Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chyba jakaś nieprzytomna jestem, bo jak spojrzałam na to zdjęcie zobaczyłam Agę - https://lh3.googleusercontent.com/-s2Sox6V4BPw/VPRWbnd5eAI/AAAAAAAAERU/mLaYHfOq53o/w391-h577-no/11029692_617505441716761_1018313342_o.jpg

Tylko coś mi te chude nóżki nie podpasowały  :lol:

Mój tata też nie narzeka na teściową, a był czas że chwilę mieszkał z teściami sam pod jednym dachem i nie marudził ani nie marudzi ;).

Posted

Ola wygrałaś wystawianie Qwendi w NDM :D :D :D :D

Monika może to wina tego że Emil jest podobna do mnie :P Gabi jej siostra jak była mała to każdy myslał że to moja córka haha poszukam jej zdjęć jak była mała i wam pokaże :D

Na Angi to zawsze i w każdej sytuacji można liczyć , nawet jak chce się dostac wpierdol :P

Hej Marta ;)

Posted

Serio będziecie ? :D to ja sobie musze zapisać te datę...bo z tym zaganianiem żebym do pracy nie poszła xd

Nie no jeszcze nie wiemy ale rozpatrujemy taką ewentualnośc bardzo poważnie :D ja mam tylko takie małe obawy bo młody bedzie miał dopiero 5 miesięcy więc nie wiem czy wystawa to dla niego dobra rzecz ;)

Posted

Nic mu się nie stanie.

Stać sie nie stanie ale wiesz , mleko trzeba bedzie mu dać , przebrac pieluche , nie wiem czy tam będą dobre warunki do takich rzeczy :)

Posted

W samochodzie się nie da bo zazwyczaj parkujemy poza miejscem wystawy :P

Marta nagroda super :D

Macie troche zdjęć ze spacerku do lasu ;)

DSC00259.JPG

DSC00260.JPG

DSC00261.JPG

DSC00262.JPG

DSC00263.JPG

cdn .....

Posted

ooo fotki psów, co za nowość :D

Piękny Neron, ale morda mu posiwiała, za bardzo go stresujesz :P

Nadal jaram się Qwendi ogonem.

Będziecie na wystawie w Kaliszu?