łamAga Posted July 2, 2016 Author Posted July 2, 2016 Hej hej hello :D Moje dziecko skutecznie odzwyczaja mnie od kompa :P Quote
Aleksa. Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 12 godzin temu, dOgLoV napisał: Hej hej hello :D Moje dziecko skutecznie odzwyczaja mnie od kompa :P To kładź go spać :D Quote
łamAga Posted July 3, 2016 Author Posted July 3, 2016 Ja go kłade spać ale On prędzej niż koło 20 nie da się położyć a i pozniej sie kula i jak zasnie to jest 21 wiec wtedy mogę dopiero ogarnąć wode mu ugotować do termosów itd , zanim wejde na dogo to jest 22-23 :P Quote
*Magda* Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 Cześć Fabian :) 7 godzin temu, dOgLoV napisał: Ja go kłade spać ale On prędzej niż koło 20 nie da się położyć a i pozniej sie kula i jak zasnie to jest 21 wiec wtedy mogę dopiero ogarnąć wode mu ugotować do termosów itd , zanim wejde na dogo to jest 22-23 :P A czemu tu masz "wykreślony" tekst?? Quote
łamAga Posted July 3, 2016 Author Posted July 3, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: A czemu tu masz "wykreślony" tekst?? Własnie nie wiem dlaczego mi się tak zrobiło Quote
Aleksa. Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 6 minut temu, jolkablaszczyk napisał: e tam lwa, niedźwiedzia :) Nie znam się :P Quote
łamAga Posted July 5, 2016 Author Posted July 5, 2016 Wy się znacie lepiej niż ja bo jak się babki pytałam czy aktualny jest ten zwierz ( wystawiła na sprzedaż ) to pytałam o PSA hahahahaha a Ona mi odpisała " Tak lew aktualny" hahahahahahahahahahaha 1 Quote
*Magda* Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 13 godzin temu, dOgLoV napisał: Wy się znacie lepiej niż ja bo jak się babki pytałam czy aktualny jest ten zwierz ( wystawiła na sprzedaż ) to pytałam o PSA hahahahaha a Ona mi odpisała " Tak lew aktualny" hahahahahahahahahahaha Quote
łamAga Posted July 8, 2016 Author Posted July 8, 2016 O 6.07.2016 o 10:22, Aleksa. napisał: Cześć Aga :P Hello ;) wreszcie piątek :D popołudniowa zamiana to jakaś masakra , na nic czasu nie mam :P w ogóle przy tak "niegrzecznym" dziecku to ja chyba nigdy czasu na kopa miała nie będę :P moja mama stwierdziła że Fabian jest 3 razy bardziej niegrzeczny niż Stasiu , jednego dnia powiedziała że mamy go brać i nie chce go widzieć buahahahahaha oczywiście żartowała :D ale na prawde jest niegrzeczny , wchodzi na wszystko , wywala wszystko z szafek , biega , krzyczy , a jak się go wyzwie to przyjdzie da buziaka i ucieka , mam nadzieje że z tego wyrośnie ;) Quote
Aleksa. Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Hahaha, to na nudę przy nim nie możesz narzekać :P Quote
*Magda* Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Aguś, Ola może potwierdzić, że niegrzecznym dzieckiem jest Theodor :P Więc jak chcesz, to podeślę go na jeden dzień Twojej mamie, to Fabian będzie dla niej grzecznym dzieckiem po takich odwiedzinach :P Quote
łamAga Posted July 9, 2016 Author Posted July 9, 2016 Ania DUŻE adhd :P Magda ja nie wiem czy Theodor może byc bardziej niegrzeczny niż Fabian , ale przynajmniej widac że są zdrowi :P a że ja przy okazji kiedyś zawału dostanę to już przyroda :P Hello Ola :D Foteczki ?? ale jakie ? ja nie mam foteczek ;( Quote
jolkablaszczyk Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 4 godziny temu, Aleksa. napisał: To zrób :D o to to! Quote
Recommended Posts