierał , Sebek umówił sie z nim na jutro na 12 , pojedziemy i zobaczymy co i jak ;) Kurde ogoliłam młodego na zero i nie moge na niego patrzeć , słyszałam że jak sie opitoli głowke dziecka własnie na zero to włski gęstnieją i stwierdziłam że spróbuje ale teraz wygląda jak by chory był na coś , masakra , mam nadzieje ze szybko mu woski odrosną :P No to trzymam kciuki byście kupili auto :) Hahaha xd ja też miałam zawsze liche włosy , jak byłam mała to jak chłopak wygladalam :p i moja mama też wpadła na genialny pomysł żeby obciąć mi ta moja resztke włosów ale na szczęście nie na zero ale na bardzo krociutkie no bo przecież mówili , że będą gestsze :p niestety w moim przypadku to nic nie dało :) Quote
angineuuka Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 No u mnie przy chorobie (nie, nie rak) jak te wlosy wypadly i sie wygolilam, to troche gesciejsze urosly :P Quote
łamAga Posted August 20, 2016 Author Posted August 20, 2016 Ja jak byłam mała to mama mnie też opierdzieliła " na chłopca" i tak mam piurka :P bo własnie chodzi o to żeby ściąć na zero , wtedy dopiero podobno gęstnieją , zobaczymy , więcej tego nie zrobie :P Angi dałaś mi troche nadziei że mu zgęstnieją :P Quote
łamAga Posted August 20, 2016 Author Posted August 20, 2016 Teraz, Aleksa. napisał: Pokaż męża! Jestes pewna że chcesz to widzieć ???? :P Quote
Aleksa. Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 50 minut temu, dOgLoV napisał: Jestes pewna że chcesz to widzieć ???? :P No, najwyżej bede musiała Cię ochrzanic, jak bardzo mi go zniszczylas :D dawaj na fb, czy whatsapp Quote
łamAga Posted August 20, 2016 Author Posted August 20, 2016 To już lepiej dam tutaj :P na fb sie nie nadaje :P Quote
Aleksa. Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Miałam na myśli w prywatnej wiadomości. Nie jest aż tak źle, jak opisywalas. PS. CZYŻBY TERAZ WYGLĄDA JAK TATUŚ? :D Quote
łamAga Posted August 20, 2016 Author Posted August 20, 2016 9 minut temu, Aleksa. napisał: Miałam na myśli w prywatnej wiadomości. Nie jest aż tak źle, jak opisywalas. PS. CZYŻBY TERAZ WYGLĄDA JAK TATUŚ? :D W rzeczy samej :D Quote
łamAga Posted August 20, 2016 Author Posted August 20, 2016 2 minuty temu, Angi napisał: No tatus! Haha Teraz już sie na pewno go nie wyprze :P Quote
łamAga Posted August 20, 2016 Author Posted August 20, 2016 Tak sobie siedze i rozkminiam jakie to życie jest niesprawiedliwe ;( Mam koleżankę w pracy , 24 lata , rok temu miała wymarzony ślub , jej mąż również z nami pracuje , ślub mieli jak z bajki , ostatnimi czasy tak jakoś dziwnie sie zachowywała , to źle widziała , to była mega zmęczona , czasami nawet jak przychodziłam na rano do pracy a Ona własnie konczyła nockę ( ja skacze na zmiany bo nie robie nocek ) to jej mówiłam że wygląda masakrycznie , blada , ledwo patrząca na oczy a Ona mówiła że czuje że pada i że ostatnio coś jak przychodzi do pracy to już nie ma siły pracować , no ale każdy tak mówi więc nikt na to nie zwracał większej uwagi , jak byłyśmy z koleżankami na piwie to Ona akurat przyszła do tego samego lokalu na panienskie swojej szwagierki i mówiła nam że nie widzi prawie wcale i czy widzimy gdzie jakąś grupke dziewczyn , dziwnie na nią spojrzałyśmy , ledwo mówiła , ledwo szła , język jej sie plątał i mówiła ze nie wie czy wejdzie po schodach , jedna z koleżanek nawet jej spytała czy już coś piła , Ona utrzyywała że nic , a zachowywała sie jak by była narąbana w trzy dupy , póxniej o tym zapomniałysmy bo to był urlop i w ogóle , wracam po urlopie do pracy i słysze wiadomośc która zwaliła mnie z nóg , do teraz jestem w wielkim szoku , Marta ma guza mózgu ;( ;( ;( ;( masakra , stąd jej "dziwne zachowanie " , nie wierze .... Musiałam sie troche wygadać bo to da mnie jest mega szok .... Quote
Ania :) Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Fabian teraz już w 100% wygląda jak Sebek :D A co do koleżanki... ehh życie jest niesprawiedliwe. :( moja ciotka też ma guza.. glejaka. A chwilę przed tym jak się dowiedzieli zaczęli dom budować. Teraz już z nią kontaktu nie ma w ogole :( jest prawie jak roslinka... Quote
Aleksa. Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Masakra...ja niestety z osobami chorymi na nowotwór sporo czasu spędziłam i jeszcze spedze..:/ :( Quote
angineuuka Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Bratanek jednej z dogomniaczek ma nowotwor :/ 5czy 6 lat.. Quote
Recommended Posts