Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja go kłade spać ale On prędzej niż koło 20 nie da się położyć a i pozniej sie kula i jak zasnie to jest 21 wiec wtedy mogę dopiero ogarnąć wode mu ugotować do termosów itd , zanim wejde na dogo to jest 22-23 :P

Posted

Cześć Fabian :)

7 godzin temu, dOgLoV napisał:

Ja go kłade spać ale On prędzej niż koło 20 nie da się położyć a i pozniej sie kula i jak zasnie to jest 21 wiec wtedy mogę dopiero ogarnąć wode mu ugotować do termosów itd , zanim wejde na dogo to jest 22-23 :P

A czemu tu masz "wykreślony" tekst??

Posted

Wy się znacie lepiej niż ja bo jak się babki pytałam czy aktualny jest ten zwierz ( wystawiła na sprzedaż ) to pytałam o PSA hahahahaha a Ona mi odpisała " Tak lew aktualny" hahahahahahahahahahaha 

• Upvote 1
Posted
13 godzin temu, dOgLoV napisał:

Wy się znacie lepiej niż ja bo jak się babki pytałam czy aktualny jest ten zwierz ( wystawiła na sprzedaż ) to pytałam o PSA hahahahaha a Ona mi odpisała " Tak lew aktualny" hahahahahahahahahahaha 

funny.gif

Posted
O 6.07.2016 o 10:22, Aleksa. napisał:

Cześć Aga :P

Hello ;)

wreszcie piątek :D popołudniowa zamiana to jakaś masakra , na nic czasu nie mam :P

w ogóle przy tak "niegrzecznym" dziecku to ja chyba nigdy czasu na kopa miała nie będę :P moja mama stwierdziła że Fabian jest 3 razy bardziej niegrzeczny niż Stasiu , jednego dnia powiedziała że mamy go brać i nie chce go widzieć buahahahahaha oczywiście żartowała :D ale na prawde jest niegrzeczny , wchodzi na wszystko , wywala wszystko z szafek , biega , krzyczy , a jak się go wyzwie to przyjdzie da buziaka i ucieka , mam nadzieje że z tego wyrośnie ;)

Posted

Aguś, Ola może potwierdzić, że niegrzecznym dzieckiem jest Theodor :P Więc jak chcesz, to podeślę go na jeden dzień Twojej mamie, to Fabian będzie dla niej grzecznym dzieckiem po takich odwiedzinach :P

Posted

Ania DUŻE adhd :P

Magda ja nie wiem czy Theodor może byc bardziej niegrzeczny niż Fabian , ale przynajmniej widac że są zdrowi :P a że ja przy okazji kiedyś zawału dostanę to już przyroda :P

Hello Ola :D Foteczki ?? ale jakie ? ja nie mam foteczek ;(