Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej ;)

O, jedna psia fotka :D

ONy ONami, ale haszczaki też są makbarycznie zepsute... ;/

Guest wolfheart
Posted

ONy ONami, ale haszczaki też są makbarycznie zepsute... ;/

u mnie w mieście,coś niebezpiecznie dużo ostatnio Husky widzę,czyżby były w modzie? :nonono2:

Posted

u mnie w mieście,coś niebezpiecznie dużo ostatnio Husky widzę,czyżby były w modzie? :nonono2:

Od zawsze są w modzie, u nas co 3 dom to szczeniak husky. Oczywiście dorosłych niewiele, ale szczeniaki coraz nowsze. Wiem, że działają pseudole, ale nie mogę ich namierzyć... tylko potem namierzam bezdomne porzucone w lesie, w schronach, w parku albo kończą na ulicy... :( Teraz choćby pod opieka FAM jest kilka rodzin malamucich i haszczych, razem ok 20szczeniaków parotygodniowych. A to tylko jedna fundacja... :(

Posted

Ileż fotek  :megagrin:

Witam się, dotarłam, pozdrawiam i całuję małego Fabianka  :loveu:

Z tym ulewaniem to było coś jeszcze, ale po tych kilku miesiącach nie pamiętam już o co chodziło  :oops: . Na pewno nic poważnego skoro nie pamiętam ;)

Posted

Aga, ale mam nadrabiania przez ciebie :evil_lol:

O u mnie też haszczakowe są... Było koło 8, zostały 3 już staruszki, znane od dawna. A te 5 to szczylki były, teraz ich nie widuję...

Posted

Aga, Lenka która opiekowałam się odkąd kończyła 7 miesięcy nadal często ulewala :/ nawet jak miała 10 Mc potrafiła nawet gdy trochę czasu od jedzenia minęło :/

Posted

Maniuli też się zdarza jeszcze ulać (nie wymiotować), nawet obiadem raz zapaskudziła wszystko. Niektóre typy tak widocznie mają, że im nadmiar jedzenia ucieka nie tą stroną co innym :P. Ilość chyba też zależy od osobnika i tego co wcina. U nas akurat były dodatkowe problemy z alergią, ale to nie było (i nie jest) wyłącznie ulewanie.

Posted

Hejka ;)

Bylismy dzisiaj u lekarza tak jak nam położna kazała , ale miałam oczywiscie obawy o poczekalnia pełna chorych dzieciakow :/ mam nadzieje ze nic nie załapał .... lekarka powiedziała że takie chlustenie u dzieci to normalne , że mam sie nie przejmować , zważyła go i stwierdziła że przybiera dobrze czyli 17gram na dzień , przepisała nam tylko jeszcze kropelki do oczu bo mu łzawią i ropieją , powiedziała że mam już go do jedzenia nie wybudzać , o 11stej  ściągnęłam 80 ml wszystko wytrabił i śpi do teraz a minęly już 4 godziny , pewnie nie wytrzymam i jak jeszcze chwile sie nie obudzi to go wybudze sama  :megagrin:

fotek nie mam więc nie dodaje :P te dwie dodałam żeby cos dodac ale reszta sie na prawde nie nadaje do oglądania :P

Posted

Aleś ty zła, dziecko wybudzać :p

Aguś, miałam ci nie pisać żebyś niespodzianke miała... Ale chyba wolę napisać bo to twój adres i Qwendi może zjeść pocztę :) Idzie do ciebie paczka priorytetem :)

Posted

Aguś, miałam ci nie pisać żebyś niespodzianke miała... Ale chyba wolę napisać bo to twój adres i Qwendi może zjeść pocztę :) Idzie do ciebie paczka priorytetem :)

Do Agi czy do Fabiana? :mad::P

Posted

I nie wybudzaj dziecka :mad:

Jak będzie głodny to sam się obudzi :)

P.S.

Dzień dobry wieczór :D

Ale kiedy ja sie boje że On głodny jest :P

Aleś ty zła, dziecko wybudzać :P

Ja zawsze bylam zua  :megagrin:

jeju ja wam sie wszystkim nie odwdzięczę za te prezenciki  :oops: 

Posted

Do Agi czy do Fabiana? :mad: :P

Na jedno wyjdzie :p Ale do Fabiana :loveu:

Ja zawsze bylam zua  :megagrin:

jeju ja wam sie wszystkim nie odwdzięczę za te prezenciki   :oops:

Jak ja, tyż zua :grins:

Aguś, ty się odwdzięczać nie musisz :) 

Guest wolfheart
Posted

jakby był głodny to by się odezwał :laugh2_2:

Posted

Na jedno wyjdzie :P Ale do Fabiana :loveu:

Jak ja, tyż zua :grins:

Aguś, ty się odwdzięczać nie musisz :)

Musze :loveu:  tylko musze sie najpierw tak ogarnąć żeby samej chodzić na spacerki , wtedy zrobię nalot na sklepy i pocztę :P

jakby był głodny to by się odezwał :laugh2_2:

każdy mi to powtarza ale do mnie trzeba łopatą rozmawiać :P

Dawaj zdjęcia :P

dobra ale żeby nie było że nie ostrzegałam że jakość zajebis...a :P

Guest wolfheart
Posted

każdy mi to powtarza ale do mnie trzeba łopatą rozmawiać :P

ja Ci mogę je*nąc łopatą na orzeźwienie :megagrin: