Ania :) Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 No ale jeszcze dwie godzinki jej zostały :) Quote
angineuuka Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Przeciez ja sie nie spinam, jeszcze spietej mnie nie widzialas chyba ;) Quote
*Magda* Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Teraz, Ania :) napisał: No ale jeszcze dwie godzinki jej zostały :) Zanim dotrze do domu, to będzie prawie północ :/ Ale ja dziś mam zamiar długo siedzieć na dogo, to może ją "spotkam" :) Quote
angineuuka Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Jak bardzo dlugo? Co jest takowym powodem? :D Quote
Ania :) Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 A ja dzisiaj chciałam iść wcześniej spać ale teraz leci diabeł ubiera się u prady a za chwilę kwiat pustyni :) Quote
*Magda* Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 5 minut temu, Angi napisał: Jak bardzo dlugo? Co jest takowym powodem? :D Do północy albo trochę dłużej, bo potem Bogdan wraca z pracy ;) 4 minuty temu, Ania :) napisał: A ja dzisiaj chciałam iść wcześniej spać ale teraz leci diabeł ubiera się u prady a za chwilę kwiat pustyni :) Właśnie też na to czekam :) Quote
*Magda* Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 5 minut temu, Angi napisał: Jak bardzo dlugo? Co jest takowym powodem? :D Do północy albo trochę dłużej, bo potem Bogdan wraca z pracy ;) 4 minuty temu, Ania :) napisał: A ja dzisiaj chciałam iść wcześniej spać ale teraz leci diabeł ubiera się u prady a za chwilę kwiat pustyni :) Właśnie też na to czekam :) Quote
Aleksa. Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 5 minut temu, magdabroy napisał: Do północy albo trochę dłużej, bo potem Bogdan wraca z pracy ;) Właśnie też na to czekam :) Film kiepski porównując z książką. Książka krótka, mocna ;) całe szczescie najpierw czytałam Quote
*Magda* Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Film kiepski porównując z książką. Książka krótka, mocna ;) całe szczescie najpierw czytałam Ja też czytałam książkę ;) Quote
Aleksa. Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 1 minutę temu, magdabroy napisał: Ja też czytałam książkę ;) To dobrze, bo warto :D Quote
Ania :) Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Ja nie czytałam. Ale mama mi mówiła ze książka świetna i żebym w końcu też przeczytała.. Quote
marta1624 Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Hejka :) Ja dostałam Greya oczami Greya, jutro zacznę :) Quote
*Magda* Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Teraz, marta1624 napisał: Ja dostałam Greya oczami Greya, jutro zacznę :) Właśnie czytam ;) Mam za sobą ponad 200 stron ;) Quote
*Magda* Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 3 minuty temu, marta1624 napisał: I jak wrażenia? Nie jest zła, ale...Przez to, ze to jest teraz jego oczami, to momentami jest nudno, bo dobrze wiem co się wydarzy :/ Quote
łamAga Posted January 8, 2016 Author Posted January 8, 2016 hej hej dziewcznki ;) U nas dzisiaj istna śnieżyca , zajeb...ie sie pojedzie rowerem :D :P Quote
Aleksa. Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Do nas ocieplenie idzie..a nie ma Cię kto zawieźć ? :( Quote
łamAga Posted January 8, 2016 Author Posted January 8, 2016 Dopiero ja ślepo zauważyłam że wczoraj tyle u Mnie nagadałyście :P pewnie że Wam nic nie powiem :P śnieżyce chętnie oddam ! a dzisiaj wroce o 24 a jutro do pracy na rano i pobudka o 5 buehehehehe zajebiście :P No i teraz jeszcze mi Sebek oznajmił że zapomniał mi rowera dostarczyc do mamy , ciekawe jak ja dotre z wózkiem i rowerem w takie zaspy do mamy , no nic tylko się pociąć !!!! Ola nie ma mnie kto zawieść , tzn zawiesc to może i jeszcze by mnie ktoś zawiózł ale jak ja bym wróciła :/ Quote
*Magda* Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Aguś, a nie możesz pożyczyć roweru od mamy/taty? Quote
Recommended Posts