Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jutro wam pokażę bo jest schowana za tesciowa ze strachu wiec nie bede jej dodatkowo stresować , taka mała czarna jest , śmieszna , w ogóle akcja była bo nie chciała nam do samochodu wsiąść i siew wypiela Sebkowi z obrozy a tam mega ruchliwa ulica , to tez sie na nia rzucił szybko ją złapał , pisk niesamowity bo obcy ktos ja smiał wziąć na ręce , szkoda mi jej bo to male takie w nowym miejsci tu takie wielkie dwa psy siedza i się gapia jak na przekąskę ehhh no ale co zrobić , pomóc kobicie tez trzeba , lepiej tak niz by kisła kilka dni w domu bez jedzenia i picia  :wacko:

Posted

To może niech jest u teściowej w pokoju ;) Niech tam ma picie, jedzenie itp., bo ją jakoś tam zna :)

No a Neron z Qwendi zakaz wstępu do tego pokoju, żeby młoda miała jakiś azyl :)

Posted

Własnie tak zrobilismy , swój koszyczek z kocykiem ma u tesciowej i na noc bedzie tam zamknieta ale w dzien to ja sobie i tak tego nie wyobrazam , z dwa dni i sie psy przyzwyczaja ale ja mam nadzieje ze ona za dlugo u nas nie zabawi bo ani wysterylizowana nie jest ani nic wiec był by problem ....

Posted

Skad macie te fajne podpisy nad avkiem a ja nie? :(

Wejdź w 'moje ustawienia' i 'tytuł użytkownika'.

To jeszcze miałaś siły żeby coś mówić ? hehe

W sumie zakupy lipne , nic nie było więc kupiłam jedną parę ................. małych ogrodnieczek :D musiałam , były tak słodkie ze musiałam wziąć , juz i tak sie ograniczyłam bo jeszcze jedne mi sie podobały ale były za małe bo od3-6 msc wiec nie brałam , i dwa plastikowe sliniaczki w tesco za 8 zł wyczaiłam to wzięłam ;D

A samopoczucie hmmm depresja w toku ale co tam , jeszcze tylko 2 mniesiące heh

buahahahahahahhaha , dobre :D

Taaaa :P u mamy utknęłam a później to już się zaczęło, efektem czego mam w domu 3 ciego psa  :look3: do tego pokurcza takiego ze nasze koty są wieksze , do tego nie wiadomo ile u nas posiedzi , do tego szwagierka dala do nas Kinge na tydzień(4 latka) więc zapowiada się meksyk heh na samą myśl boli mmie głowa 

Miałam siłę mówić, a później nawet miałam siłę wstać. Ale iść mi moja lekarka nie pozwoliła i osobiście odwiozła mnie na salę na wózku :mdrmed:

To ja większe zakupy zrobiłam na bazarku :evil_lol:

Nie depresjonuj Ty się :mad:

To wesoło masz, na pewno się nie będziesz nudzić i czas szybciej zleci ;)

Posted

Wejdź w 'moje ustawienia' i 'tytuł użytkownika'.

Miałam siłę mówić, a później nawet miałam siłę wstać. Ale iść mi moja lekarka nie pozwoliła i osobiście odwiozła mnie na salę na wózku :mdrmed:

To ja większe zakupy zrobiłam na bazarku :evil_lol:

Nie depresjonuj Ty się :mad:

To wesoło masz, na pewno się nie będziesz nudzić i czas szybciej zleci ;)

Moja bratowa tez chciała isc do kibelka to jej samej nie kazali  :shake:

a co ciekawego kupiłas ?:D

Przejdzie mi , jak juz bede mogła zasiegnac odpowiednich leków ;)

Jedyne pocieszenie to wlasnie to ze czas szybciej zleci :D 

Posted

Moja bratowa tez chciała isc do kibelka to jej samej nie kazali  :shake:

a co ciekawego kupiłas ? :D

Przejdzie mi , jak juz bede mogła zasiegnac odpowiednich leków ;)

Jedyne pocieszenie to wlasnie to ze czas szybciej zleci :D

Bo jest się osłabionym, więc wędrówki nie wskazane. Chociaż po cesarce do nas na salę dziewucha przyszła o własnych siłach.

Dres, bluzy i coś tam jeszcze. Dawno nic nie kupowałam z ubrań a na zimniejsze dni się przyda mieć więcej ciuchów.

Obyś nie miała czasu myśleć o lekach ;)

Slepa albo pijana jestem i nie mam tego tytułu :(

Posted

Domyslam sie , czlowiek wymeczony , krwi duzo stracił to i zasłabnąc można ale kurcze takie krepujace jak laska idzie z Toba do kibla i wlazi z Tobą do kabiny albo idzie z Toba do łazienki i Cię kąpie  :blink:

Ja dzisiaj widzialam tyle fajnych ciuchów na targu dla siebie , takie fajne bluzy koloru jeansui sa teraz modne i bardzo mi sie podobają ale po co mam kupić jak nie wiem czy pozniej bedzie mi dobra , i spodnie dresowe takie fajne widziałam w biedronce i też dupa , nie kupiłam bo sensu nie było ehhh

obawiam sie ze bede myslala , ale to wszystko kwestia tego ile czasu będe karmiła ;)

Posted

Usz Ty :lmaa:  :D

Jestem szczera :)

Aga może to potwierdzić ;)

My lubimy "głupoty i zwierzenia" więc się nie krępuj :D

O tak :D

No wiec zaczne od początlu:

Urodziłam się pięknego zimowego, grudniowego dnia.... 

:D

....a dalej??