Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, jolkablaszczyk napisał:

Kurcze jak to dobrze, że ja nie mam żadnych alergii... tylko norweskiego majonezu jeść nie mogę bo mi ropne pryszcze wyskakują na zuchwie... ale to pryszcz :D w porownaniu z tym co wy tu opisujecie ...

Zacytuje, bo Aga nie zauwazy ahahahah

• Upvote 1
Posted
7 minut temu, *Magda* napisał:

Dokładnie. Już dawno powinnaś iść do innego ;) Tym bardziej, że jak sama piszesz, leki od niego ch*ja dają i zanim dostaniesz się na wizytę, to już alergia trwa na całego :/

Too mialo byc, nie wiem czemu nie pyklo :( 

Posted

Wszystko widzę :D

Własnie zamierzam zmienić , teraz we wrzesniu ide na testy tylko i porozmawiac o odczulaniu , jak bedzie chciała mnie naciągnąć kolejny raz na kase i powie że tylko prywatnie to wiecej mnie nie zobaczy 

Dwa lata temu te leki pomagały , rok temu nic nie mogłam brac bo ciążą ale o dziwo aż tak zle tego nie przechodziłam a w tym roku jest tragedia :/

Jola chętnie bym się z Tobą zamieniła na te pryszcze :P

• Upvote 1
Posted

Widze ze wszyscy poszli to i ja ide mam nadzieje odespać wczorajszą noc ;)

20160815_115931.jpg

Nie mogę sie normalnie bawić , muszę zaczepiac nawet kolumnę :P

20160815_174842.jpg

kombinator :P

20160815_174900.jpg

przytulak nawet w zabawie znajdzie czas na przytulanie :D :P

Posted
14 godzin temu, *Magda* napisał:

Gdzie leziesz spać? Tu masz siedzieć na dogo :P

Ej no musialam isc bo tak jak przewidzialam mlody w nocy "wariowal" poszlam z nim rano do lekarza to mi powiedzieli ze miejsca juz nie ma ,masakra normalnie ,wcisnela Nas dopiero na 16:15 ,Sebak bedzie musial z nim isc bo ja bede w pracy ehhhh

Posted

Tyś mi o dziwo przestały łzawić oczy i w ogóle mnie nie swędzą od czasu jak pije zeolit , zbieg okoliczności ? hmmm

Majoka lekarka osłuchała Fabiana i stwierdziła że jest zdrowy , na szczęście płuca sa ok , nic nie słyszała , przepisała mu tylko jakiś syropek na kaszel i kazała przez 7 dni zakrapiac mu nosek nasivinem , jestem chyba troszkę przewrażliwiona ale jak leżelismy w szpitalu z młodym jak miał zapalenie płuc to lekarz nam mówił że mamy z nim chodzić do lekarza nawet przy małym katarku i kaszelku bo jak juz raz miał zapalenie to szybko może złapac następne , a w nocy go ten kaszel męczył mocno i katar tez więc sie troszke wystraszyłam ;)

Kurcze ale mi sie dzisiaj w pracy dłużyło , masakra , myśłam że nigdy te 8 godzin nie minie , a zimno było teraz jak wracałsm jak by już jesien była :/ ale w sumie to dobry znak , szybko pyłki "wymrozi" :D 

Dobra ide spac bo noc krótka ;)

Dobranoc ;)

Posted
9 godzin temu, Angi napisał:

Chyba dobrze, ze dziala :D dobranoc

No dobrze ze chociaż na coś działa :D

28 minut temu, *Magda* napisał:

Aguś, zrób Fabianowi syrop z cebuli ;) I możesz mu kupić też w aptece maść rozgrzewająco i smarować klatę przed spaniem ;)

Mam nawet maśc rozgrzewającą , zapomniałam jak sie nazywa a nie chce mi sie iśc sprawdzić ale biała tubka z różowym napisem , pachnie kamforą ale nie zawiera niby kamfory :D kazała mi kiedyś lekarka smarować mu stupki i zakładac skarpetki żeby mu ciepło szło od nóżek no ale u niego tak sie nie dało bo ściagał sobie skarpetki ;) 

Syrop kiedys mu robiłam z cebuli , w sumie mogę zrobić On go lubi ;)

Muszę sobie chyba jakies autko małe kupić , jakies "tanie" do 3 tyś bo już jest zimno z lekka :D

Posted

Theodor też lubi syrop z cebuli i zawsze od niego zaczynamy leczenie ;)  A my mamy maść pulmexbaby ;)

Aga, jeśli rzeczywiście małe, to popatrz na toyotę yaris ;) Swego czasu były autami najmniej awaryjnymi ;)

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

Aga, jeśli rzeczywiście małe, to popatrz na toyotę yaris ;) Swego czasu były autami najmniej awaryjnymi ;)

Yariski do 3 tysi nie kupi :) 

Posted
Teraz, Tyś napisał:

Syrop z cebuli - to nie brzmi dobrze :D

Bardzo słodki i smaczny syrop ;) Mój Theodor potrafi mi wyliczać "Mamo, daj mi 3 łyżeczki", bo tak mu smakuje :D

Posted

Ja też uwielbiam syrop z cebuli , jest taki słodziutki :D młody też go lubi , zresztą , On mało czego nie lubi :P

Toyoty jaris są droższe ;) mi tam wystarczy jakiś punciak z 99 roku , dopiero co zaczęłam jeżdzić więc wole jakieś stare paści jak by co przytrzeć niż lepsze auto , kolega odebral prawko i w sobote przyjechal pierwszy raz do pracy mamy autem , wyjeżdzając z pracy nie zauważył LATARNI!!!! buahahaha nie wiem jak On to zrobił , jadąc powoli na parkingu ale zrobił , zderzak do wymiany , bok do wyklepania , Ewa ( jego mama) pewnie go "zabiła" znam ją bo też z nią pracuje i kobita sama go wychowuje , ledwo wiąże koniec z koncem , na auto zbierała w uj lat a tu taka niespodzianka :/ więc ja zdecydowanie wole mieć auto które w razie co nie będzie szkoda oddac na złom ;)

A teraz szykuje sie do pracy ehhhhh jak ja nie lubie popołudniówek ....