Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tez miałam ból gardła, duszności, kaszel..z ostrego zapalenia gardła przeszło w zapalenie krtani i każdy wiaterek powoduje mega ból gardła.. teraz biorę taki lek kuracja 3 miesięczna na te nawracające chore gardło

Ja polecam na gardło gargarin-jest tanie a skuteczne i isla co dwie h mnie to wyleczylo plus 3x1 rozgryzanie Wit a+e..ale pisać sobie możemy..jedynie lekarz może zobaczyć co to widzac na żywo

Dobranoc i przespanej nocy, bo na pewno jesteś wykończona ;)

Posted

Hej laski ;)

Ola mnie pocieszyła że to wcale nie musi być astma :D noc przespałam całą , tylko w pracy sie troche dusiłam a gardło tylko lekko pobolewa , chyba Stasia syropek pomógł , ale zapisze sobie te leki co Ola napisałas , pewnie niebawem sie przydają ;)

a dzisiaj już dostałam kluczyki do szafki tam gdzie mnie przenoszą ehhh

Posted

No hello ;)

a co do tego zżółknietego silikonu , kupiłam kiedyś w avonie biały zegarek , ogólnie zegarek super ale pasek mi tak zżółkł że nie moge go doczyścić i wstyd go nosić ;(

Posted

No własnie ja sie obawiam że nic nie pomoże ;( a zegarek nie był tani ;(

Byłam u zegarmistrza to mi powiedział że tak to paska sie dopasowac nie da i żę mam wyczyścić vanishem , nie zaszkodzi a może pomoże , no i nie pomogło :/

Posted

Pójdę do sklepu i powiem po prostu że chce pasek do zegarka na 18mm , tam pokazałam gosciowi zegarek i zaczal wydziwiac ze jak da inny to biednie bedzie wyglądało bla bla bla :)