*Monia* Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 [url]https://lh6.googleusercontent.com/-weW5yiYNxNA/U-9gkhWXexI/AAAAAAAACnA/ClOf0arGdkA/w640-h426-no/DSC08751.JPG[/url] - jakie wszystkie psy zainteresowane dzieciakiem :lol: [quote name='dOgLoV']Pokazały gdzie ich mają :evil_lol: [B]a w temacie linki i bezpieczeństwa to dzisiaj Kaja teściową chciała nauczyć latać :evil_lol: nie udało się , pizgła jak długa podobno :evil_lol: [/B] Nie , nie , oni mają ją na blokach , tutaj mają córkę która tak kocha zwierzęta że nie może jej na czas ich pobytu na wakacjach wziąć do domu tylko trzyma ją na podwórku sąsiadów :stupid: a kota nie wpuszcza do domu w ogóle , jedynie do garażu raz po raz heh[/QUOTE] Też się tak kiedyś uczyłam latać, całe szczęście na trawie i nie doleciałam do krzaków :diabloti: Cóż za ogromna miłość do zwierząt... [quote name='dOgLoV']Mój brat mi kiedyś powiedział że przestanie dawac gabi ( swoją córke ) do nas na wakacje bo co od nas wraca i idą do sklepu to jest akcja " -ja chce to - nie mam pieniążków - a ciocia to by mi kupiła " :evil_lol: wiem jestem bardzo wychowawcza , no ale cóż , dziadkowie , ciocie i wujkowie są po to żeby rozpieszczać :evil_lol:[/QUOTE] No pewnie że tak, a później niech się rodzice bujają :evil_lol:. U mnie wszyscy wiedzą że jak sobie teraz z Maniulą będą niuniać, nosić i lecieć na każde kwiknięcie to później sami będą mieli problem. I o dziwo nie ma zrywów jak Maniul zacznie jęczeć tak sobie dla pojęczenia, dopiero jak coś sobie zrzuci na głowę czy gdzieś utknie to ktoś idzie z pomocą. [quote name='dOgLoV']... To tak jak moja 3 letnia siostrzenica Marysia , jak na obiad są ziemniaki to Ona chciała kasze , jak jest kasza to Ona chciała makaron , jak jest makaron to Ona chciała frytki :evil_lol: a najlepsze jest jak się kąpie i wyjdzie z wanienki i mówi " mamusiu długo się kąpałam?" siostra jej powie " długo " to jest godzina ryku bo Ona chciała krótko , a jak jej powie "krótko" to jest godzina ryku bo Ona chciała długo :evil_lol:[/QUOTE] Kocham ją za takie podejście do życia :loveu: [quote name='agaga21']uwierz mi, że nie chcesz......................:diabloti:[/QUOTE] Co nie? Nie wie co mówi :evil_lol: [B]Aga[/B] alarm kombinezonowy odwołany, bo w końcu kupiłam. Powinni mi na noc internet odłączać albo chociaż allegro blokować :roll:. Także wiesz, teraz jak będziesz to poszukuj ewentualnie tylko kurtki dla koleżanki, rozmiar około 80/86 w kolorze zielonym bądź pasującym do zielonych spodni ;) Quote
łamAga Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 [quote name='marta1624']To wy za wcześnie schodzicie, przecież to wczesne popołudnie :D Dobranoc ;)[/QUOTE] ja tak szlam bo musiałam wstac o 7dmej , a mnie to środek nocy :evil_lol: [quote name='agaga21']uwierz mi, że nie chcesz......................:diabloti:[/QUOTE] Tzn samego porodu nie chce , to fakt , ale już chociaż 10 min po porodzie to mogło by być :lol: [quote name='*Monia*'] Też się tak kiedyś uczyłam latać, całe szczęście na trawie i nie doleciałam do krzaków :diabloti: Cóż za ogromna miłość do zwierząt... No pewnie że tak, a później niech się rodzice bujają :evil_lol:. U mnie wszyscy wiedzą że jak sobie teraz z Maniulą będą niuniać, nosić i lecieć na każde kwiknięcie to później sami będą mieli problem. I o dziwo nie ma zrywów jak Maniul zacznie jęczeć tak sobie dla pojęczenia, dopiero jak coś sobie zrzuci na głowę czy gdzieś utknie to