łamAga Posted April 29, 2016 Author Posted April 29, 2016 Ania na tych zdjęciach już widać więcej "zniszczen" :/ Quote
łamAga Posted April 29, 2016 Author Posted April 29, 2016 Patrzcie jak pięknie było wczoraj w Ostrowie ;) Quote
Ania :) Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 Już widzę oczami wyobraźni jak Brando wskakuje w te wykopaliska i uchachany sobie tam biega :p hahah No patrz nawet nie wiedziałam że takie piękne niebo wczoraj było :p Quote
*Magda* Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 Aga, ty się martwisz, że Sebek w niedzielę do pracy idzie?! Wczoraj w NL było święto, oczywiście Bogdan pracował :/ W czwartek kolejne święto i Bogdana zakład pracuje :/ On nie, bo już tego dnia będziemy w Polsce, ale i tak musiałam mu na ten dzień pisać urlop :/ Potem, zaraz po naszym powrocie, poniedziałek 16 maja też jest święto, a jego firma pracuje :/ I co? I na tę chwilę jeszcze nie wiadomo, czy z racji tego, że on akurat wtedy kończy urlop, to może mu ten dzień darują i będzie miał wolny ;) ale bardzo prawdopodobne jest to, że będzie musiał iść do pracy :( Quote
Ania :) Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 Z tego co widziałam na fb bajkoland w którym kiedyś pracowalam też jest otwarty 1 i 3 maja i pamiętam że w drugi dzień świąt Wielkanocy i Bożego Narodzenia (plus Sylwester i wigilia) też otwarty jest. Pamiętam jak szefowa chciała zrobić inwenture w nowy rok o 10 rano :p Dobrze ze galeria zamknięta :) Quote
*Magda* Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 Ania, ja rozumiem, że są otwarte jakieś bajkolandy, restauracje itp. ;) Nie oszukujmy się, wtedy ludzie mają czas i jeżdżą/chodzą w takie miejsca, więc i zarobek większy dla właściciela :) Ale żeby w logistyce w święta iść do pracy?! Przecież to nawet nie spożywka czy jakaś ferma, że trzeba pracować 24h na dobę, 7 dni w tygodniu :P Quote
Ania :) Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 Godzinę temu, *Magda* napisał: Ania, ja rozumiem, że są otwarte jakieś bajkolandy, restauracje itp. ;) Nie oszukujmy się, wtedy ludzie mają czas i jeżdżą/chodzą w takie miejsca, więc i zarobek większy dla właściciela :) Ale żeby w logistyce w święta iść do pracy?! Przecież to nawet nie spożywka czy jakaś ferma, że trzeba pracować 24h na dobę, 7 dni w tygodniu :P No tak masz rację choć dla mnie w takie święta jak Boże Narodzenie czy Wielkanoc nawet takie miejsca powinny byc zamknięte. Quote
Paulina94 Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 6 godzin temu, Ania :) napisał: No tak masz rację choć dla mnie w takie święta jak Boże Narodzenie czy Wielkanoc nawet takie miejsca powinny byc zamknięte. Moim zdaniem też. 1 maja czy 11 listopada to ok, niech sobie będą otwarte, ale Boże Narodzenie i Wielkanoc powinny byc dla rodziny. Quote
jolkablaszczyk Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 U mnie tu w Norwegii mamy pozamykane sklepy we wszystkie święta narodowe i kościelne i niedziele. Jest tylko kilka niedzielnych sklepów otwartych ale jest ich naprawwdę ze trzy w promieniu 30 km. Tu nawet stacje benzynowe są zamknięte w weekend w nocy samo-obsługowo możesz tylko wlać paliwo i zapłacić kartą :) Quote
*Magda* Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 W Niemcowni też w niedzielę sklepy pozamykane ;) I jestem jak najbardziej za tym, żeby w PL przeszła ustawa o zakazie handlu w niedzielę :) I nie przemawiają do mnie argumenty, że będzie większe bezrobocie, jak to tłumaczą się handlowcy. Jest wiele krajów gdzie handel w niedzielę jest zakazany i nie podniosło to bezrobocia ;) W święta, to bez dwóch zdań powinno być wszystko zamknięte. Ale dalej to nie zmienia faktu, że jak można iść do pracy w święta w zakładzie, który nie ma styczności z jedzeniem czy żywymi stworzeniami?! Quote
łamAga Posted April 30, 2016 Author Posted April 30, 2016 Hej laski ;) Sebastian też nie robi w przemyśle spożywczym ani w branży która nie mogła by stanąć ale jemu tam sie podoba praca w świeta bo mają dużą stawkę , ale za to ja w ogóle nie czuje że wolne jest ;) Coś cicho dzisiaj na dogo ;) Quote
łamAga Posted April 30, 2016 Author Posted April 30, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Pieniądze to nie wszystko :P Wiem ale przy remoncie to kasa leci :P Quote
łamAga Posted April 30, 2016 Author Posted April 30, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: Hej Aga :D Hej hej hello :D Quote
łamAga Posted May 1, 2016 Author Posted May 1, 2016 Cześć cioteczki ;) Dzisiaj idziemy do Maryśki na urodzinki ;) więc na dogo będe pewnie dopiero ja wrócimy i ogarnę młodego ;) Quote
łamAga Posted May 1, 2016 Author Posted May 1, 2016 1 godzinę temu, Aleksa. napisał: Cześć Fabianku :D znowu ze smoczkiem :D No kurcze mamy problem z tym didi :/ Quote
łamAga Posted May 1, 2016 Author Posted May 1, 2016 Tutaj też ma dida ;) Ale to zdjęcie daje bardziej żebyscie zobaczyly co sie dzieje Neronowi z nosem ;( nie wiecie co to może być ? :/ smaruje mu to mascia witaminową i nie ma poprawy ehhh A teraz uciekam na urodzinki ;) własnie Sebek podjechał z pracy ;) będe wieczorkiem ;) Quote
*Magda* Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Miłej imprezki ;) Ja nie wiem co to może być na tym nosie, ale chyba lepiej iść z tym do weta :/ Bo jak to jakiś grzyb czy coś podobnego, to sama tego nie wyleczysz :/ Quote
angineuuka Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Ciekawie nie wyglada. Wybierzcie sie jak najszybciej do weta, nie wiadomo co to jest, moze to byc zarazliwe dla innych zwierzow. :/ Quote
Ania :) Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Leon też ma suchy nos ale takie strupy mu się nie robią ... ja bym z tym do weta poszła skoro maści nie pomagają... Quote
Recommended Posts