łamAga Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 No wlasnie , więc nie wiem co Angi taka zdziwiona jest :P Quote
angineuuka Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Bo z roku na rok coraz bardziej mnie irytuje takie pierdolenie:P Quote
łamAga Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Poczekaj jak bedziesz dinoazaurem też bedziesz na to narzekać ! :P Quote
Ania :) Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Angina ciekawe czy Ty nie będziesz kiedyś narzekac :P Quote
łamAga Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 To nie tak , My wiemy ze jak trzeba isc do pracy to nie ma człowieka który by nie narzekał , chyba ze sie robi w niej co sie lubi ale mało takich ludzi jest którzy z uśmiechem na twarzy idą do pracy ;) Quote
Ania :) Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Aga, świętę słowa :P choć mi w mojej pracy tylko godziny nie odpowiadają, reszta ujdzie :P Quote
angineuuka Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Jak moje zdrowie będzie się tak sypać to nigdy nie pójdę xd Quote
łamAga Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Ania ja też lubie to co robię , luie prace fizyczną ale nie w takim upale :/ Angi obyś jednak miała okazje się przekonac jak to jest ;) Quote
łamAga Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Oczywiście że mona wiedzieć ;) Pracuje w Delphi a w zasadzie już w Mahle bo "nas" kupili i od 1wszego lipca jesteśmy już w Mahle ;) Quote
Ania :) Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Delphi kiedyś obiło mi się o uszy. Jak pójde do Ostrowa to muszę czegoś poszukac i myślałam, że może spróbuję w Comforty (czy jakoś tak?) tam ponoć nie jest źle (tylko pewnie zalezy na jakim dziale) i płace też nie są najgorsze. No chyba, że znajde prędzej gdzieś indziej coś. Quote
łamAga Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 w takich dużych firmach jest podobnie , i tak trzeba sie nameczyć i u nas ale z tego co słyszałam to w comforti płace są lepsze , ale tak jak piszesz na pewno zalezy od działu na jaki sie człowiek dostanie ;) a jak przy pracy jestesmy to ja zmykac spac bo o 5tej pobudka :/ Dobranoc :) Quote
łamAga Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Cześć laseczki ;) Oj gorąco dzisiaj gorąco i to bardzo ;) Magda ja sie ratuje neoangin-em , fervexem i jakimś antybiotykiem młodego :P Quote
Recommended Posts