Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nigdy się nie dowiesz jak nie spróbujesz :) ja zdałam praktyczny za 2 razem, a jak oblałam pierwszy to też miałam czarne myśli, że będę zdawać w nieskończoność, a za drugim razem trafiłam na najgorszą egzaminatorke w całym wordzie :P

Posted

hahahahahaha mi nawet roweru nie dają jak sie dowiedzą że fikołki na nich robię :P

za drugim zdac to jak za pierwszym bo za pierwszym prawie nikt nie zdaje , ale bym tak chciała ;) nie mogła bym taka najgorsza jak Cię nie oblała :D

Posted

Oj uwierz, że najgorsza :P A pamietam, że chwile przed egzaminem rozmawiałam z kumplem i mówiłam mu, że nie chce na nią trafić, a 5min później słysze, że damski głos wywołuje mnie na plac :D to wyobraź sobie jaka byłam zdenerwowana :P  w czasie egzaminu czepiała się o najdrobniejsze szczegóły, nie raz nawet nie wiedziałam o co jej chodzi i do samego końca nie wiedziałam czy zdałam i na koniec mi powiedziała "chyba wie Pani, jak Pani jechała? Nie było to perfekcyjne i do samego końca się zastanawiałam czy Pani wpisać wynik pozytywny czy negatywny, ale już niech Pani bedzie" wysiadłam z auta, patrze a tam zdane :P 

Posted

Jak bym miała zdac to bym mogła mieć nawet taką zołze koło siebie :D ale pewnie się cieszyłaś ? :D jak bym chyba skakała pod niebo bo nie ukrywam że posiadanie prawa jazdy bardzo by mi ułatwiło życie ale strach jest silniejszy :) a najlepsze  jest to że koleś który jezdzi z nami na przejazdy rolkowe jest instruktorem i na dodatek jest kolega Sebastiana , ostatnio próbował mnie przekonać na zrobienie prawka i proponował mi co chwilę większą zniżke na kurs hahahhaha ale byłam nieugięta :)

Posted

Dziekuję :*

nadal mnie dusi ale nie to jest najgorsze tylko to że nic nie czuje co jem , a takie ładne lody dzisiaj mi zaserwowała siostra grrrrrr szkoda że nie czułam jakie dobre , Wy też tak macie ze jak macie katar to smaku i zapachu nie czujecie ?

Aha i już miałam kilka razy pytac ale zapominalam , ma ktoś moze dobry sposób na wyczyszczenie zżółkniętego białego silikonu ?

Posted

Ide spać , trzymajcie kciuki żeby jutrzejszy dzien był dla mnie pozytywny , żeby dali mnie na odcinek który zostaje na miejscu ! ;) to dla mnie mega ważne ;)

Posted

Nie mam pojęcia czym żółty silikon umyc... w google coś pisza o occie, albo o jakims specjalnym krecie :)

Ja czuje smak, gdy jestem przeziebiona, nie czuje gdy jestem już mega mega chora :)

Trzymam mocno kciuki za jutro! 

Posted

Hej laseczki ;)

dziekuje za kciuki ale nic z tego , musze pracowac tam gdzie mnie przydzielili ....więc bede pracowała na 2 zmiany ale bede dojeżdżała dalej , podobno za 1,5 roku mamy wrócić do "siebie" ale jak to bedzie to sie okaże ....

Co do zdrowia to ja już nie wiem , dzisiaj w nocy znowu mnie tak dusiło że o 4rtej już nie wytrzymałam i wstałam , poszłam do kuchni żeby nie budzić młodego , zrobiła sobie kawe , śniadanie i już tam siedziałam do 6stej , i tak sobie pomyslalam ze to może od alergii , myslałam że na razie juz nic nie pyli co mnie uczula ale chyba jednak pyli , niestety objawy alergii można pomylić z grypą i ja sie chyba na to złapałam , nigdy przy przeziebieniu nie miała takich ataków duszności a teraz duszę sie jak nie wiem , normalnie nie mogę oddychać i tchu złapać , wzięłam tabletke przeciw alergiczną , może mi przejdzie ;)

Posted

Dobra :D ale ja mało zarabiam :P

sprawdzimy , jak mi wszystkie objawy miną i wróci smak to znaczy że alergia , niedługo tak jak powiedziała moja alergolog bede miała alergie na wszystko :[