szocik Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 O czym rozmawiacie? można się dołączyć? Zapraszam do was odrazu na stronkę http://www.skupyaut.info.pl/:) przewóz samochoedem zwierzakóW Quote
Ptysiak Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Hej łamAga :) ooo Aga zmienila imie :D Pasuje !! :P Quote
*Magda* Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 ooo Aga zmienila imie :D Pasuje !! :P Jakbyś nie znikała z dogo, to byś wiedziała :P Quote
łamAga Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 Hejka laski ;) Dotarłam cała :D w nocy masakra a w dzien super , później żałowałam że pojechałam autobusem a nie rowerem ale trudno :P A Ty Angi wyspałas sie ? :P Iza ŁamAga to cała ja :P zawsze coś wywinę :P Szocik pewnie że możesz się dołączyć , My zawsze rozmawiamy o wszystkim i o niczym :P ide młodego ogarnąć i wróce do was , mam nadzieje że nie bedzie długo walczył ;) Quote
łamAga Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 A na dzisiejsza noc zapowiadają podobną pogodę :P Quote
Ania :) Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Ponoć była burza dzisiaj w nocy, a ja nic nie słyszałam :P Quote
łamAga Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 Musisz miec na prawde twardy sen , burza była głośna a wiatr tak szalał że na prawde się bałam że wyrwie drzewo z korzeniami i wpadnie nam prosto na okno :P Quote
Ania :) Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Ale to wczoraj wyjątkowo chyba miałam taki twardy sen :P Bo z reguły się budziłam w nocy jak burza szalała. Szefowa dzisiaj do mnie tez jak przyszłam do pracy "Ale dzisiaj była burza!" a ja takie o co kaman nic nie było przecież, troche pewnie popadało :D Quote
Ptysiak Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Jakbyś nie znikała z dogo, to byś wiedziała :P cicho :D Iza ŁamAga to cała ja :P zawsze coś wywinę :P w sumie wspominajac wczesniejsze Twoje wyczyny to jakos sie nie dziwie :P :D Quote
łamAga Posted July 9, 2015 Author Posted July 9, 2015 Hej laseczki ;) Iza teraz jestem troche bardziej rozgarnieta :P Sorki ze nie odwiedze waszych wątków ale mam dość dzisiejszego dnia i nie mam na NIC ochoty , kompletnie ! Quote
łamAga Posted July 10, 2015 Author Posted July 10, 2015 Ja wiem że czesto marudze ale dzisiejszy dzien to jakaś masakra , pkmijając już problemy w pracy to ledwo przypomniałyście że jestem ŁamAgą i dzisiaj zrobiłam takie salto przez kierownice rowerem że jakaś babka podleciała do mnie i się 50 razy pytała czy nic mi nie jest i mimi moich zapewnień ze wszystko ok ciągle powtarzała " ale na pewno ? " hahahaha masakra , mam tego tygodnia serdecznie dość !!!!!!!!!! Quote
łamAga Posted July 10, 2015 Author Posted July 10, 2015 Czyzbys uzyzla przedniego hamulca? gorzej , jechałam na rowerze a na kierownicy powiesiłam sobie długi parasol , reszty można sie domyślic ..... Quote
angineuuka Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Ta. To ja kiedys uzylam przedniego hamulca no sie zapomnialam :P albo ostatnio jechalam do sklepu na centrum, na rowerze po 23.. Na powrocie zawiesilam torbe na kierownice. Zawiesilam na mniejszej raczce, a dluga jakos okrecilam. W polowie drogi sie odkrecila I jakos zaczepila o pedal :lol: dobrze ze to po 23 no bym wpadla pod auto :p Quote
łamAga Posted July 10, 2015 Author Posted July 10, 2015 Nie żebym się cieszyła ale od razu mi lepiej bo myślałam że tylko ja mam takie dziwne pomysły :P Ja jechałam o 15stej wiec ruch był jak cholera ale na szczescie nie poleciałam w strone ulicy tylko w strone chodnika , a wsiadajac na rower sobie myślałam " zebys tylko tego parasola nie wkręcił w koło " no i masz , długo nie musiałam czekać , a co do hamowania to ja zawsze hamuje przednim bo nie wiem dlaczego ale odruchowo zawsze pierwszej używam lewej ręki , i nie wiem dlaczego :P Quote
łamAga Posted July 10, 2015 Author Posted July 10, 2015 No "mówię" wam taki mam dzisiaj dzien że aż sie wszystkiego odechciewa ;( Quote
łamAga Posted July 10, 2015 Author Posted July 10, 2015 Na szczescie nie byłam rozpędzona , wyszłam z tego cała tylko z brudnymi rękoma , czego nie można powiedziec o parasolce , a taka była fajna , amerykańska :P Quote
Recommended Posts