łamAga Posted July 14, 2015 Author Posted July 14, 2015 chyba sama sie nakręcam ;) czas do łóżka bo internet to zuo hehehehe dobranoc laseczki ;) Quote
angineuuka Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Ze brzydko napisze : wydupcaj w podskokach do lekarza :p Quote
Aleksa. Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Tez miałam ból gardła, duszności, kaszel..z ostrego zapalenia gardła przeszło w zapalenie krtani i każdy wiaterek powoduje mega ból gardła.. teraz biorę taki lek kuracja 3 miesięczna na te nawracające chore gardło Ja polecam na gardło gargarin-jest tanie a skuteczne i isla co dwie h mnie to wyleczylo plus 3x1 rozgryzanie Wit a+e..ale pisać sobie możemy..jedynie lekarz może zobaczyć co to widzac na żywo Dobranoc i przespanej nocy, bo na pewno jesteś wykończona ;) Quote
łamAga Posted July 15, 2015 Author Posted July 15, 2015 Hej laski ;) Ola mnie pocieszyła że to wcale nie musi być astma :D noc przespałam całą , tylko w pracy sie troche dusiłam a gardło tylko lekko pobolewa , chyba Stasia syropek pomógł , ale zapisze sobie te leki co Ola napisałas , pewnie niebawem sie przydają ;) a dzisiaj już dostałam kluczyki do szafki tam gdzie mnie przenoszą ehhh Quote
łamAga Posted July 15, 2015 Author Posted July 15, 2015 No hello ;) a co do tego zżółknietego silikonu , kupiłam kiedyś w avonie biały zegarek , ogólnie zegarek super ale pasek mi tak zżółkł że nie moge go doczyścić i wstyd go nosić ;( Quote
łamAga Posted July 15, 2015 Author Posted July 15, 2015 No to spróbuje bo juz próbowałam cifem , zmywaczem do paznokci , vanishem , pastą do zębów i nic nie pomogło .... Quote
Ania :) Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 To ostatnia szansa z tym octem. Jak to nie pomoże to już kaplica :P Quote
łamAga Posted July 15, 2015 Author Posted July 15, 2015 No własnie ja sie obawiam że nic nie pomoże ;( a zegarek nie był tani ;( Byłam u zegarmistrza to mi powiedział że tak to paska sie dopasowac nie da i żę mam wyczyścić vanishem , nie zaszkodzi a może pomoże , no i nie pomogło :/ Quote
łamAga Posted July 15, 2015 Author Posted July 15, 2015 dupa , spróbowałam octem i nawet brud nie zszedł ehhh Quote
marta1624 Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Hejka :) Dziwne, moja mama zawsze paski wymienia... Quote
łamAga Posted July 15, 2015 Author Posted July 15, 2015 Pójdę do sklepu i powiem po prostu że chce pasek do zegarka na 18mm , tam pokazałam gosciowi zegarek i zaczal wydziwiac ze jak da inny to biednie bedzie wyglądało bla bla bla :) Quote
*Magda* Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Mój młody ma dziś "dzień dziecka" i jeszcze się bawi w piaskownicy :) Quote
łamAga Posted July 16, 2015 Author Posted July 16, 2015 Mój młody w sumie tez mial dzien dziecka bo normalnie go juz usypiam o 19stej a dzisiaj o 19stej dopiero szlismy sie kąpać :D Quote
Recommended Posts