łamAga Posted November 8, 2015 Author Posted November 8, 2015 Ale dla DC by sie nie nadawał ten przydomek na pewno ;) ide spać , dobranoc ;) Quote
angineuuka Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Oj tam, a malo hodowli ktore przydomki maja " z dupy" ? :D Quote
*Magda* Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 A ja myślałam, że Aga i Sebek mają przydomek "z głowy" :P P.S. Cześć Aga :) Quote
Oscar Patric Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Witanko :) Też w Ciebie wierze, jak zajmiesz się szczylem od początku, pewno nie będzie źle, a sama wiesz jakich błędów masz wiecej nie robić, a jak już pisałaś wszystko zależy od danego osobnika Quote
marta1624 Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Hejka Aga :) Ja tam w ciebie wierzę, w siebie bym nie wierzyła ;) Bo ja jestem za miękka, nawet ON mnie przerósł ;) Quote
angineuuka Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 A ja to mam wrazenie, ze jestem za twarda na grzywka :P Quote
marta1624 Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Grzywka nie miałam to nie wiem na ile jest "miękki" :D Quote
angineuuka Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 No psychika dosc miekka :P Coma to i tak durny pies, to niej trzeba z sercem na dloni. Nie moj typ, chociaz jakby miala dobry socjal to byloby zdecydowanie latwiej :D Ale terrier to zdecydowanie moj typ :P Quote
marta1624 Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Mój mimo wszystko owczarek :D Tylko miększy :D Ale nie aż tak że się kładzie na sam widok czy podniesiony wzrok :) Quote
angineuuka Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Moj to terrierowate. Zdecydowanie! :D Coma zbyt strachliwa, to co po Misi splynie jak po kaczce to Coma sie potem boi przez jakis czas :p Quote
angineuuka Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Owczarkowate tez podpasuja, ale na razie wielkosc nie ta :p Quote
Guest TyŚka Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Mój typ to typ twardej glizdy. Takie burdelocoś jak Finka. Ale i północniaki też dają radę :P (I tak skończe z psychicznym pieskiem to co mi tam, mogę sobie pisać jakie są moje typy :D) Quote
Naklejka Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Ja lubię psychiczne psy :P Jakbym mogła, to wzięłabym Rafcia ze schronu. A tak na przyszłość to nie wiem, co chcę. Zależy od tej przyszłości- pracy, kasy, mieszkania. Quote
Oscar Patric Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Ja lubię psychiczne psy :P Jakbym mogła, to wzięłabym Rafcia ze schronu. A tak na przyszłość to nie wiem, co chcę. Zależy od tej przyszłości- pracy, kasy, mieszkania. U mnie tak samo Quote
łamAga Posted November 11, 2015 Author Posted November 11, 2015 Hejka dziewczyny , nie mam czasu nawet przeczytac co napisałyście ;( Nawet dzisiaj ide do prace na po południu ;( odmówiłam kierownikowi to mi zrobił pogadanke 45 min nawijał i musiałam się zgodzić ehhhhhh ;( Ale weszłam podziekować cioci Madzi za prezencik :* Dziękujemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 :* Jest przesłodki , sami zobaczcie :* Quote
*Magda* Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Cieszę się, że prezencik do Fabiana dotarł :) Mam nadzieję, że nic nie będzie za małe :D I choć do niego przesyłka dotarła, bo do mojej teściowej niestety przyszła tylko pusta koperta :( P.S. Mimo wszystko, życzę miłej pracy ;) Quote
łamAga Posted November 11, 2015 Author Posted November 11, 2015 Wszystko jest w sam raz , jak na niego szyte <3 jutro zrobie mu w ty kompleciku zdjęcie i wstawię ;) Nasza przesyłka też była otwarta ;( ale nic nie ukradli .... ale z Twoja tesciowa pojechali po bandzie , niech idzie i hałas zrobi ;( Quote
Recommended Posts