Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka laski ;)

Dotarłam cała :D w nocy masakra a w dzien super , później żałowałam że pojechałam autobusem a nie rowerem ale trudno :P

A Ty Angi wyspałas sie ? :P

Iza ŁamAga to cała ja :P zawsze coś wywinę :P

Szocik pewnie że możesz się dołączyć , My zawsze rozmawiamy o wszystkim i o niczym :P

ide młodego ogarnąć i wróce do was , mam nadzieje że nie bedzie długo walczył ;)

Posted

Musisz miec na prawde twardy sen , burza była głośna a wiatr tak szalał że na prawde się bałam że wyrwie drzewo z korzeniami i wpadnie nam prosto na okno :P

Posted

Ale to wczoraj wyjątkowo chyba miałam taki twardy sen :P Bo z reguły się budziłam w nocy jak burza szalała. Szefowa dzisiaj do mnie tez jak przyszłam do pracy "Ale dzisiaj była burza!"  a ja takie o co kaman nic nie było przecież, troche pewnie popadało :D 

Posted

Jakbyś nie znikała z dogo, to byś wiedziała :P

cicho :D

Iza ŁamAga to cała ja :P zawsze coś wywinę :P

w sumie wspominajac wczesniejsze Twoje wyczyny to jakos sie nie dziwie :P :D

Posted

Hej laseczki ;)

Iza teraz jestem troche bardziej rozgarnieta :P

Sorki ze nie odwiedze waszych wątków ale mam dość dzisiejszego dnia i nie mam na NIC ochoty , kompletnie !

Posted

Ja wiem że czesto marudze ale dzisiejszy dzien to jakaś masakra , pkmijając już problemy w pracy to ledwo przypomniałyście że jestem ŁamAgą i dzisiaj zrobiłam takie salto przez kierownice rowerem że jakaś babka podleciała do mnie i się 50 razy pytała czy nic mi nie jest i mimi moich zapewnień ze wszystko ok ciągle powtarzała " ale na pewno ? " hahahaha masakra , mam tego tygodnia serdecznie dość !!!!!!!!!!

Posted

Ta. To ja kiedys uzylam przedniego hamulca no sie zapomnialam :P albo ostatnio jechalam do sklepu na centrum, na rowerze po 23.. Na powrocie zawiesilam torbe na kierownice. Zawiesilam na mniejszej raczce, a dluga jakos okrecilam. W polowie drogi sie odkrecila I jakos zaczepila o pedal :lol: dobrze ze to po 23 no bym wpadla pod auto :p

Posted

Nie żebym się cieszyła ale od razu mi lepiej bo myślałam że tylko ja mam takie dziwne pomysły :P

Ja jechałam o 15stej wiec ruch był jak cholera ale na szczescie nie poleciałam w strone ulicy tylko w strone chodnika , a wsiadajac na rower sobie myślałam " zebys tylko tego parasola nie wkręcił w koło " no i masz , długo nie musiałam czekać , a co do hamowania to ja zawsze hamuje przednim bo nie wiem dlaczego ale odruchowo zawsze pierwszej używam lewej ręki , i nie wiem dlaczego :P

Posted

Na szczescie nie byłam rozpędzona , wyszłam z tego cała tylko z brudnymi rękoma , czego nie można powiedziec o parasolce , a taka była fajna , amerykańska :P