łamAga Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 Jutro wam pokażę bo jest schowana za tesciowa ze strachu wiec nie bede jej dodatkowo stresować , taka mała czarna jest , śmieszna , w ogóle akcja była bo nie chciała nam do samochodu wsiąść i siew wypiela Sebkowi z obrozy a tam mega ruchliwa ulica , to tez sie na nia rzucił szybko ją złapał , pisk niesamowity bo obcy ktos ja smiał wziąć na ręce , szkoda mi jej bo to male takie w nowym miejsci tu takie wielkie dwa psy siedza i się gapia jak na przekąskę ehhh no ale co zrobić , pomóc kobicie tez trzeba , lepiej tak niz by kisła kilka dni w domu bez jedzenia i picia :wacko: Quote
*Magda* Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 To może niech jest u teściowej w pokoju ;) Niech tam ma picie, jedzenie itp., bo ją jakoś tam zna :) No a Neron z Qwendi zakaz wstępu do tego pokoju, żeby młoda miała jakiś azyl :) Quote
łamAga Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 Własnie tak zrobilismy , swój koszyczek z kocykiem ma u tesciowej i na noc bedzie tam zamknieta ale w dzien to ja sobie i tak tego nie wyobrazam , z dwa dni i sie psy przyzwyczaja ale ja mam nadzieje ze ona za dlugo u nas nie zabawi bo ani wysterylizowana nie jest ani nic wiec był by problem .... Quote
*Monia* Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Skad macie te fajne podpisy nad avkiem a ja nie? :( Wejdź w 'moje ustawienia' i 'tytuł użytkownika'. To jeszcze miałaś siły żeby coś mówić ? hehe W sumie zakupy lipne , nic nie było więc kupiłam jedną parę ................. małych ogrodnieczek :D musiałam , były tak słodkie ze musiałam wziąć , juz i tak sie ograniczyłam bo jeszcze jedne mi sie podobały ale były za małe bo od3-6 msc wiec nie brałam , i dwa plastikowe sliniaczki w tesco za 8 zł wyczaiłam to wzięłam ;D A samopoczucie hmmm depresja w toku ale co tam , jeszcze tylko 2 mniesiące heh buahahahahahahhaha , dobre :D Taaaa :P u mamy utknęłam a później to już się zaczęło, efektem czego mam w domu 3 ciego psa :look3: do tego pokurcza takiego ze nasze koty są wieksze , do tego nie wiadomo ile u nas posiedzi , do tego szwagierka dala do nas Kinge na tydzień(4 latka) więc zapowiada się meksyk heh na samą myśl boli mmie głowa Miałam siłę mówić, a później nawet miałam siłę wstać. Ale iść mi moja lekarka nie pozwoliła i osobiście odwiozła mnie na salę na wózku :mdrmed: To ja większe zakupy zrobiłam na bazarku :evil_lol: Nie depresjonuj Ty się :mad: To wesoło masz, na pewno się nie będziesz nudzić i czas szybciej zleci ;) Quote
łamAga Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 Wejdź w 'moje ustawienia' i 'tytuł użytkownika'. Miałam siłę mówić, a później nawet miałam siłę wstać. Ale iść mi moja lekarka nie pozwoliła i osobiście odwiozła mnie na salę na wózku :mdrmed: To ja większe zakupy zrobiłam na bazarku :evil_lol: Nie depresjonuj Ty się :mad: To wesoło masz, na pewno się nie będziesz nudzić i czas szybciej zleci ;) Moja bratowa tez chciała isc do kibelka to jej samej nie kazali :shake: a co ciekawego kupiłas ?:D Przejdzie mi , jak juz bede mogła zasiegnac odpowiednich leków ;) Jedyne pocieszenie to wlasnie to ze czas szybciej zleci :D Quote
Małgonia Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Slepa albo pijana jestem i nie mam tego tytułu :( Quote
łamAga Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 Jak dawno nie piłaś to stawiam na to drugie :P Quote
*Magda* Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Slepa albo pijana jestem i nie mam tego tytułu :( Wejdź w "moje ustawienia" a potem (chyba) 5 "funkcja" to "informacje o profilu" i tam masz "tytuł użytkownika" ;) Quote
