angineuuka Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 3 minuty temu, jolkablaszczyk napisał: Kurcze jak to dobrze, że ja nie mam żadnych alergii... tylko norweskiego majonezu jeść nie mogę bo mi ropne pryszcze wyskakują na zuchwie... ale to pryszcz :D w porownaniu z tym co wy tu opisujecie ... Zacytuje, bo Aga nie zauwazy ahahahah 1 Quote
angineuuka Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 7 minut temu, *Magda* napisał: Dokładnie. Już dawno powinnaś iść do innego ;) Tym bardziej, że jak sama piszesz, leki od niego ch*ja dają i zanim dostaniesz się na wizytę, to już alergia trwa na całego :/ Too mialo byc, nie wiem czemu nie pyklo :( Quote
łamAga Posted August 15, 2016 Author Posted August 15, 2016 Wszystko widzę :D Własnie zamierzam zmienić , teraz we wrzesniu ide na testy tylko i porozmawiac o odczulaniu , jak bedzie chciała mnie naciągnąć kolejny raz na kase i powie że tylko prywatnie to wiecej mnie nie zobaczy Dwa lata temu te leki pomagały , rok temu nic nie mogłam brac bo ciążą ale o dziwo aż tak zle tego nie przechodziłam a w tym roku jest tragedia :/ Jola chętnie bym się z Tobą zamieniła na te pryszcze :P 1 Quote
*Magda* Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 Hahaha, dobra jesteś Angi ;) Ale znając Agę, to oba posty by przegapiła, więc dobrze, że zacytowałaś ;) Quote
łamAga Posted August 15, 2016 Author Posted August 15, 2016 Widze ze wszyscy poszli to i ja ide mam nadzieje odespać wczorajszą noc ;) Nie mogę sie normalnie bawić , muszę zaczepiac nawet kolumnę :P kombinator :P przytulak nawet w zabawie znajdzie czas na przytulanie :D :P Quote
*Magda* Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 Gdzie leziesz spać? Tu masz siedzieć na dogo :P Quote
łamAga Posted August 16, 2016 Author Posted August 16, 2016 14 godzin temu, *Magda* napisał: Gdzie leziesz spać? Tu masz siedzieć na dogo :P Ej no musialam isc bo tak jak przewidzialam mlody w nocy "wariowal" poszlam z nim rano do lekarza to mi powiedzieli ze miejsca juz nie ma ,masakra normalnie ,wcisnela Nas dopiero na 16:15 ,Sebak bedzie musial z nim isc bo ja bede w pracy ehhhh Quote
Tyśka) Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Ale się przytula :D Ostatnio alergia zaaatakowała mnie znienacka podczas biegania - tak mi oczy łzawiły, że nic nie widziałam... Quote
łamAga Posted August 16, 2016 Author Posted August 16, 2016 Tyś mi o dziwo przestały łzawić oczy i w ogóle mnie nie swędzą od czasu jak pije zeolit , zbieg okoliczności ? hmmm Majoka lekarka osłuchała Fabiana i stwierdziła że jest zdrowy , na szczęście płuca sa ok , nic nie słyszała , przepisała mu tylko jakiś syropek na kaszel i kazała przez 7 dni zakrapiac mu nosek nasivinem , jestem chyba troszkę przewrażliwiona ale jak leżelismy w szpitalu z młodym jak miał zapalenie płuc to lekarz nam mówił że mamy z nim chodzić do lekarza nawet przy małym katarku i kaszelku bo jak juz raz miał zapalenie to szybko może złapac następne , a w nocy go ten kaszel męczył mocno i katar tez więc sie troszke wystraszyłam ;) Kurcze ale mi sie dzisiaj w pracy dłużyło , masakra , myśłam że nigdy te 8 godzin nie minie , a zimno było teraz jak wracałsm jak by już jesien była :/ ale w sumie to dobry znak , szybko pyłki "wymrozi" :D Dobra ide spac bo noc krótka ;) Dobranoc ;) Quote
*Magda* Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Aguś, zrób Fabianowi syrop z cebuli ;) I możesz mu kupić też w aptece maść rozgrzewająco i smarować klatę przed spaniem ;) Quote
łamAga Posted August 17, 2016 Author Posted August 17, 2016 9 godzin temu, Angi napisał: Chyba dobrze, ze dziala :D dobranoc No dobrze ze chociaż na coś działa :D 28 minut temu, *Magda* napisał: Aguś, zrób Fabianowi syrop z cebuli ;) I możesz mu kupić też w aptece maść rozgrzewająco i smarować klatę przed spaniem ;) Mam nawet maśc rozgrzewającą , zapomniałam jak sie nazywa a nie chce mi sie iśc sprawdzić ale biała tubka z różowym napisem , pachnie kamforą ale nie zawiera niby kamfory :D kazała mi kiedyś lekarka smarować mu stupki i zakładac skarpetki żeby mu ciepło szło od nóżek no ale u niego tak sie nie dało bo ściagał sobie skarpetki ;) Syrop kiedys mu robiłam z cebuli , w sumie mogę zrobić On go lubi ;) Muszę sobie chyba jakies autko małe kupić , jakies "tanie" do 3 tyś bo już jest zimno z lekka :D Quote
*Magda* Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Theodor też lubi syrop z cebuli i zawsze od niego zaczynamy leczenie ;) A my mamy maść pulmexbaby ;) Aga, jeśli rzeczywiście małe, to popatrz na toyotę yaris ;) Swego czasu były autami najmniej awaryjnymi ;) Quote
Ania :) Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Aga, jeśli rzeczywiście małe, to popatrz na toyotę yaris ;) Swego czasu były autami najmniej awaryjnymi ;) Yariski do 3 tysi nie kupi :) Quote
*Magda* Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Teraz, Tyś napisał: Syrop z cebuli - to nie brzmi dobrze :D Bardzo słodki i smaczny syrop ;) Mój Theodor potrafi mi wyliczać "Mamo, daj mi 3 łyżeczki", bo tak mu smakuje :D Quote
jolkablaszczyk Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 ja też od dziecka piłam syrop z cebuli i nie mam uprzedzeń. Lubię. :) Quote
łamAga Posted August 18, 2016 Author Posted August 18, 2016 Ja też uwielbiam syrop z cebuli , jest taki słodziutki :D młody też go lubi , zresztą , On mało czego nie lubi :P Toyoty jaris są droższe ;) mi tam wystarczy jakiś punciak z 99 roku , dopiero co zaczęłam jeżdzić więc wole jakieś stare paści jak by co przytrzeć niż lepsze auto , kolega odebral prawko i w sobote przyjechal pierwszy raz do pracy mamy autem , wyjeżdzając z pracy nie zauważył LATARNI!!!! buahahaha nie wiem jak On to zrobił , jadąc powoli na parkingu ale zrobił , zderzak do wymiany , bok do wyklepania , Ewa ( jego mama) pewnie go "zabiła" znam ją bo też z nią pracuje i kobita sama go wychowuje , ledwo wiąże koniec z koncem , na auto zbierała w uj lat a tu taka niespodzianka :/ więc ja zdecydowanie wole mieć auto które w razie co nie będzie szkoda oddac na złom ;) A teraz szykuje sie do pracy ehhhhh jak ja nie lubie popołudniówek .... Quote
Ania :) Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Też wolę jeździć tańszym autem żeby w razie wu nie było szkoda ;) choć odpukac nigdy nie miałam żadnej stłuczki z nikim ani niczym :p Quote
Tyśka) Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Nie mam prawka, nie mam problemu z wyborem samochodu :D. 1 Quote
Recommended Posts