*Monia* Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Hejka ;) Ja mogę kupić i 100 pieluch ale nie wyzbyje sie strachu ze sie zakrztusi w nocy jak spie , On nie ulewa On normalnie chlusta mlekiem .... Ten strach będzie Ci towarzyszył nawet jak już nie będzie ulewał :lookarou: . Mówię z własnego doświadczenia po wielu Maniulowych zakrztuszeniach. Quote
marta1624 Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Hejka Aguś :) Ale tu spiski adresowe :p Mojego nikt nie ma... Prawie :siara: Quote
angineuuka Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 W twojej okolicy w tym roku mnie już nie będzie, co najwyżej Otwock :p Quote
łamAga Posted December 11, 2014 Author Posted December 11, 2014 To wyślij, najlepiej na fejsie bo tam nie usunę i nie zgubie To zaraz Ci wyśle :P Hahaha, a po co Ci mój? na kawkę przyjedziesz? będziesz w okolicy na święta? Może się spotkamy ? ja nie gryze- chyba Angi chce Ci waglika wysłać :P Ten strach będzie Ci towarzyszył nawet jak już nie będzie ulewał . Mówię z własnego doświadczenia po wielu Maniulowych zakrztuszeniach. No to z moim glupim charakterem mam już pozamiatane :P musze odwiedzić mojego pana wybawiciela i poprosić o pigułki szczęscia :P Hejka Aguś Ale tu spiski adresowe Mojego nikt nie ma... Prawie Dobrze napisane .... prawie :megagrin: :peace: W twojej okolicy w tym roku mnie już nie będzie, co najwyżej Otwock ale zawsze mozesz być specjalnie :P Quote
*Monia* Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 No to z moim glupim charakterem mam już pozamiatane :P musze odwiedzić mojego pana wybawiciela i poprosić o pigułki szczęscia :P Pocieszę Cię - do końca życia strach o dziecko będzie Ci towarzyszył także już zawsze będziesz na haju :P:P Quote
łamAga Posted December 11, 2014 Author Posted December 11, 2014 Pocieszę Cię - do końca życia strach o dziecko będzie Ci towarzyszył także już zawsze będziesz na haju :P:P Pocieszyłaś mnie :( :P Quote
*Monia* Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Pocieszyłaś mnie :( :P wiem :megagrin: Quote
marta1624 Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Ja tyż chce pigułki szczęścia.... :( Quote
łamAga Posted December 11, 2014 Author Posted December 11, 2014 dobryyy :) Hello ;) wiem :megagrin: :lmaa: :P Hejka :) Hej Madzia :loveu: Ja tyż chce pigułki szczęścia.... :( lepiej sie w nie nie bawić ;) Quote
Aleksa. Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Cześć :) buziak dla Fabianka od cioci Oli :) :loveu: Quote
łamAga Posted December 11, 2014 Author Posted December 11, 2014 Cześć :) buziak dla Fabianka od cioci Oli :) :loveu: Fabianek dziękuje :loveu: 1 Quote
Aleksa. Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Powiem Tobie, że dziecko wam się udało :P ładny ten wasz chłopak :D Quote
łamAga Posted December 11, 2014 Author Posted December 11, 2014 Powiem Tobie, że dziecko wam się udało :P ładny ten wasz chłopak :D dziekujemy :loveu: moze jednak bedzie taki jak mamusia i wszystko bedzie robił na odwrót :D od smoczka zaczyna hehe 1 Quote
*Magda* Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Theoś też tak obracał smoczek :evil_lol: Quote
*Monia* Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Jakie on ma długie paluszki :loveu: Smoczek obowiązkowo musi być odwrotnie :evil_lol: Quote
agaga21 Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 taki ten twój synek jest hmmmmm......harmonijny. ani nie za duży ani nie za mały, nie za gruby, nie za chudy. bardzo ładny dzidziuś. fajne takie maleństwo :) Quote
łamAga Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 Theoś też tak obracał smoczek :evil_lol: musza pokazać że mają własne zdanie :D Juz mu współczuję haha spadówa :P O jejku :loveu: Jakie on ma długie paluszki Smoczek obowiązkowo musi być odwrotnie paluszki i stópki ma długie , oczywiscie nie po mnie :D taki ten twój synek jest hmmmmm......harmonijny. ani nie za duży ani nie za mały, nie za gruby, nie za chudy. bardzo ładny dzidziuś. fajne takie maleństwo dziekuje :loveu: jeszcze malenki jest ;) doberek,uściski zasyłamy hejka :calus: Dzisiaj kupiłam spodenki na wymiar Fabiana , i takie małe porównanie z tymi co mam od Magdy :jumpie: Quote
*Magda* Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Troszkę duże te gatki ode mnie :megagrin: Quote
łamAga Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 Troszkę duże te gatki ode mnie :megagrin: malutkie ale duże :D Ale fajniutkie :loveu: a jakie milusie w dotyku :loveu: dlaczego podkresla mi wszystko co napisze ? :lmaa: Quote
Recommended Posts