*Monia* Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Moja bratowa tez chciała isc do kibelka to jej samej nie kazali :shake: a co ciekawego kupiłas ? :D Przejdzie mi , jak juz bede mogła zasiegnac odpowiednich leków ;) Jedyne pocieszenie to wlasnie to ze czas szybciej zleci :D Bo jest się osłabionym, więc wędrówki nie wskazane. Chociaż po cesarce do nas na salę dziewucha przyszła o własnych siłach. Dres, bluzy i coś tam jeszcze. Dawno nic nie kupowałam z ubrań a na zimniejsze dni się przyda mieć więcej ciuchów. Obyś nie miała czasu myśleć o lekach ;) Slepa albo pijana jestem i nie mam tego tytułu :( Quote
Małgonia Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 tam mam tylko "o mnie" i date urodzin chyba, moze mam za małopostów/stażu i jeszcze nie jestem godna? :) Quote
łamAga Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 Domyslam sie , czlowiek wymeczony , krwi duzo stracił to i zasłabnąc można ale kurcze takie krepujace jak laska idzie z Toba do kibla i wlazi z Tobą do kabiny albo idzie z Toba do łazienki i Cię kąpie :blink: Ja dzisiaj widzialam tyle fajnych ciuchów na targu dla siebie , takie fajne bluzy koloru jeansui sa teraz modne i bardzo mi sie podobają ale po co mam kupić jak nie wiem czy pozniej bedzie mi dobra , i spodnie dresowe takie fajne widziałam w biedronce i też dupa , nie kupiłam bo sensu nie było ehhh obawiam sie ze bede myslala , ale to wszystko kwestia tego ile czasu będe karmiła ;) Quote
łamAga Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 tam mam tylko "o mnie" i date urodzin chyba, moze mam za małopostów/stażu i jeszcze nie jestem godna? :) to jest nad "data moich urodzin" ;) Quote
*Magda* Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 to nie mam, ale date ustawiłam :D U mnie wygląda to tak: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/stare/Beznbsptytu1420u_zpsc9cdff6f.png Możesz zrobić u siebie PrintScreen'a? ;) Quote
Małgonia Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Madzia to u mnie własnie tego tytułu brakuje, pewnie limit postów/stazu jest :) Przezyje :D Quote
*Magda* Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Madzia to u mnie własnie tego tytułu brakuje, pewnie limit postów/stazu jest :) Przezyje :D No to teraz musisz trzaskać postów ile się da :D Quote
Małgonia Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 No to teraz musisz trzaskać postów ile się da :D Bede pierdzielic glupoty i zwierzenia to odwołasz co napisałaś ;p Quote
*Magda* Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Bede pierdzielic glupoty i zwierzenia to odwołasz co napisałaś ;p Zawsze mogę tego nie czytać ;) Albo dodać Cię do "ignorowanych" :diabloti: Quote
Małgonia Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Zawsze mogę tego nie czytać ;) Albo dodać Cię do "ignorowanych" :diabloti: Usz Ty :lmaa: :D Quote
łamAga Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 Bede pierdzielic glupoty i zwierzenia to odwołasz co napisałaś ;p My lubimy "głupoty i zwierzenia" więc się nie krępuj :D Quote
Małgonia Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 No wiec zaczne od początlu: Urodziłam się pięknego zimowego, grudniowego dnia.... :D Quote
*Magda* Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Usz Ty :lmaa: :D Jestem szczera :) Aga może to potwierdzić ;) My lubimy "głupoty i zwierzenia" więc się nie krępuj :D O tak :D No wiec zaczne od początlu: Urodziłam się pięknego zimowego, grudniowego dnia.... :D ....a dalej?? Quote
Małgonia Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Liczyłam, ze mnie zatrzymacie i nie bede musiała reszty opowiadać :D Quote
łamAga Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 No wiec zaczne od początlu: Urodziłam się pięknego zimowego, grudniowego dnia.... :D to ja po chipsy lece :D :P Quote
Recommended Posts