ktoś idzie z pomocą. Kocham ją za takie podejście do życia :loveu: Co nie? Nie wie co mówi :evil_lol: [B]Aga[/B] alarm kombinezonowy odwołany, bo w końcu kupiłam. Powinni mi na noc internet odłączać albo chociaż allegro blokować :roll:. Także wiesz, teraz jak będziesz to poszukuj ewentualnie tylko kurtki dla koleżanki, rozmiar około 80/86 w kolorze zielonym bądź pasującym do zielonych spodni ;)[/QUOTE] Oj ile razy ja się uczyłam latać to nie zlicze , przez nerona w sumie to jużkażdy chyba leciał , nawet Sebek który był tak pewny siebie że z neronem da sobie rade na rowerze , no i dał ale co zaliczyl lot przez nerona i rower to zaliczył :lol: Neron dostał wtedy z kolcy mocne szarpniecie to ja zamiast ubolewać nad mężem ze mógł zginąc pod kołami samochodu to go jeszcze zjebałam że się drze na Nerona :evil_lol: Co do tego że ktoś leci do dziecka dopiero jak cos sobie zrobi to przypomniało mi się jak Gabrysia moja chrzesniaczka była mała , miała moze z 2 latka i wchodziła cały czas na oparcie od tapczanu , moja mama jej powtarzała 15ście razy " Gabi nie wchodz tam bo wpadniesz za tapczan i będzie płacz" ale co tam Gabi mądrzejsza , jak pizgła za tapczan to rozległ sie tylko wielki krzyk " RATUNKU !!!! " buahahaha była przerażona , oczy miała jak 5 zł a ja się tak śmiałam że nie mogłam się z podłogi podnieść :lol: wiem wredna ciotka jestem ale po co nie słuchała :evil_lol: A o Marysi to bym mogła wymieniać i wymieniać jej fimery , będą ( już mają ) z nią przerąbane :cool3: oczywiśćie będe szukać kurteczki , już jestem na sobote z mamą do lumpka umówiona :evil_lol: [quote name='marta1624']Hejka Agilencja ;)[/QUOTE] Hejka ;) [quote name='Panna Cotta']dziendoberek![/QUOTE] Nawet dobry :lol: [quote name='*Monia*']Miłego popołudnia :)[/QUOTE] Dziękuję i wzajemnie :lol: [quote name='magdabroy']Hejka :) Jak po lekarzu?[/QUOTE] Hejka ;) Ano znowu się wysiedzialam na poczekalni , byłam tam o 8smej , byłam 4rta , a wchodziłam do gabinetu to była 12sta :roll: oczywiscie lekarz sie spóźnił , przyjmuje od 9tej a był o 10:30 , pierwsze wchodzą kobiety po recepty i wyniki a że lekarz był 3 tygodnie na urlopie to było ich około 30stu , wiec zanim nas zaczął przyjmować to się zrobiło południe :roll: No i znowu kazał mi pić wode Jan której nie moge dostać nigdzie , musze zamówić w aptece bo znowu mi coś w moczu wyszło nie halo , do nosa nie moge nic stosować , ale tego sie spodziewałam bo On mi nic nie każde brac nawet witaminy C, o dziecku nie powiedział nic , dał L4 i tyle hehe kocham mojego pana ginekologa :loveu: :roll: Quote
łamAga Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 [quote name='marta1624']Aga a nie myślałaś o zmianie gina? ;)[/QUOTE] Myślalam , robiłam nawet jedno podejście ale pozniej żałowałam i tylko nieprzyjemnosci z tego powodu miałam wiec stwierdziłam że juz u niego wytrwam do konca ciąży a pozniej już mnie koleś na oczy nie zobaczy :lol: na wizyte kontrolną pójde już do innego ;) Quote
Pani Profesor Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 a czemu mnie jeszcze tutaj nie było...?:niewiem: Quote
łamAga Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 [quote name='Pani Profesor']a czemu mnie jeszcze tutaj nie było...?:niewiem:[/QUOTE] no własnie , way ? :placz: :lol: Moja galeria nie jest tak sławna jak MagdyBroy i Red Room :roll: Quote
Pani Profesor Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 ...ciekawe jakby tu nadrobić ponad 1400 stron wątku... :D :D Quote
