Ania :) Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Ja też Wrocławskie zoo bardzo lubię :) W Afrykarium jeszcze nie byłam ale obiecałam sobie ze w tym roku pojadę :P Quote
angineuuka Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Ciezko tam z dworca trafic, ktoś wie? Quote
mar....ka Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 13 minut temu, Angi napisał: Ciezko tam z dworca trafic, ktoś wie? we Wrocku? mam zaćmienie umysłowe, ale pewnie we Wrocku (chyba nie w tym minizoo) z dworca PKS czy PKP (są naprzeciwko), ale tak dokładniej pod dworcem PKP najlepiej iść na tramwaj, o ile pamiętam 2 dojedzie prosto pod zoo. Gdybyś miała długo czekać na 2, to w każdy inny jadący na plac grunwaldzki (jedzie kilka), na palcu grunwaldzkim miń budynki politechniki (zresztą każdy powie Ci jak trafić do zoo czy hali stulecia) i po paru minutach masz pierwsze kasy zoo. Troszkę dalej główne wejście. Quote
mar....ka Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 odwiedź sobie park japoński, mały- ale urokliwy (za halą stulecia, naprzeciwko zoo) Quote
łamAga Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 Ania dokładnie górecznik , dawni tam nie byłam ;) A zoo we Wrocławiu mi się podoa , w zeszły roku bylismy ale już nigdy nie pojedziemy tam w weekend , do afrykarium wejśc nie szło , a My jeszcze z wózkiem sie telepaliśmy , mimo wszystko miło wspominam pobyt u zwierzątek ;) U Was też taka beznadziejna pogoda ? co chwile pada , dzisiaj nawet jest względnie ale wczoraj mnie podlało jak jechałam do pracy ehhh Quote
*Magda* Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Hej łamAga :) U mnie dziś względna pogoda ;) Ale wczoraj lało cały dzień, młody nie szedł do przedszkola, więc Tora nawet na spacer nie wyszła :( Była tylko na podwórku na siq i tyle, bo stwierdziłam, że nie będę młodego po deszczu ciągnąć jak jest zimno :/ W lato, może biegać po deszczu, ale jak na dworze ledwo +5'C, to nie będę ryzykować. Ale dziś jest dość przyjemnie, więc zaraz znikam właśnie z suczą na spacerek. I za wczorajszy brak ruchu, to nawet piłeczkę chyba wezmę :D Quote
łamAga Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 teraz ta pogoda jest zdradliwa , nie ma co ryzykowac , chociaż wczoraj mimo deszczu było nawet ciepło , o 23 jak wracałam to mi było nawet gorąco ;) Ale Ty dobra pancia jestes , piłeczę wezmiesz nawet :D o Torce nie zapomnij :P Quote
*Magda* Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Tora nie da o sobie zapomnieć :P Dobra, lecę na spacer, bo jak teraz nie pójdę, to później nie będzie mi się chciało :/ Quote
Ania :) Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 My byliśmy rok temu w goreczniku :) nie wiem czy od tamtej pory się coś zmieniło. Ale jak na nasze okolice bez atrakcji to spoko tam jest :) Aga a te pola co wy tam spacerujecie z psami to takie duże są ? bo już las mi się znudził i szukam jakiś pól ale obok mnie to o takie duże ciężko. Quote
łamAga Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 Tak te pola są dośc spore tylko strasznie duzo tam "psiarzy" , ale myśle że z Waszymi stworkami nie było by problemu żeby pobiegały bo pewnie są grzeczne , o ile nic tam do tej pory nie powstało bo dawno tam nie byliśmy :D Quote
*Magda* Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 53 minut temu, dOgLoV napisał: To pa ;) miłego spacerku ;) Oprócz piłki, wzięłam też aparat, więc zapraszam do obejrzenia kilku zdjęć ;) Quote
Ania :) Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Godzinę temu, dOgLoV napisał: Tak te pola są dośc spore tylko strasznie duzo tam "psiarzy" , ale myśle że z Waszymi stworkami nie było by problemu żeby pobiegały bo pewnie są grzeczne , o ile nic tam do tej pory nie powstało bo dawno tam nie byliśmy :D Czy takie grzeczne nie powiedziałabym :P choc moze by sie poznalo kogos normalnego i by mozna bylo na spacery sie umawiac :p bo u mnie to dzicz na osiedlu. Ale to jeszcze musisz mi powiedzieć dokładnie gdzie te pola ;) Quote
łamAga Posted February 4, 2016 Author Posted February 4, 2016 22 godzin temu, magdabroy napisał: Oprócz piłki, wzięłam też aparat, więc zapraszam do obejrzenia kilku zdjęć ;) Już biegnę ;) 22 godzin temu, Ania :) napisał: Czy takie grzeczne nie powiedziałabym :P choc moze by sie poznalo kogos normalnego i by mozna bylo na spacery sie umawiac :p bo u mnie to dzicz na osiedlu. Ale to jeszcze musisz mi powiedzieć dokładnie gdzie te pola ;) Ania My jesteśmy w miare normalni :P jak załatwie pozytwnie "tą" sprawe której nie umiem załatwić to na pewno razem pójdziemy na długi polny spacerek ! obiecuje !;) Quote
*Magda* Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 3 godziny temu, dOgLoV napisał: Ania My jesteśmy w miare normalni :P jak załatwie pozytwnie "tą" sprawe której nie umiem załatwić to na pewno razem pójdziemy na długi polny spacerek ! obiecuje !;) Może już niebawem się "załatwi" ;) Quote
*Magda* Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 4 minuty temu, majoka napisał: jejku tez bym z Wami poszła.... Choć ze mną :) Quote
mar....ka Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 tez nie miałaś gdzie się wyprowadzić, przypominam Ci , że z autostrady nie chcesz zjechać wredoto Quote
*Magda* Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Bo mi nie po drodze jakieś zjeżdżanie z autostrady :P Jak wjeżdżam tutaj, 3km od domu, na autostradę, tak zjeżdżam dopiero jakieś 5-6km od domu w Polsce :D Quote
*Magda* Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Bo mi nie po drodze jakieś zjeżdżanie z autostrady :P Jak wjeżdżam tutaj, 3km od domu, na autostradę, tak zjeżdżam dopiero jakieś 5-6km od domu w Polsce :D Quote
Ania :) Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 37 minut temu, majoka napisał: jejku tez bym z Wami poszła.... Zapraszamy do Ostrowa :D Quote
mar....ka Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 to ostrów kaliski??? Mam rodzinę w Ostrzeszowie, ale ostatni raz tam byłam z 16 lat temu Quote
Recommended Posts