łamAga Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 [quote name='marta.k9080']no bo dobrze gada:evil_lol:[/QUOTE] buhahahahhahahaha :ylsuper: ale fakt , z 8 paczek rurek by było za jedną butelkę a ja wzięłam 4 :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 [quote name='dOgLoV']buhahahahhahahaha :ylsuper: ale fakt , z 8 paczek rurek by było za jedną butelkę a ja wzięłam 4 :evil_lol:[/QUOTE] Bo pierwsze to ja napisałam. A potem tablet potwierdził :D Quote
Guest wolfheart Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 [quote name='marta1624']Bo pierwsze to ja napisałam. A potem tablet potwierdził :D[/QUOTE] a ilu calowy masz ekran? bo ja bym nawet chciała tablet,ale taki mały to nie bardzo ,raczej coś większego Quote
łamAga Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 [quote name='marta1624']Bo pierwsze to ja napisałam. A potem tablet potwierdził :D[/QUOTE] to bardzo inteligentnego masz tableta :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 [quote name='dOgLoV']to bardzo inteligentnego masz tableta :evil_lol:[/QUOTE] Wiem :D Sylwia ja mam mały ekran, bo do szkoły mi potrzebny jako ściąga i tylko mniejszego mogę ukryć na egzaminie :D mój ma 7 cali, a mojej mamy 10 ;) Quote
Guest wolfheart Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 [quote name='marta1624'] Sylwia ja mam mały ekran, bo do szkoły mi potrzebny jako ściąga i tylko mniejszego mogę ukryć na egzaminie :D mój ma 7 cali, a mojej mamy 10 ;)[/QUOTE] sprytnie :diabloti: Quote
marta1624 Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 [quote name='marta.k9080']sprytnie :diabloti:[/QUOTE] Wiem :D Dzięki niemu zdaję :D Znaczy..... Ekhm.... Uczę się dużo :diabloti: Quote
łamAga Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 to ja se ide do biedronki , zaraz wróce :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 pamiętaj o moich rurkach :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 [quote name='dOgLoV']no własnie , way ? :placz: :lol: Moja galeria nie jest tak sławna jak MagdyBroy i Red Room :roll:[/QUOTE] Bardzo śmieszne :watpliwy::eviltong: Aga, podejrzewam, że ta woda ma podobny skład jak woda, którą piłam w Polanicy Zdrój ;) Ale nie ta ich Staropolanka, którą można kupić w sklepie, a taka, którą piłam prosto ze źródła :loveu: Quote
łamAga Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 [quote name='marta.k9080']pamiętaj o moich rurkach :diabloti:[/QUOTE] pamietałam :evil_lol: ale jeszcze kupiłam liony bo były paczkowane po 4 sztuki i proncesse toffi bo nie było orzechowej i zjadłam od razu bo mi chyba cukier spadł , aż mi sie ręce trzęsły , czasami tak mam nie wiem dlaczego :roll: [quote name='marta1624']Aga czekany na ciebie :D[/QUOTE] się doczekałyście :evil_lol: [quote name='magdabroy']Bardzo śmieszne :watpliwy::eviltong: Aga, podejrzewam, że ta woda ma podobny skład jak woda, którą piłam w Polanicy Zdrój ;) Ale nie ta ich Staropolanka, którą można kupić w sklepie, a taka, którą piłam prosto ze źródła :loveu:[/QUOTE] wiem :lol: no możliwe że podobny ale jest niedobra w każdym bądz razie :shake: Quote
Pani Profesor Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 mi też tak cukier spadał, miałam ostrą hipoglikemię za dzieciaka i potrafiłam w nocy budzić się zlana potem i roztrzęsiona, zżerałam wtedy tabliczkę gorzkiej czekolady naraz i mijało. genetyczne, mama miała to samo, ale przeszło samo z siebie - u mnie też przeszło ;) i rzadko się pojawia, raz na rok-dwa lata, nawet po jedzeniu. trzeba jeść rzeczy z niskim indeksem glikemicznym, wtedy nie skacze cukier i nie dochodzi do takich akcji, a uzupełnić najlepiej czymś zdrowszym niż baton, no ale baton jest bardziej pod ręką - wiadomo :D a co do wody...babcia piła kiedyś jakąś taką zdrowotną z apteki, właśnie z jakimś męskim imieniem :D - pamiętam, że spróbowałam i pożałowałam bardzo szybko...KOŃSKI POT :placz: fuj! Quote
