Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta miałam pierdzielic diete i sobie dzisiaj chipsy kupić i o nich zapomniałam :/ ale piwko mam :D

no i kupiłam sobie dwie bluzki na targu , pan zapewniał że na pewno beda dobre bo to rozmiar standardowy a tu dupa , za małe :/

dzisiaj rano Sebek bawił sie w ratownika :D poszłam rano do łazienki i słysze w wywietrzniku jak cos trzaska , ja juz oczami wyobrazni widzialam wielkiego ogromnego pająka , wyszłam z łazienki i oczywiscie w drodze do pokoju juz zapomniałam żeby Sebkowi o tym powiedzieć , ale później poszłam drugi raz i znowu słysze hałas a za chwile takie trzepotaie skrzydełek , poszłam po Sebka , otworzył wywietrznik i wyciągnął z niego małego ptaszka :D

no i sie dzisiaj dowiedzielismy że Beti za płotu , ta "bernardynka" ze schroniska bez tylnej łapy wczoraj została uśpiona bo gniła żywcem ;( masakra :/

To chyba wszystko z dzisiejszego dnia :P 

Posted

Kurcze troszke to wina włascicieli , wydaje mi sie że zaniedbali jej stan ;( wychodziły jej jakieś rany które rozdrapywała i w nich zalęgły sie robale , muchy skladały tam jaja :/ no i wpierdalały ją po mału ;( masakra ....