łamAga Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 Ja Cie podziwiam że dajesz rade bez leków , ja czuje sie wtedy jak na haju , mam nadzieje ze w tym roku nie bede miała jakiś dużych ataków tej alergii ;) Quote
łamAga Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 Niby trzeba ale ja wole sobie pomóc ;) Hej Angi ;) Nie lubiłam kolesia ale wielki szacun dla niego za głos ;) https://www.youtube.com/watch?v=cSjbHiFah30&feature=youtu.be Quote
marta1624 Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Ja też sobie pomagam, noszę tony chusteczek :lol: Hejka :) Quote
Ania :) Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Hej :) co dzisiaj w taki upalny dzien robicie ? :) Quote
łamAga Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 Hejka ;) Do teraz siedzielismy w domu żeby młodego na upał nigdzie nie targać ;) a zaraz zjemy obiad i powędrujemy do mamy na dzialkę :D psy dzisiaj zdychają w domu .... Quote
łamAga Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 Hej hej ;) dobrze że wróciłaś , możę rozruszasz towarzystwo bo coś ostatnio mało się udzielają :P Quote
łamAga Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Wcale im sienie dziwie że popadały :P My dzisiaj mieliśmy na hali 38 stopni i dali nam dodatkową przerwe 5 min <wow> Mlody już jest zdrowy , lrkarka kazała osdtawić antybiotyk za to teraz ja padam , garło mnie boli jak by mi ktoś do niego igieł nawtykał , słabo mi , w głowie mi sie kręci , Sebastian powiedział żę wstydu nie mam chorować w taką pogode :P Wiedziałam że się od młodego zarażę , ja szybko się zarażam ehhh Quote
Ania :) Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Współczuję choroby w taką pogodę... choć słyszałam, że lekkie ochłodzenie ma przyjść. Quote
marta1624 Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Hejka :) Ale przerwy dodatkowo miałaś :D Super że Fabian zdrowy :) Quote
łamAga Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Hejka ;) mogło by przyść chociaz lekki , po co nam aż tak upalne lato .... cała prawda :D Quote
Ania :) Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Tak, ale dla mnie temperatury powyżej 30 stopni to jest masakra. Ja nie moge długo na słońcu przebywać, albo gdy jest strasznie duszno, bo zaraz mdleje... dla mnie idealna pogoda to tak maks. 25stopni Quote
angineuuka Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Duszno to fakt,niefajnie. Ale ciepło jak najbardziej tak. Czekam znowu na zimne gdzie będzie "zimno. Mogłoby być ciepło":3 Quote
łamAga Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 gdybym nie pracowała na hali gdzie w takie upały temperatura sięga 43 stopni to tez bym chciała upał latem ;) Quote
Ania :) Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Na zimno tez narzekam, fakt :P Ale nie lubię po prostu jak jest baardzo zimno albo baardzo gorąco :P Tak posrodku jak jest, to jest super ;) Quote
łamAga Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 To tak jak ja , a zimna w ogóle nie lubię więc na pewno będę marudziła ;) Quote
łamAga Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Angi nie wiesz że kobiety muszą marudzić ? poza tym od wieku wieków jest tak ze latem ludzie narzekają bo jest gorąco a zimą że jest zimni ;) ludzie lubią ciepło ale nie jak im pot po tyłku cieknie , i zimę jak nie zamarzają idąc ;) Quote
Recommended Posts