Guest TyŚka Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Hej ;) O, jedna psia fotka :D ONy ONami, ale haszczaki też są makbarycznie zepsute... ;/ Quote
Guest wolfheart Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 ONy ONami, ale haszczaki też są makbarycznie zepsute... ;/ u mnie w mieście,coś niebezpiecznie dużo ostatnio Husky widzę,czyżby były w modzie? :nonono2: Quote
Guest TyŚka Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 u mnie w mieście,coś niebezpiecznie dużo ostatnio Husky widzę,czyżby były w modzie? :nonono2: Od zawsze są w modzie, u nas co 3 dom to szczeniak husky. Oczywiście dorosłych niewiele, ale szczeniaki coraz nowsze. Wiem, że działają pseudole, ale nie mogę ich namierzyć... tylko potem namierzam bezdomne porzucone w lesie, w schronach, w parku albo kończą na ulicy... :( Teraz choćby pod opieka FAM jest kilka rodzin malamucich i haszczych, razem ok 20szczeniaków parotygodniowych. A to tylko jedna fundacja... :( Quote
łamAga Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 No to macie jeszcze jedną fotkę ;) Quote
*Magda* Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Dobry wieczór :) Aga, nie szalej z tymi fotkami, bo nie zdążę wszystkiego obejrzeć :eviltong: Quote
*Monia* Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Ileż fotek :megagrin: Witam się, dotarłam, pozdrawiam i całuję małego Fabianka :loveu: Z tym ulewaniem to było coś jeszcze, ale po tych kilku miesiącach nie pamiętam już o co chodziło :oops: . Na pewno nic poważnego skoro nie pamiętam ;) Quote
marta1624 Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Aga, ale mam nadrabiania przez ciebie :evil_lol: O u mnie też haszczakowe są... Było koło 8, zostały 3 już staruszki, znane od dawna. A te 5 to szczylki były, teraz ich nie widuję... Quote
Aleksa. Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Aga, Lenka która opiekowałam się odkąd kończyła 7 miesięcy nadal często ulewala :/ nawet jak miała 10 Mc potrafiła nawet gdy trochę czasu od jedzenia minęło :/ Quote
*Monia* Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Maniuli też się zdarza jeszcze ulać (nie wymiotować), nawet obiadem raz zapaskudziła wszystko. Niektóre typy tak widocznie mają, że im nadmiar jedzenia ucieka nie tą stroną co innym :P. Ilość chyba też zależy od osobnika i tego co wcina. U nas akurat były dodatkowe problemy z alergią, ale to nie było (i nie jest) wyłącznie ulewanie. Quote
łamAga Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 Hejka ;) Bylismy dzisiaj u lekarza tak jak nam położna kazała , ale miałam oczywiscie obawy o poczekalnia pełna chorych dzieciakow :/ mam nadzieje ze nic nie załapał .... lekarka powiedziała że takie chlustenie u dzieci to normalne , że mam sie nie przejmować , zważyła go i stwierdziła że przybiera dobrze czyli 17gram na dzień , przepisała nam tylko jeszcze kropelki do oczu bo mu łzawią i ropieją , powiedziała że mam już go do jedzenia nie wybudzać , o 11stej ściągnęłam 80 ml wszystko wytrabił i śpi do teraz a minęly już 4 godziny , pewnie nie wytrzymam i jak jeszcze chwile sie nie obudzi to go wybudze sama :megagrin: fotek nie mam więc nie dodaje :P te dwie dodałam żeby cos dodac ale reszta sie na prawde nie nadaje do oglądania :P Quote
*Magda* Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 I nie wybudzaj dziecka :mad: Jak będzie głodny to sam się obudzi :) P.S. Dzień dobry wieczór :D Quote
marta1624 Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Aleś ty zła, dziecko wybudzać :p Aguś, miałam ci nie pisać żebyś niespodzianke miała... Ale chyba wolę napisać bo to twój adres i Qwendi może zjeść pocztę :) Idzie do ciebie paczka priorytetem :) Quote
*Magda* Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Aguś, miałam ci nie pisać żebyś niespodzianke miała... Ale chyba wolę napisać bo to twój adres i Qwendi może zjeść pocztę :) Idzie do ciebie paczka priorytetem :) Do Agi czy do Fabiana? :mad::P Quote
łamAga Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 I nie wybudzaj dziecka :mad: Jak będzie głodny to sam się obudzi :) P.S. Dzień dobry wieczór :D Ale kiedy ja sie boje że On głodny jest :P Aleś ty zła, dziecko wybudzać :P Aguś, miałam ci nie pisać żebyś niespodzianke miała... Ale chyba wolę napisać bo to twój adres i Qwendi może zjeść pocztę :) Idzie do ciebie paczka priorytetem :) Ja zawsze bylam zua :megagrin: jeju ja wam sie wszystkim nie odwdzięczę za te prezenciki :oops: Quote
marta1624 Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Do Agi czy do Fabiana? :mad: :P Na jedno wyjdzie :p Ale do Fabiana :loveu: Ale kiedy ja sie boje że On głodny jest :P Ja zawsze bylam zua :megagrin: jeju ja wam sie wszystkim nie odwdzięczę za te prezenciki :oops: Jak ja, tyż zua :grins: Aguś, ty się odwdzięczać nie musisz :) Quote
Guest wolfheart Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Ale kiedy ja sie boje że On głodny jest :P jakby był głodny to by się odezwał :laugh2_2: Quote
*Magda* Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 jeju ja wam sie wszystkim nie odwdzięczę za te prezenciki :oops: Dawaj zdjęcia :P Quote
łamAga Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 Na jedno wyjdzie :P Ale do Fabiana :loveu: Jak ja, tyż zua :grins: Aguś, ty się odwdzięczać nie musisz :) Musze :loveu: tylko musze sie najpierw tak ogarnąć żeby samej chodzić na spacerki , wtedy zrobię nalot na sklepy i pocztę :P jakby był głodny to by się odezwał :laugh2_2: każdy mi to powtarza ale do mnie trzeba łopatą rozmawiać :P Dawaj zdjęcia :P dobra ale żeby nie było że nie ostrzegałam że jakość zajebis...a :P Quote
Guest wolfheart Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 każdy mi to powtarza ale do mnie trzeba łopatą rozmawiać :P ja Ci mogę je*nąc łopatą na orzeźwienie :megagrin: Quote
Recommended Posts