*Magda* Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Następne też nauczę samodzielnego zasypiania :P Quote
łamAga Posted July 16, 2015 Author Posted July 16, 2015 Każde dziecko jest inne :P to tak żebyscie nie zapomnieli jak wyglądają :P Quote
łamAga Posted July 17, 2015 Author Posted July 17, 2015 Dzieki Marta :* Neron w tym roku skonczy 9 lat , staruszek juz z niego :D Quote
łamAga Posted July 17, 2015 Author Posted July 17, 2015 Ja czasami jak widze jego zachowanie to mam wrazenie że ma pół roku :P Cześć Madziu :* wreszcie weekend :D i czuje smak <radocha> :D :P Quote
łamAga Posted July 17, 2015 Author Posted July 17, 2015 Hejka :D Dzięki :P normalnie teraz bym wszystko pożarła :D Quote
łamAga Posted July 18, 2015 Author Posted July 18, 2015 Marta miałam pierdzielic diete i sobie dzisiaj chipsy kupić i o nich zapomniałam :/ ale piwko mam :D no i kupiłam sobie dwie bluzki na targu , pan zapewniał że na pewno beda dobre bo to rozmiar standardowy a tu dupa , za małe :/ dzisiaj rano Sebek bawił sie w ratownika :D poszłam rano do łazienki i słysze w wywietrzniku jak cos trzaska , ja juz oczami wyobrazni widzialam wielkiego ogromnego pająka , wyszłam z łazienki i oczywiscie w drodze do pokoju juz zapomniałam żeby Sebkowi o tym powiedzieć , ale później poszłam drugi raz i znowu słysze hałas a za chwile takie trzepotaie skrzydełek , poszłam po Sebka , otworzył wywietrznik i wyciągnął z niego małego ptaszka :D no i sie dzisiaj dowiedzielismy że Beti za płotu , ta "bernardynka" ze schroniska bez tylnej łapy wczoraj została uśpiona bo gniła żywcem ;( masakra :/ To chyba wszystko z dzisiejszego dnia :P Quote
łamAga Posted July 18, 2015 Author Posted July 18, 2015 Kurcze troszke to wina włascicieli , wydaje mi sie że zaniedbali jej stan ;( wychodziły jej jakieś rany które rozdrapywała i w nich zalęgły sie robale , muchy skladały tam jaja :/ no i wpierdalały ją po mału ;( masakra .... Quote
Recommended Posts