łamAga Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 Magda jak bede sprzątała systematycznie to dam rade :P ale czasem nie mam czasu a czasem pogoda nie pozwala :P No Marysia już jest dużą panną , a teksty to ma takie że czasem nie mogę sie nie smiac chociaż sie staram :P Angi Ty masz chyba duzo tego bo masz duzo psów :P Buahahahahahaha Ola wygrała hahaha na taki pomysł bym chyba nie wpadła :P Ktoś wsiada ? bo jadę :D Quote
angineuuka Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Ja łopatą i hyc do kosza ;) Kiedys sie zakopywalo pod kwiatami :P Quote
Ania :) Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Ja kiedyś też zbierałam na łopatę do odśnieżania :P a teraz po prostu za każdym razem idę z woreczkiem i sprzątam :) początkowo mnie to denerwowalo ale tu psy kupalony wala w takim miejscu ze wszyscy przechodnie widzą więc żeby zawsze było czysto sprzątam od razu :) Quote
łamAga Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 2 minuty temu, Angi napisał: Ja łopatą i hyc do kosza ;) Kiedys sie zakopywalo pod kwiatami :P Nieźle musiała bym się nalatać żeby łopatą bezpośrednio do kosza wrzucać , mam duże podwórko no i chyba nie było miejsca z którego nie musiała bym zbierać ! Quote
*Magda* Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Mam w domu ogrodnika z wykształcenia i nie radzę sprzątać kup pod rośliny. Na dłuższą metę, psia kupa działa jak psi mocz i zniszczy rośliny :/ Quote
łamAga Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 10 minut temu, Ania :) napisał: Ja kiedyś też zbierałam na łopatę do odśnieżania :P a teraz po prostu za każdym razem idę z woreczkiem i sprzątam :) początkowo mnie to denerwowalo ale tu psy kupalony wala w takim miejscu ze wszyscy przechodnie widzą więc żeby zawsze było czysto sprzątam od razu :) ja bym musiala caly czas za nimi latac i sprzatac ;) 8 minut temu, Angi napisał: No ja mam az dwa male psy :P zamien sie :P Quote
łamAga Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 5 minut temu, magdabroy napisał: Mam w domu ogrodnika z wykształcenia i nie radzę sprzątać kup pod rośliny. Na dłuższą metę, psia kupa działa jak psi mocz i zniszczy rośliny :/ no ja bym musiała mieć baobaby że to wszystko pod nie upchać hahahahaha Quote
Ania :) Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 No wiadomo to wszystko zależy od tego jakiej wielkości ma się psy :) Quote
mar....ka Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 mój pies sra w rowie (mądra bestia, to jest jakiś rów melioracyjny na naszej posiadłości), jak przychodzą deszcze , to wszystko to leci do rzeki). Zimą tez czasem pod siatką południową zrobi i powiem Wam, że dopiero wiosną to sprzątam, tzn. w marcu zazwyczaj- biorę wiadro z wyłożonym workiem na śmieci, łopatkę do piasku Gabi- jakaś tanią, by nie było żalu wyrzucać i heja). Mam 28 arów terenu, więc te kupy pod dolną siatką w zimie mnie nie ruszają, bo nawet tam nie chadzam. Latem, to co nie nie zrobi w rowie, Damian kosząc trawę zbiera traktorkiem (kosimy przynajmniej raz na tydzień). Quote
Aleksa. Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Ja nie raz właże w miny, bo moje pieski srają na środku.. ostatnio bezczelnie pod wejściem! Quote
*Magda* Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 A moja Tora jeśli sra na swoim terenie, to na kostce brukowej lub pod drzewkiem, więc zbiera się łatwo i szybko :P A w ogrodzie, gdzie jest trawa, ma zakaz srania/sikania :) Quote
mar....ka Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 19 minut temu, magdabroy napisał: A moja Tora jeśli sra na swoim terenie, to na kostce brukowej lub pod drzewkiem, więc zbiera się łatwo i szybko :P A w ogrodzie, gdzie jest trawa, ma zakaz srania/sikania :) biedna sucza na trawkę nie może :( Quote
*Magda* Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Już raz trzeba było dosiewać trawę, bo zżółkła :/ Kolejny raz się w to bawić nie będę :P Zresztą, za ogrodem ma pola i tam sobie może "robić" do woli :P 1 Quote
łamAga Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 Widzicie , ja mam nie wychowane psy :P Mielismy dzisiaj jechac do takiego mini zoo , ale kurcze halny wiał i było nie fajnie ehhh Quote
łamAga Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 Będę musiała ale kurcze siedzimy w tym domu jak takie stare dziadki i chciałam gdzieś wyskoczyć a tu masz , skonczylo sie znowu na kawce u mamusia ;) Quote
*Magda* Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 My, gdyby nie dzisiejsze lody, to też byśmy siedzieli w domu :P No ale w taką pogodę, to kiepsko, żeby coś innego robić :/ Quote
łamAga Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 Was można zrozumieć bo jesteś "na ostatnich nogach" , w sumie to miałam dużo roboty ale tak bardzo chciałam jechac , bateria do aparatu już czekała naładowana a tu plyndz , no trudno , może za tydzien sie uda gdzies wyskoczyć ;) Quote
marta1624 Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 U mnie psy na placu nie zrobią. Wyjątek póki co Puffi, ale zaczyna jarzyć :D I hejka :) Quote
Ania :) Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 A to gdzie to mini zoo ? Górecznik ? :) Quote
Ania :) Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 A to gdzie to mini zoo ? Górecznik ? :) Quote
mar....ka Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 hej, a ja chcę do zoo, do Wrocławia (kiedyś co roku wiosną jeździłam, ale teraz odkąd otworzyli afrykanarium, straszne tłumy i w zeszłym roku odpuściłam) Quote
*Magda* Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 20 minut temu, majoka napisał: hej, a ja chcę do zoo, do Wrocławia (kiedyś co roku wiosną jeździłam, ale teraz odkąd otworzyli afrykanarium, straszne tłumy i w zeszłym roku odpuściłam) Podoba Ci się zoo we Wrocławiu? Dla mnie to zoo jest beznadziejne :( Nic mi się tam nie podobało :/ Quote
mar....ka Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 a ja bardzo lubię, mam najbliżej co prawda, ale porównując do Poznania- zdecydowanie Wrocław!!! Quote
Recommended Posts