łamAga Posted August 8, 2016 Author Posted August 8, 2016 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Tak, potwierdzam..gdyby Theo czegoś po drodze nie pie*dolnął to byłby chory hahaha :D Hahahahaha pewnie zabawnie to wygląda :D Quote
Ania :) Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 No i co Ty od niego chcesz :p ciekawski chłopak :D Quote
łamAga Posted August 8, 2016 Author Posted August 8, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: No i co Ty od niego chcesz :p ciekawski chłopak :D Tak tylko jak by spadł na panele z tego narożnika to by mogła ta jego ciekawość się na urazówce skonczyć :P Quote
*Magda* Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Aga, Theodor też chodzi w naszych butach :D 12 godzin temu, Aleksa. napisał: Tak, potwierdzam..gdyby Theo czegoś po drodze nie pie*dolnął to byłby chory hahaha :D Dzięki Twoim odwiedzinom, to w końcu uwierzą, że Theodor to kawał łobuza :D 11 godzin temu, dOgLoV napisał: Tak tylko jak by spadł na panele z tego narożnika to by mogła ta jego ciekawość się na urazówce skonczyć :P Aga, ja tam wyznaję zasadę, że "jak się nie przewróci, to się nie nauczy" :P (oczywiście w granicach rozsądku) Daj mu zdobyć jakieś blizny ;) Quote
łamAga Posted August 9, 2016 Author Posted August 9, 2016 10 godzin temu, *Magda* napisał: Aga, Theodor też chodzi w naszych butach :D Dzięki Twoim odwiedzinom, to w końcu uwierzą, że Theodor to kawał łobuza :D Aga, ja tam wyznaję zasadę, że "jak się nie przewróci, to się nie nauczy" :P (oczywiście w granicach rozsądku) Daj mu zdobyć jakieś blizny ;) Ja nie uwierzę bo Ola jest na pewno z Tobą w zmowie :P Oj blizny to On już ma i to nie jedną :P Quote
*Magda* Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Przyjedź, to sama się przekonasz :P Teraz jak nie ma Nerona, to możecie zapakować Qwendii i przyjechać na wystawę do Dortmundu :) Quote
łamAga Posted August 9, 2016 Author Posted August 9, 2016 11 minut temu, *Magda* napisał: Przyjedź, to sama się przekonasz :P Teraz jak nie ma Nerona, to możecie zapakować Qwendii i przyjechać na wystawę do Dortmundu :) Nie wiem czy w tym roku fundusze nam na to pozwolą ;) ale przejechała bym się :D Quote
łamAga Posted August 9, 2016 Author Posted August 9, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: 19-21 maj, następnego roku ;) Aaa to jeszcze troche czasu zostało ;) Kurcze jeszcze mi ten "lek" na alergie nie przyszedł , mam nadzieje ze w ogóle przyjdzie Quote
*Magda* Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 To gdzie Ty to zamawiałaś? Ja jutro jadę do apteki po żel na ząbkowanie, bo już nie mogę patrzeć jak moje dziecko cierpi :( Quote
łamAga Posted August 9, 2016 Author Posted August 9, 2016 8 minut temu, *Magda* napisał: To gdzie Ty to zamawiałaś? Ja jutro jadę do apteki po żel na ząbkowanie, bo już nie mogę patrzeć jak moje dziecko cierpi :( Na stonie " zdrowie/uzdrawianie " kolega mi ją polecił bo sam tam się w ten lek zaopatruje , ale troche sie denerwuje czy mi to przyślą bo nie dostałam żadnej wiadomości ze zamówienie przyjeli czy że realizuja itd Biedactwo ;( dzieci nie powinny tak cierpiec ehhh mam nadzieje że żel mu chociaż trochę złagodzi objawy ;) Quote
*Magda* Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Theodorowi pomagał, więc mam nadzieję, że jemu też ;) Quote
łamAga Posted August 9, 2016 Author Posted August 9, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Theodorowi pomagał, więc mam nadzieję, że jemu też ;) Troszke na pewno złagodzi , ja sie ciesze ze u Nas ząbkowanie objawiało się jedynie dużą ilością śliny ;) Quote
łamAga Posted August 10, 2016 Author Posted August 10, 2016 19 godzin temu, Angi napisał: Na swiatowke do Lipska jedz :D Chętnie ale raczej nie :P Byłam dzisiaj w pewnym sklepie i nie mogłam się oprzeć :D musiałam go kupić :D Quote
*Magda* Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Co to za karykatura psa? :P Aga, piłaś Fortunę Rabarbar? Quote
angineuuka Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Co to za karykatura psa? :P Aga, piłaś Fortunę Rabarbar? Dog niemiecki chyba xD w rossmanie? Quote
łamAga Posted August 10, 2016 Author Posted August 10, 2016 11 minut temu, *Magda* napisał: Co to za karykatura psa? :P Aga, piłaś Fortunę Rabarbar? Na zdjęciach wygląda dziwnie ale w realu wygląda normalnie jak Dog niemiecki :D :P 8 minut temu, Angi napisał: Dog niemiecki chyba xD w rossmanie? Na pewno :P Nie nie , w takim sklepie w którym jest wszystko , ale nie ma nazwy ten sklep :P W rossmanie są chyba takie małe a te są duże ;) Quote
łamAga Posted August 10, 2016 Author Posted August 10, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Nie odpowiedziałaś na moje pytanie :P Qurwa zapomniałam :D :P Nie piłam , w lodówce mam dwie fortuny ale czarne :D a dobra ta rabarberowa ? :D Quote
*Magda* Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 2 minuty temu, dOgLoV napisał: Qurwa zapomniałam :D :P Nie piłam , w lodówce mam dwie fortuny ale czarne :D a dobra ta rabarberowa ? :D Skleroza, na maksymalnym poziomie :D :P Taka lekko kwaskowata, ale czy to smak rabarbaru, to bym się kłóciła :D Quote
łamAga Posted August 10, 2016 Author Posted August 10, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Skleroza, na maksymalnym poziomie :D :P Taka lekko kwaskowata, ale czy to smak rabarbaru, to bym się kłóciła :D Czasami mnie nawet przerasta :P Ale godna spróbowania ? :D weekend sie zbliża to bym spróbowała :D Quote
łamAga Posted August 10, 2016 Author Posted August 10, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Moim zdaniem tak :) Bardzo smaczna ;) No to sobie spróbuje jak dostane bo mirabelkową widziałam ale rabarberowej jeszcze nie ;) No i pod warunkiem że nie dopadnie mnie znowu atak alergii ale nie sądze , z taka dawką leku dziwie sie że w ogole chodze :P Quote
*Magda* Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Żebyś sobie nie zaszkodziła tym zwiększeniem dawki :/ Quote
Recommended Posts