Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
13 minut temu, Angi napisał:

Ciezko tam z dworca trafic,  ktoś wie?

we Wrocku?

mam zaćmienie umysłowe, ale pewnie we Wrocku (chyba nie w tym  minizoo)

z dworca PKS czy PKP (są naprzeciwko), ale tak dokładniej pod dworcem PKP najlepiej iść na tramwaj, o ile pamiętam 2 dojedzie prosto pod zoo. Gdybyś miała długo czekać na 2, to w każdy inny jadący na plac grunwaldzki (jedzie kilka), na palcu grunwaldzkim miń budynki politechniki  (zresztą każdy powie Ci jak trafić do zoo czy hali stulecia) i po paru minutach masz pierwsze kasy zoo. Troszkę dalej główne wejście.

Posted

Ania dokładnie górecznik , dawni tam nie byłam ;)

A zoo we Wrocławiu mi się podoa , w zeszły roku bylismy ale już nigdy nie pojedziemy tam w weekend , do afrykarium wejśc nie szło , a My jeszcze z wózkiem sie telepaliśmy , mimo wszystko miło wspominam pobyt u zwierzątek ;)

U Was też taka beznadziejna pogoda ? co chwile pada , dzisiaj nawet jest względnie ale wczoraj mnie podlało jak jechałam do pracy ehhh

Posted

Hej łamAga :)

U mnie dziś względna pogoda ;) Ale wczoraj lało cały dzień, młody nie szedł do przedszkola, więc Tora nawet na spacer nie wyszła :( Była tylko na podwórku na siq i tyle, bo stwierdziłam, że nie będę młodego po deszczu ciągnąć jak jest zimno :/ W lato, może biegać po deszczu, ale jak na dworze ledwo +5'C, to nie będę ryzykować. Ale dziś jest dość przyjemnie, więc zaraz znikam właśnie z suczą na spacerek. I za wczorajszy brak ruchu, to nawet piłeczkę chyba wezmę :D

Posted

teraz ta pogoda jest zdradliwa , nie ma co ryzykowac , chociaż wczoraj mimo deszczu było nawet ciepło , o 23 jak wracałam to mi było nawet gorąco ;)

Ale Ty dobra pancia jestes , piłeczę wezmiesz nawet :D o Torce nie zapomnij :P

Posted

My byliśmy rok temu w goreczniku :) nie wiem czy od tamtej pory się coś zmieniło. Ale jak na nasze okolice bez atrakcji to spoko tam jest :) 

Aga a te pola co wy tam spacerujecie z psami to takie duże są ? bo już las mi się znudził i szukam jakiś pól ale obok mnie to o takie duże  ciężko. 

Posted

Tak te pola są dośc spore tylko strasznie duzo tam "psiarzy" , ale myśle że z Waszymi stworkami nie było by problemu żeby pobiegały bo pewnie są grzeczne , o ile nic tam do tej pory nie powstało bo dawno tam nie byliśmy :D

Posted
Godzinę temu, dOgLoV napisał:

Tak te pola są dośc spore tylko strasznie duzo tam "psiarzy" , ale myśle że z Waszymi stworkami nie było by problemu żeby pobiegały bo pewnie są grzeczne , o ile nic tam do tej pory nie powstało bo dawno tam nie byliśmy :D

Czy takie grzeczne nie powiedziałabym :P choc moze by sie poznalo kogos normalnego i by mozna bylo na spacery sie umawiac :p bo u mnie to dzicz na osiedlu. Ale to jeszcze musisz mi powiedzieć dokładnie gdzie te pola ;) 

Posted
22 godzin temu, magdabroy napisał:

Oprócz piłki, wzięłam też aparat, więc zapraszam do obejrzenia kilku zdjęć ;)

Już biegnę ;)

22 godzin temu, Ania :) napisał:

Czy takie grzeczne nie powiedziałabym :P choc moze by sie poznalo kogos normalnego i by mozna bylo na spacery sie umawiac :p bo u mnie to dzicz na osiedlu. Ale to jeszcze musisz mi powiedzieć dokładnie gdzie te pola ;) 

Ania My jesteśmy w miare normalni :P jak załatwie pozytwnie "tą" sprawe której nie umiem załatwić to na pewno razem pójdziemy na długi polny spacerek ! obiecuje !;)

Posted
3 godziny temu, dOgLoV napisał:

Ania My jesteśmy w miare normalni :P jak załatwie pozytwnie "tą" sprawe której nie umiem załatwić to na pewno razem pójdziemy na długi polny spacerek ! obiecuje !;)

Może już niebawem się "załatwi" ;)