łamAga Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 [quote name='Pani Profesor']mi też tak cukier spadał, miałam ostrą hipoglikemię za dzieciaka i potrafiłam w nocy budzić się zlana potem i roztrzęsiona, zżerałam wtedy tabliczkę gorzkiej czekolady naraz i mijało. genetyczne, mama miała to samo, ale przeszło samo z siebie - u mnie też przeszło ;) i rzadko się pojawia, raz na rok-dwa lata, nawet po jedzeniu. trzeba jeść rzeczy z niskim indeksem glikemicznym, wtedy nie skacze cukier i nie dochodzi do takich akcji, a uzupełnić najlepiej czymś zdrowszym niż baton, no ale baton jest bardziej pod ręką - wiadomo :D a co do wody...babcia piła kiedyś jakąś taką zdrowotną z apteki, właśnie z jakimś męskim imieniem :D - pamiętam, że spróbowałam i pożałowałam bardzo szybko...KOŃSKI POT :placz: fuj![/QUOTE] ja kiedyś miałam takie akcje bardzo często , mój ojciec jest cukrzykiem wiec zawsze w takich momentach mierzyłam sobie cukier i miałam w normie , ale wtedy jadłam jak leciało , potrafiłam zjeść tabliczke czekolady zagryzając pół bochenkiem chleba , po pół godzinie mijało , teraz dawno tego nie miałam , w ciąży pierwszy raz mi się tak stało , nie lubie takiego stanu :shake: To na pewno ta sama woda bo ona głownie do kupienia jest w aptekach , ale z końskim potem jeszcze jej nie skojarzyłam :evil_lol: Quote
Pani Profesor Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 mój tż tak mówi na te słone wody, ewentualnie "łzy sołtysa" :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Smacznego Aga :diabloti: [IMG]http://img.kawusia.pl/images/2/d/2d2ecdc7c64c648cc3aef2c2b04e8890.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 [quote name='Pani Profesor']mój tż tak mówi na te słone wody, ewentualnie "łzy sołtysa" :diabloti:[/QUOTE] buahahhaa pierwsze słysze takie nazwy :evil_lol: [quote name='magdabroy']Smacznego Aga :diabloti: [IMG]http://img.kawusia.pl/images/2/d/2d2ecdc7c64c648cc3aef2c2b04e8890.jpg[/IMG][/QUOTE] dziekuje :loveu: ale bym żarła ;):evil_lol: Quote
łamAga Posted August 19, 2014 Author Posted August 19, 2014 [quote name='Aleksandra95']Cześć Aga i Fabian :D[/QUOTE] Hello ;) [quote name='Ty$ka']Cześć. NIe nadrobię.... :([/QUOTE] Nie warto :lol: [quote name='marta1624']Hejka Aga ;)[/QUOTE] Hejka ;) No to ja już L4 zawiozłam , kawkę u mamusi zaliczyłam i teraz siedzę i nic nie robię :eviltong: Quote
łamAga Posted August 19, 2014 Author Posted August 19, 2014 [quote name='marta1624']Ja też w domku bo leje :([/QUOTE] ja dzisiaj nie chciałam deszczu ale wczoraj troche popadało i dzisiaj jest tak fajnie rześko na dworze , już w krótkim rękawku to troche zimno jest żeby chodzić , i taką pogode właśnie lubię :multi: Quote
łamAga Posted August 19, 2014 Author Posted August 19, 2014 Całkiem zapomniałam że mam zdjęcia do wstawienia :evil_lol: reszte z pierwszego dnia a jeszcze z kilku kolejnych czeka na pomniejszenie :lol: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-huZ4369D14I/U_M5ojPUsJI/AAAAAAAACog/V8a03V5B1tc/w640-h443-no/DSC08754.JPG[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-iNF8eXBOKrg/U_M5oin8BTI/AAAAAAAACoM/t65r_mhyifE/w640-h426-no/DSC08755.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-Dm1hZ4_R6lE/U_M5on3_4FI/AAAAAAAACoQ/OgLB8Dkh7Z4/w640-h426-no/DSC08756.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-GRj7F3OmzEE/U_M5p5d2ZPI/AAAAAAAACok/3yRU4Fo-QyM/w640-h426-no/DSC08757.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-l5KCoB7Ov5A/U_M5qY6GIWI/AAAAAAAACos/biUBVn16irc/w640-h426-no/DSC08758.JPG[/IMG] cdn ..... Quote
Recommended Posts