łamAga Posted March 14, 2015 Author Posted March 14, 2015 Jeśli dalej obrażona to nic ci nie powie :P Dalej obrażona ;) i nic nie wskazuje na to żeby było inaczej ;) Quote
marta1624 Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 To w sumie dobrze i niedobrze jednocześnie... ;) Quote
łamAga Posted March 14, 2015 Author Posted March 14, 2015 To w sumie dobrze i niedobrze jednocześnie... ;) Jak dla mnie to bardzo dobrze ;) mi taka sytuacja pasuje , za bardzo się wtrącała , miałam mniej swobody niż jak mieszkałam z rodzicami a nie na tym polega małżeństwo i mieszkanie z teściową tylko że Ona tego nie rozumiała ;) Quote
marta1624 Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 No to super :) Sebek może mieć gorzej, ale przyzwyczai się :) Quote
łamAga Posted March 14, 2015 Author Posted March 14, 2015 On tez już miał dosyc no ale wiadomo , nie fajna sytuacja nie rozmawiać z mamą ale inaczej się nie dało ;) Quote
marta1624 Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Jak teściową ma takie podejście to nic nie zrobicie innego, może się opamięta ;) A wy w ogóle nie rozmawiacie ze sobą? Czy cośtam mówicie? W sumie to ona może czekać aż będziecie zmuszeni poprosić ją o pomoc i ją przeprosić, zwłaszcza jak wrócisz do pracy, to Fabian mniej będzie miał mamy, i może myśleć że będzie wam niezbędna... Quote
łamAga Posted March 14, 2015 Author Posted March 14, 2015 Jak teściową ma takie podejście to nic nie zrobicie innego, może się opamięta ;) A wy w ogóle nie rozmawiacie ze sobą? Czy cośtam mówicie? W sumie to ona może czekać aż będziecie zmuszeni poprosić ją o pomoc i ją przeprosić, zwłaszcza jak wrócisz do pracy, to Fabian mniej będzie miał mamy, i może myśleć że będzie wam niezbędna... Nie rozmawiamy w ogóle , mijamy sie jak powietrze a raczej nawet staramy sie nie mijać ;) Dokładnie tak jak piszesz , Ona mysli że ją przeprosimy ale My nie mamy za co i nie mamy zamiaru tego robić a jak ja wroce do pracy to mamy już wszystko ustalone , bedziemy pracować na przemiennie a różnice tej godziny zanim np ja wroce a Sebastian już wyjdzie młody bedzie u mojej mamy ;) Quote
marta1624 Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 No to gęsta atmosfera w domu widzę... Myślę że jak się nie ugniecie to ona w końcu zmądrzeje, w końcu ile to można ;) Zwłaszcza że teraz ma wnuka, głupio tak nawet z nim nie posiedzieć ;) Uparta jest widać. Quote
łamAga Posted March 14, 2015 Author Posted March 14, 2015 Uparta to mało powiedziane ;) kiedys bedzie tego żałować ale bedzie za późno ;) trzeba isc spac bo pewnie znowu kolo 5tej bedzie pobudka ;) do jutra laski ;) dobranoc ;) Quote
łamAga Posted March 14, 2015 Author Posted March 14, 2015 A o co poszło? No własnie o nic , było wszystko ok i pewnego ranka wstała i zrobiła nam jazde . zaczela sie na nas wydzierac i mieć pretensje o wszystko , przestała sie odzywać i nie odzywa sie do dzisiaj ;) 1 Quote
angineuuka Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 No własnie o nic , było wszystko ok i pewnego ranka wstała i zrobiła nam jazde . zaczela sie na nas wydzierac i mieć pretensje o wszystko , przestała sie odzywać i nie odzywa sie do dzisiaj ;) kichaj ją :) Quote
łamAga Posted March 14, 2015 Author Posted March 14, 2015 Ehhh szkoda gadac ale juz sie przyzwyczailismy do tej sytuacji ;) jak cos jeszcze chcecie wiedziec to odpowiem ale jutro bo teraz na prawde ide ;) jeszcze raz dobranoc ;) Quote
*Magda* Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Cześć Aga :) Wyrzuć talerzyk do dużego kubła, przykryj innymi śmieciami i po kłopocie ;) Quote
*Monia* Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Ale się psiska ładnie bawią, fajnie że potrafią się razem wybiegać bez rzucania piłki przez pół godziny :) A teściową nie ma co się przejmować, kiedyś może przemyśli swoje postępowanie i istnieje prawdopodobieństwo że co nieco zrozumie ;). A ona nie miała się przypadkiem wyprowadzić? Zapomniała czy co :P Quote
łamAga Posted March 15, 2015 Author Posted March 15, 2015 Hejka laski ;) dzisiaj już padam na papę , a podobno niedziela to dzien odpoczynku :P Quote
łamAga Posted March 15, 2015 Author Posted March 15, 2015 Mnie na szczescie głowa prawie nigdy nie boli ale zmeczona jestem ... Quote
*Magda* Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 A mnie nic nie boli, na nic nie padam :P Za to mam brzuch pełny, bo zabrałam rodzinkę do kawiarni ;) Zjadłam olbrzymiego gofra z lodami i bananami posypanymi cynamonem :) Pyyyyyyyyyyyyyyycha :loveu: Nie wiedziałam, że banan + cynamon, to takie pyszne połączenie :) Quote
łamAga Posted March 15, 2015 Author Posted March 15, 2015 Kurcze ale bym sobie gofra zjadła :D chya za tydzien upichce :D ale banan plus cynamon to na pewno odpada :P Quote
*Magda* Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Mi się nie chce robić gofrów i wolę iść do kawiarni :P A ja pierwszy raz takie coś połączyłam i nie żałuję :P Zawsze myślałam, że cynamon to tylko z jabłkiem ;) Z bananem w ogóle go nie czuć :P Ale wiem, Aga + cynamon, to złe połączenie :D Quote
Recommended Posts