Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Magda jak bede sprzątała systematycznie to dam rade :P ale czasem nie mam czasu a czasem pogoda nie pozwala :P

No Marysia już jest dużą panną , a teksty to ma takie że czasem nie mogę sie nie smiac chociaż sie staram :P

Angi Ty masz chyba duzo tego bo masz duzo psów :P

Buahahahahahaha Ola wygrała hahaha na taki pomysł bym chyba nie wpadła :P

Ktoś wsiada ? bo jadę :D

20160117_161301.jpg

Posted

Ja kiedyś też zbierałam na łopatę do odśnieżania :P a teraz po prostu za każdym razem idę z woreczkiem i sprzątam :) początkowo mnie to denerwowalo ale tu psy kupalony wala w takim miejscu ze wszyscy przechodnie widzą więc żeby zawsze było czysto sprzątam od razu :) 

Posted
2 minuty temu, Angi napisał:

Ja łopatą i hyc do kosza ;)

Kiedys sie zakopywalo pod kwiatami :P

Nieźle musiała bym się nalatać żeby łopatą bezpośrednio do kosza wrzucać , mam duże podwórko no i chyba nie było miejsca z którego nie musiała bym zbierać !

Posted
10 minut temu, Ania :) napisał:

Ja kiedyś też zbierałam na łopatę do odśnieżania :P a teraz po prostu za każdym razem idę z woreczkiem i sprzątam :) początkowo mnie to denerwowalo ale tu psy kupalony wala w takim miejscu ze wszyscy przechodnie widzą więc żeby zawsze było czysto sprzątam od razu :) 

ja bym musiala caly czas za nimi latac i sprzatac ;)

8 minut temu, Angi napisał:

No ja mam az dwa male psy :P

zamien sie :P

Posted
5 minut temu, magdabroy napisał:

Mam w domu ogrodnika z wykształcenia i nie radzę sprzątać kup pod rośliny. Na dłuższą metę, psia kupa działa jak psi mocz i zniszczy rośliny :/

no ja bym musiała mieć baobaby że to wszystko pod nie upchać hahahahaha

Posted

mój pies sra w rowie (mądra bestia, to jest jakiś rów melioracyjny na naszej posiadłości), jak przychodzą deszcze , to wszystko to leci do rzeki). Zimą tez czasem pod siatką południową zrobi i powiem Wam, że dopiero wiosną to sprzątam, tzn. w marcu zazwyczaj- biorę wiadro z wyłożonym workiem na śmieci, łopatkę do piasku Gabi- jakaś tanią, by nie było żalu wyrzucać i heja). Mam 28 arów terenu, więc te kupy pod dolną siatką w zimie mnie nie ruszają, bo nawet tam nie chadzam. Latem, to co nie  nie zrobi w rowie, Damian kosząc trawę zbiera traktorkiem (kosimy przynajmniej raz na tydzień).

Posted

A moja Tora jeśli sra na swoim terenie, to na kostce brukowej lub pod drzewkiem, więc zbiera się łatwo i szybko :P A w ogrodzie, gdzie jest trawa, ma zakaz srania/sikania :)

Posted
19 minut temu, magdabroy napisał:

A moja Tora jeśli sra na swoim terenie, to na kostce brukowej lub pod drzewkiem, więc zbiera się łatwo i szybko :P A w ogrodzie, gdzie jest trawa, ma zakaz srania/sikania :)

biedna sucza na trawkę nie może :(

Posted

Was można zrozumieć bo jesteś "na ostatnich nogach" , w sumie to miałam dużo roboty ale tak bardzo chciałam jechac , bateria do aparatu już czekała naładowana a tu plyndz , no trudno , może za tydzien sie uda gdzies wyskoczyć ;)

Posted
20 minut temu, majoka napisał:

hej, a ja chcę do zoo, do Wrocławia (kiedyś co roku wiosną jeździłam, ale teraz odkąd otworzyli afrykanarium, straszne tłumy i w zeszłym roku odpuściłam)

Podoba Ci się zoo we Wrocławiu? Dla mnie to zoo jest beznadziejne :( Nic mi się tam nie podobało :/