marta1624 Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 [quote name='dOgLoV']no własnie , way ? :placz: :lol: Moja galeria nie jest tak sławna jak MagdyBroy i Red Room :roll:[/QUOTE] Moja nawet tyle sławna nie jest :D Nikt mnie nie kocha :placz: Quote
łamAga Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 [quote name='Pani Profesor']...ciekawe jakby tu nadrobić ponad 1400 stron wątku... :D :D[/QUOTE] Nie warto nadrabiać , o psach tu jest bardzooooo mało , same ploty :evil_lol: [quote name='marta1624']Moja nawet tyle sławna nie jest :D Nikt mnie nie kocha :placz:[/QUOTE] Oj tam , wcale nie prawda :calus: Bylam z Ibri u weta i po drodze wjechalismy do lclerka i dostałam wode Jan :multi: quźwa 6 zl butelka 1,5 L:mdleje:ile ciuszków było by za tą wodę :cool3: Quote
łamAga Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 [quote name='marta.k9080']a co to za woda?[/QUOTE] jakaś lecznicza , moczopędna , ginekolog mi ją ciągle każe pić bo mam coś z moczem nie tak , piłam ją na początku ale stwierdziłam że zbańcze bo za 500ml płaciłam jakieś 3 zł i przestałam ją pić , było ok , a teraz znowu mi coś tam wyszło i mnie opieprzył że pewnie wody Jan to ja nie piję , myslalam ze sam urosept da rade , no ale skoro nie to musze pić , dzidia najważniejsza więc nie będę oszczędzać , chipsów najwyżej se nie kupie :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 powariowali z tymi cenami :shake: Quote
łamAga Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 [quote name='marta.k9080']powariowali z tymi cenami :shake:[/QUOTE] niestety , tylko ja byłam pewna ze On ma podpisana jakąś umowe z tą firmą i dlatego mi tak wciska co wizytę tą wodę , a moze faktycznie ona mi pomaga :niewiem: ale żeby chociaż dobra była , to jakas taka słona wodzianka fuj :roll: jedyny plus alergii że tym razem nie czuje tego słonego posmaku :lol: Quote
łamAga Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 [quote name='marta1624']Matko, jaka cena za wodę :crazyeye:[/QUOTE] ale pocieszmy sie że ja i tak mało zapłaciłam :evil_lol: [url]http://www.straganzdrowia.pl/pl_PL/p/Woda-Lecznicza-Jan-1%2C5l/891?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2014-08&utm_content=891#nclid=e22e10ad648927a1d9950108ea97cd4c[/url] Quote
marta1624 Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 [quote name='dOgLoV']ale pocieszmy sie że ja i tak mało zapłaciłam :evil_lol: [URL="http://www.straganzdrowia.pl/pl_PL/p/Woda-Lecznicza-Jan-1%2C5l/891?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2014-08&utm_content=891#nclid=e22e10ad648927a1d9950108ea97cd4c"]http://www.straganzdrowia.pl/pl_PL/p/Woda-Lecznicza-Jan-1%2C5l/891?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2014-08&utm_content=891#nclid=e22e10ad648927a1d9950108ea97cd4c[/URL][/QUOTE] Za tyle kasy to ja mam dużo rurek z biedrony :D Quote
Guest wolfheart Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 [quote name='marta1624']Za tyle kasy to ja mam dużo rurek z biedrony :D[/QUOTE] dobrze gada:diabloti: Quote
łamAga Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 [quote name='marta.k9080']dobrze gada:diabloti:[/QUOTE] Nie dosyć że dobrze gada to jeszcze się powtarza :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 [quote name='dOgLoV']Nie dosyć że dobrze gada to jeszcze się powtarza :evil_lol:[/QUOTE] no bo dobrze gada:evil_lol: Quote
Recommended Posts