*Magda* Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 A to wujek do Was nie dzwonił, ani Wy do niego? Ale mamy tematy przed spaniem: krew, flaki...:/ Quote
łamAga Posted February 25, 2016 Author Posted February 25, 2016 Fuj :/ Nie dzwonilismy , jest dorosła , może robić co chce ;) Quote
mar....ka Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 O 25.02.2016o21:08, dOgLoV napisał: Pewnie że lepiej ;) Ola Ona na pewno się wkurzy :P Nie wiemy , w nocy wstała i pojechala , pewnie do wuja nad morze ale to tylko przypuszczenia ;) ty na tych pasach to może Twoja teściowa ???:P Quote
mar....ka Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 11 minut temu, magdabroy napisał: Aleś teraz majoka dowalił :P jakoś tak mi przyszło do głowy heheh, tylko zniknęła a już ją Aga wyprowadziła z manelami :P Quote
łamAga Posted February 27, 2016 Author Posted February 27, 2016 Ja obstawiałam że leży w szpitalu ze świńską grypą bo dwiebabki u Nas w szpitalu leżą :P Na pasach to był niestety młody 19letni chłopak ;( nie mogli go zidentyfikować tak był zmasarowany a ze miał długie wlosy to plotki chodziły ze to laska ehhh Teściową spakowałam bo Ona te meble miała w naszym pokoju w którym remont chcieliśmy zrobić , ładnie ją poprosilismy żeby sobie je zabrała a że nie chciała to ami je wynieślimy :P Ale jestem wyjeba.....a , usypialam mlodego i razem z nim usnęłam , normalnie obudzić sie nie mogłam ale sie zmusiłam bo szkoda wieczoru na spanie :P Quote
*Magda* Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Ile to razy zasypiałam razem z Theodorem Kiedyś nawet, u koleżanki na imprezie zasnęłam jak młodego usypiałam. Jednak mam dobrą koleżankę i mnie nie budzili. Kontynuowali imprezę beze mnie :) 1 Quote
łamAga Posted February 27, 2016 Author Posted February 27, 2016 Hahahahaha to mnie pobiłaś tym zasnięciem u koleżanki :P Ja sie boje zasypiać z młodym bo On to jest istny tajfun , normalnie adhd i boje sie ze spadnie z tapczanu ale czasami nie daje rady , na szczescie za każdym razem zasypia razem ze mną , nie lata po tapczanie ;) Quote
*Magda* Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 A wiesz ile razy ta koleżanka zasypiała u mnie jak swoje dzieci usypiała?! A ja u niej tylko raz taki numer wywinęłam :P Quote
łamAga Posted February 27, 2016 Author Posted February 27, 2016 2 minuty temu, magdabroy napisał: A wiesz ile razy ta koleżanka zasypiała u mnie jak swoje dzieci usypiała?! A ja u niej tylko raz taki numer wywinęłam :P Oddałaś jej :P Ja bym mogła spać o każdej porze dnia , ale u kogoś bym nie zasnęła , zawsze miałam problem jak miałam spac u kogoś , jak sie tutaj przeprowadziłam to też długi czas miałam problem a teraz mam problem żeby wstać :P Quote
*Magda* Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Nie, no to ta koleżanka z którą się znam od 27 lat (mama Samuela i Kamila), więc ani ona, ani ja nie mamy problemów z zasypianiem u tej drugiej :D Quote
łamAga Posted February 27, 2016 Author Posted February 27, 2016 7 minut temu, magdabroy napisał: Nie, no to ta koleżanka z którą się znam od 27 lat (mama Samuela i Kamila), więc ani ona, ani ja nie mamy problemów z zasypianiem u tej drugiej :D Aaa no chyba że tak , to prawie jak siostry :D Quote
łamAga Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 hej laski ;) Ale u Nas dzisiaj super pogoda ;) poszlismy z młodym na spacer po osiedlu , musze mu kupić rowerek pchacz , mamy tai stary uzywany i nie ma zabezpieczen z boków i jak wracalismy to prawie przed domem z lekka poleciał z niego hehe był placz bo sie wystraszył bidulek ale całą droge jechal dumnie rozglądając sie po podwórkach i wyszukując piesków hehehehe Quote
*Magda* Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Kupuj, kupuj :P U nas Theodor też jak miał roczek, to śmigał już na trzykołowcu ;) Aga, a może poszukaj na allegro takich szelek, które można zamontować na rowerku, żeby nie wypadł ;) Quote
łamAga Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 5 godzin temu, magdabroy napisał: Kupuj, kupuj :P U nas Theodor też jak miał roczek, to śmigał już na trzykołowcu ;) Aga, a może poszukaj na allegro takich szelek, które można zamontować na rowerku, żeby nie wypadł ;) Mogła bym szelek poszukać ale ten rowerek jest i tak rozklekotany wiec wolała bym mu kupić inny , nie koniecznie nowy , pójde w niedziele do pracy i już na rowerek mam :P Byliśmy dzisiaj na lodach , były też takie co Theoś jadł , ale nie bralismy młodemu bo by i tak nie zjadł , no i musze stwierdzić że wiele słyszałam o tej knajpie w której bylismy ze taie pyszne lody i w ogóle a szału nie było , nastepnym razem pojdziemy gdzie indziej ;) Quote
*Magda* Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Czyli następny weekend idziesz na 100% do pracy, bo rowerek trzeba kupić :P Theodor dopiero jakoś od niecałego roku jak zjada lody ;) Wcześniej to niby mu braliśmy, a i tak Bogdan je potem zjadał :D Quote
łamAga Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 2 minuty temu, Angi napisał: Siemka Siemka siemka :) własnie sączę piwko :D wczoraj kupiłam sobie piwo które polecił mi brat i kurcze było takie jak nie piwo , w ogóle smaku nie miało , jeżeli ktoś nie lubi tej goryczki piwa to bym mu je poleciła ale musze dzisiaj moją fortunę czarną wypić żeby wiedzieć że był weekend i piłam piwko :D Quote
łamAga Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 2 minuty temu, magdabroy napisał: Czyli następny weekend idziesz na 100% do pracy, bo rowerek trzeba kupić :P Theodor dopiero jakoś od niecałego roku jak zjada lody ;) Wcześniej to niby mu braliśmy, a i tak Bogdan je potem zjadał :D w sobote i tak musze iść na 100% bo kierownik już na mnie to wymusił i to na popołudniu ;( a żeby mieć rowerek to musiała bym jeszcze iść w niedziele rano :P Fabian zjadł od nas może po 2 łyżeczki i już nie chciał wiec poczekam aż bedzie taki duży jak Theoś i dostanie swoją porcje ;) Quote
łamAga Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 3 minuty temu, magdabroy napisał: Alkoholiczka :P Oj tam od razu alkoholiczka :P czasami nie idzie tego świata przyjąc na trzeźwo :P Quote
Recommended Posts