Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja Cie podziwiam że dajesz rade bez leków , ja czuje sie wtedy jak na haju , mam nadzieje ze w tym roku nie bede miała jakiś dużych ataków tej alergii ;)

Posted

Niby trzeba ale ja wole sobie pomóc ;)

Hej Angi ;)

Nie lubiłam kolesia ale wielki szacun dla niego za głos ;)

https://www.youtube.com/watch?v=cSjbHiFah30&feature=youtu.be

Posted

Hejka ;)

Do teraz siedzielismy w domu żeby młodego na upał nigdzie nie targać ;) a zaraz zjemy obiad i powędrujemy do mamy na dzialkę :D psy dzisiaj zdychają w domu ....

Posted

Wcale im sienie dziwie że popadały :P

My dzisiaj mieliśmy na hali 38 stopni i dali nam dodatkową przerwe 5 min <wow>

Mlody już jest zdrowy , lrkarka kazała osdtawić antybiotyk za to teraz ja padam , garło mnie boli jak by mi ktoś do niego igieł nawtykał , słabo mi , w głowie mi sie kręci , Sebastian powiedział żę wstydu nie mam chorować w taką pogode :P

Wiedziałam że się od młodego zarażę , ja szybko się zarażam ehhh

Posted

Tak, ale dla mnie temperatury powyżej 30 stopni to jest masakra. Ja nie moge długo na słońcu przebywać, albo gdy jest strasznie duszno, bo zaraz mdleje... dla mnie idealna pogoda to tak maks. 25stopni

Posted

Angi nie wiesz że kobiety muszą marudzić ? poza tym od wieku wieków jest tak ze latem ludzie narzekają bo jest gorąco a zimą że jest zimni ;) ludzie lubią ciepło ale nie jak im pot po tyłku cieknie , i zimę jak nie zamarzają idąc ;)