łamAga Posted July 18, 2015 Author Posted July 18, 2015 Pewnie tak ;( nie wiem jak można do czegoś takiego doprowadzić .... Quote
*Magda* Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Gdzie się znowu szwendasz? :mad: Znowu przyjdziesz na dogo, jak ja będę szła spać! :P Quote
łamAga Posted July 19, 2015 Author Posted July 19, 2015 Byłam na wystawie ! :P Qwendi zajęła 2gie miejsce , dostalismy piekny medal który zanim doszlismy do samochodu zgubiła hahahahahaha :P Quote
*Magda* Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Phi, czemu ja nic o tym nie wiedziałam?! :P No to Qwendi chyba jednak jest Twoim psem, a nie Sebka :D P.S. Gratulacje :) Quote
Ania :) Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 I nic się nie chwaliłaś, że jedziecie ? :) Gratulacje ! :D Quote
łamAga Posted July 19, 2015 Author Posted July 19, 2015 Dzięki ;) No jak nic nie wiedziałyście jak pisałam że jedziemy ale jakiś miesiąc temu :P Magda to wina Sebka bo zawiesił jej go na szyi :P a One były tak słabo przyczepione że sobie poleciała :P Ale wystawa bardzo fajna bo zmusili włascicieli Onków do normalnego wystawiania :D , parking był darmowy , i wode rozdawali za darmo , akurat ja takiej nie lubie bo Polarisa mieli ale gest się liczy ! ;) Quote
łamAga Posted July 19, 2015 Author Posted July 19, 2015 Kanary były 4ry , jeden beżowo pręgowany nie dojechał dodam w kolejności jakiej mi się podobały ;) Psy suki Ta suka była piekna ale nie wiem kto jej uszy obcinał ;( dlatego jest jako ostatnia w moim rankingu :P Quote
Ania :) Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Ten pierwszy pies ładny:) mi się u nich te dupy do góry nie podobają:) Quote
łamAga Posted July 19, 2015 Author Posted July 19, 2015 Ten pierwszy własnie miał jeszcze najładniejsza sylwetkę ;) ogolnie na żywo to kawał psa z niego było , nie wiem czy dała bym rade go utrzyąc ale suczki to "malutkie" są ;) Quote
Ania :) Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 A to jest dziwne ze niektóre mają dupy do góry a inne nie. We wzorcu jak jest ? Czy to i to jest ok ? A to wy chcecie suczke tak ? :) Quote
łamAga Posted July 20, 2015 Author Posted July 20, 2015 Ania niestety wzorzec mówi jednoznacznie "Grzbiet prosty wznoszący się w kierunku zadu. " nie bardzo mi sie to podoba ale jest do przyjęcia .... A dzisiaj miałam ale sen , pomijając inne wątki to w jednym z nich Angi robiła sobie nagie zdjęcia :D i widziałam Cię nago , calutką :D :D :D :D jakis młody koleś robić Ci te fotki hahahahahahahahahahahahahahahaha ale ja mam zrytą banie :P Quote
łamAga Posted July 20, 2015 Author Posted July 20, 2015 NO i hejka laski ;) Angi a Ty cierpisz na bezsenność ? :P Quote
łamAga Posted July 20, 2015 Author Posted July 20, 2015 Ej kurde nie wiem , zaczynam sie tego bać :D trza wyprasowac bo na popoludniu do roboty ;( buuuu Quote
Recommended Posts