łamAga Posted April 1, 2015 Author Posted April 1, 2015 No ja lubie dinozaury ;) Ivo Violante papa :D ale go załatwili :/ Quote
łamAga Posted April 1, 2015 Author Posted April 1, 2015 Takie jakies ustawione mi się wydało bo skoro sie zatruł to mógł to zgłosić przed programem , no ale .... nie dowiemy sie już tego jak to było na prawde ;) Szkoda że Marek odpadł , lubiłam tego dzieciaka :P No , ale czas iść spać , coś po tym przestawieniu czasu nie moge sie odnaleźć w czasie heh ;) dobranoc ;) Quote
agaciaaa Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 a kapsalona pocztą poprosze , ale priorytetem :P To może lepiej kurierem, gwarantują dostawę w ciągu 24 h :lol: Quote
łamAga Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 Ale ci Fabian zarósł :P buahahahaha i już sam się myje :D a teraz się obudził więc uciekam ;) będę wieczorkiem pewnie koło 20stej - 21stej pierwszej ;) Quote
*Magda* Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Ja lubie przedział 45-48 :P To co Ty z takim młodym Sebkiem robisz?! :P Quote
łamAga Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 Hahahaha bo ja oryginalna jestem :P Magda sama nie wiem co ja z takim szczylem robie :P Quote
łamAga Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 Dinozaur i szczyl w jednym :D zaraz leca Przyjaciółki <3 a pozniej Galerianki haha widziałam juz to ale chyba sobie jeszcze raz obejrze :D " kup mi telefon zrobię Ci loda :D " :P Quote
marta1624 Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Jak kupisz mi dzinsy to zrobie ci loda :D Tylko jedne? :p Quote
Recommended Posts