łamAga Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 a to u mnie są jakieś mutanty bo włażą :look3: No grubasek sie ze Stasia robi , ale nic dziwnego bo cały czas by przy cycku siedział :D wietrzyło sie 3 godziny a teraz mam okno zamknięte żeby komary nie nawlatywały bo śwatło właczyłam ,chyba juz mi te opary nie zaszkodą nie ? Quote
marta1624 Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Powinni wam płacić za taką reklamę wody Jan :p A Staś słodziak :loveu: Quote
łamAga Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 Ale Twój brat ma klatę :evil_lol: Nooo owłosioną :megagrin: zadam jeszcze raz pytanie bo przeoczyłaś :p "wietrzyło sie 3 godziny a teraz mam okno zamknięte żeby komary nie nawlatywały bo śwatło właczyłam ,chyba juz mi te opary nie zaszkodą nie ? " Quote
*Magda* Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Nie przeoczyłam, tylko nie znam odpowiedzi :eviltong: Według mnie powinno być ok, ale ręki sobie odciąć nie dam :eviltong: Quote
łamAga Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 to teraz sie schizuje jeszcze bardziej :wacko: na opakowaniu jest napisane ze po kilkuminutoeym wietrzeniu mozna przebywac w pomieszczeniu i że preparat bezpieczny dla dzieci i zwierzat ale nie wiem co mi sie kojarzy ze rok temu gdzies wyczytałam ze trzeba wietrzyc 4 godziny .... takie cos mi wyskakuje Quote
*Magda* Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Wyślij to do jakiegoś moda albo admina, oni powinni wiedzieć o co chodzi ;) Nie schizuj. Skoro ma być bezpieczne dla dzieci, to nic Ci nie będzie :) Quote
marta1624 Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Aga mnie też się WYDAJE że powinno być ok ;) Quote
maxishine. Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Aguś nie bój :) Takich mord mam aż 8 :siara: Quote
marta1624 Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Takich mord mam aż 8 :siara: Tylko :p Quote
łamAga Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 Aguś nie bój :) hehe zawsze wiesz jak mnie rozśmieszyć :calus: a ja z nerwów az mokra jestem , zawsze najpierw cos kaze zrobić a później dopiero myśle , i co chwile sprawdzam czy dziecko się rusza heh a tu jeszcze cała noc wdychania tego preparatu , moze i już wywietrzal ale pewne cos sie jeszcze tam unosi ehhh.... Quote
marta1624 Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Aguś uspokój się, bardziej zaszkodzisz Fabianowi tymi nerwami ;) Quote
łamAga Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 Aguś uspokój się, bardziej zaszkodzisz Fabianowi tymi nerwami ;) w nocy miałam zimny prysznic więc mnie troche orzeźwiło :P Iza od Ptysia z dogo nominowała mnie do Ice Bucket Challenge i musiałam odmówić z racji mojego "stanu " no i szkoda ze nikt tego nie nagrał , wtedy miała bym zaliczone bo mi odroczyła Iza na 3 miesiace :D zostawiłam na parapecie jak zawsze zresztą szklanke z niedopitą wodą , ale niestety tym razem było jej za dużo , a Sebastian jak to Sebastian nigdy nie patrzy co robi , albo mnie zdrepnie przy wychodzeniu z łóżka albo mi coś na łeb z parapetu zwali i jeszcze pretensje do mnie po co to ta stawiam :lmaa: no i dzisiaj chyba chciał rano okno zamknać przez zasłoniętą rolete i mi wylał kubek zimnej wody na głowe :splat: ja przez niego kiedyś zawału dostane :look3: Aż :mad: to aż o 8 za dużo :P Quote
Pani Profesor Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 ej, też Wam wyskakuje monit z chrome'a/firefoxa, że dogomania to strona dokonująca ataków? :lookarou: nie chce mnie przekierowywać jeśli mam włączony antywirus, co to ma być?! Quote
łamAga Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 ej, też Wam wyskakuje monit z chrome'a/firefoxa, że dogomania to strona dokonująca ataków? :lookarou: nie chce mnie przekierowywać jeśli mam włączony antywirus, co to ma być?! wczoraj miałam podobny problem z informacją że dogomania jest wirusem czy jakos tak ale dzisiaj wszystko wróciło do normy , nie wiem o co chodzi :niewiem: Quote
agaga21 Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 wczoraj miałam podobny problem z informacją że dogomania jest wirusem czy jakos tak ale dzisiaj wszystko wróciło do normy , nie wiem o co chodzi :niewiem: ja też dostałam 2 razy takie info, w dodatku czasem okno odpowiedzi mam nieaktywne, że nie da się pisać. Quote
łamAga Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 ja też dostałam 2 razy takie info, w dodatku czasem okno odpowiedzi mam nieaktywne, że nie da się pisać. Też mi się to zdarza :huh: pewnie zanim doprowadza dogo do ładu to troszkę potrwa ;) Quote
Pani Profesor Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 u mnie co któryś raz wyskakuje ten monit o zagrożeniu, odświeżam i mija ale w zasadzie nie wiem, czy to dobry pomysł się logować teraz :question: może mają jakiś atak na serwer albo inne cholerstwo? Quote
*Magda* Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 w nocy miałam zimny prysznic więc mnie troche orzeźwiło :P Iza od Ptysia z dogo nominowała mnie do Ice Bucket Challenge i musiałam odmówić z racji mojego "stanu " no i szkoda ze nikt tego nie nagrał , wtedy miała bym zaliczone bo mi odroczyła Iza na 3 miesiace :D A czy Ci co tak chętnie nominują, wiedzą co to w ogóle jest Ice Bucket Challenge ?? Bo jak to widzę wszystko co się dzieje dookoła, to dochodzę do wniosku, że ludzie nie wiedzą o co w tym chodzi :lookarou: Quote
łamAga Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 Słoneczne dzień dobry, Hejka ;) u mnie co któryś raz wyskakuje ten monit o zagrożeniu, odświeżam i mija ale w zasadzie nie wiem, czy to dobry pomysł się logować teraz :question: może mają jakiś atak na serwer albo inne cholerstwo? sama sie zastanawiam czy to bezpieczne ze tak czy tak wchodze w te linki , czy mi sie gdzies na strone banku nie wlamią .... A czy Ci co tak chętnie nominują, wiedzą co to w ogóle jest Ice Bucket Challenge ?? Bo jak to widzę wszystko co się dzieje dookoła, to dochodzę do wniosku, że ludzie nie wiedzą o co w tym chodzi :lookarou: Wiekszość nie wie , niestety :lookarou: inni wiedzą i troche to zmieniają a jeszcze inni robią to dla zabawy .... Quote
*Magda* Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Aguś, wiem już jak usunąć wątek :eviltong: Quote
łamAga Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 Aguś, wiem już jak usunąć wątek :eviltong: jak ?? :megagrin: Quote
Recommended Posts