Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Yuki_']Mówił wam ktoś że jesteście zboczone? :evil_lol:[/QUOTE]

My ????? ależ skąd , my kiedyś bylyśmy zboczone , aż sie dziwie że sie uspokoiłyśmy , Magda aż musiała RedRoom założyć żebyśmy nie świntuszyły na wątkach :lol:

[quote name='magdabroy']Dobry wieczór :)

Aguś, ja też miałam 3x pobieraną krew ;)
Ale mój "syropek" smakował jak sok z czerwonych winogron :)

Co do migdałków, to ja w wieku 7 lat miałam usuwany "trzeci" migdał na żywca.
Tydzień później, pod całkowitym znieczuleniem, usunęli mi pozostałe dwa migdałki ;)
Nie wiem jak jest teraz, ale wtedy zawsze usuwało się "trzeci" migdałek na żywca ;)[/QUOTE]

gdyby glukoza smakowała jak sok z czerwonych winogron to bym mogła mieć to badanie co miesiąc robione :evil_lol:

Coś własnie słyszałam na temat tych trzecich migdałków i usuwania ich na żywca :roll: grrr :roll:

[quote name='*Monia*']:mdleje::mdleje::mdleje:
temat igieł i dentystów-sadystów mnie osłabia...
Po glukozie myślałam że po raz pierwszy w ciąży pawia puszczę. Udało mi się jakoś wytrzymać, ale piłam w łazience nad umywalką :roll:

Jak tam samopoczucie? Dawno o to nie pytałam :evil_lol:[/QUOTE]

ja piłam na korytarzu , jeden koles na mnie dziwnie patrzył ale chyba wiem dlaczego , musiałam mieć zajebistą minę :diabloti:

samopoczucie masakr , ale co tam , jeszcze tylko 3 miechy :roll:

i tak mam chyba lepiej , moja bratowa co wieczór płacze bo już nie może wytrzymac ciąży ....

[quote name='marta1624']Hejka Aga ;)[/QUOTE]

hejka ;)

[quote name='unikatowydiament']popołudniowe dzień dobry :)[/QUOTE]

Hejka ;)

Posted

[quote name='Yuki_']Dobry wieczór ;)[/QUOTE]

hejka ;)

ale wcale nie dobry :roll:

byłam cały dzień poza domem , na wsi , i teraz nie mogę oddychać :roll: nawet krople mi nie pomagają :placz:

Posted

[quote name='Yuki_']Kurczę, współczuję :roll: :placz:[/QUOTE]

dzięki ;)

zaraz się pójde wykąpać zakropie nos jeszcze raz i moze to prześpie jakoś bo się qurwa udusić idzie , najchętniej bym sie jutro z domu nie ruszała żeby mi te pyłki z organizmu wyparowały ale musze jechać rate zapłacić :mad:

Posted

[quote name='Yuki_']Mąż nie może?
A przelew?[/QUOTE]

Mąż nie ma czasu a przelewom nie ufam , takie rachunki wolę płacic osobicie gdzie dostanę papierek z potwierdzeniem wpłaty ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Mąż nie ma czasu a przelewom nie ufam , takie rachunki wolę płacic osobicie gdzie dostanę papierek z potwierdzeniem wpłaty ;)[/QUOTE]
:mdleje:
[COLOR=#ffffff][SIZE=1]yes[/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='dOgLoV']
ja piłam na korytarzu , jeden koles na mnie dziwnie patrzył ale chyba wiem dlaczego , musiałam mieć zajebistą minę :diabloti:

samopoczucie masakr , ale co tam , jeszcze tylko 3 miechy :roll:

i tak mam chyba lepiej , moja bratowa co wieczór płacze bo już nie może wytrzymac ciąży ....
[/QUOTE]
Pewnie miałaś minę jak Mania jedząca jabłko :evil_lol:
No to już bliziutko. I coraz chłodniej będzie ;)
Pod koniec kiepsko się śpi bo brzuchol przeszkadza. Ja sobie kołdrę podkładałam, owijałam się kocem i spałam powykręcana żeby choć trochę wypocząć. Ale warto było się trochę pomęczyć :cool3:

Miłego wieczoru :)

Posted

[quote name='*Monia*']Pewnie miałaś minę jak Mania jedząca jabłko :evil_lol:
No to już bliziutko. I coraz chłodniej będzie ;)
Pod koniec kiepsko się śpi bo brzuchol przeszkadza. Ja sobie kołdrę podkładałam, owijałam się kocem i spałam powykręcana żeby choć trochę wypocząć. Ale warto było się trochę pomęczyć :cool3:

Miłego wieczoru :)[/QUOTE]

Już sobie wyobrażam jak jej buziuchne wykręca :evil_lol:

U mnie nie chodzi raczej o fizyczne dolegliwości bo brzusio mam mały więc spokojnie na boku mogę spać , psychika raczej mi siadła ale po porodzie PODOBNO wróci do normy ;)

dziękuje i wzajemnie ;)

Posted

Aga ja tylko przelewom ufam :D Nie masz się co bać, przez przelew też chyba powinnaś mieć potwierdzenie ;)

A alergii współczuję, mój tata teraz ma takie ataki że wygląda jak ćpun :roll:

Posted

[quote name='marta1624']Aga ja tylko przelewom ufam :D Nie masz się co bać, przez przelew też chyba powinnaś mieć potwierdzenie ;)

A alergii współczuję, mój tata teraz ma takie ataki że wygląda jak ćpun :roll:[/QUOTE]

Niby tak , ale mam ostatnią ratę więc już pojade do tego banku , może jutro nie będzie tak zle ;)

No ja wyglądam też jak ćpun i to w ciąży :evil_lol: ciekawe co sobie ludzie myślą jak mnie widzą :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']No ja wyglądam też jak ćpun i to w ciąży :evil_lol: ciekawe co sobie ludzie myślą jak mnie widzą :lol:[/QUOTE]
Nie dość że ćpunka to jeszcze w ciąży. Albo na odwrót :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Już sobie wyobrażam jak jej buziuchne wykręca :evil_lol:

U mnie nie chodzi raczej o fizyczne dolegliwości bo brzusio mam mały więc spokojnie na boku mogę spać , psychika raczej mi siadła ale po porodzie PODOBNO wróci do normy ;)

dziękuje i wzajemnie ;)[/QUOTE]
wykręca, ale dalej pcha do buzi i ssie :evil_lol:

Ja brzucha do 9go miesiąca prawie nie miałam, a i tak mi było niewygodnie. Co do psychiki to jeszcze jakiś czas po porodzie hormony trzymają, po kilku tygodniach jak się wszystko unormuje powinno być dużo lepiej ;).

Posted

[quote name='*Monia*']wykręca, ale dalej pcha do buzi i ssie :evil_lol:

Ja brzucha do 9go miesiąca prawie nie miałam, a i tak mi było niewygodnie. Co do psychiki to jeszcze jakiś czas po porodzie hormony trzymają, po kilku tygodniach jak się wszystko unormuje powinno być dużo lepiej ;).[/QUOTE]

Na pewno jej smakuje :lol:

jak wytrzymam te 9 miesiecy to po porodzie pare tygodni też powinnam wytrzymać :lol:

[quote name='marta1624']Hejka Aguś ;)[/QUOTE]

Hejka ;)
[quote name='lucky23']Witamy się! ;)
[IMG]http://i58.tinypic.com/24142hd.jpg[/IMG]
Zostawiamy ślad i wpadnijcie do nas ;)[/QUOTE]

Witamy w naszych skromnych progach ;) i zapraszamy częściej :lol:

[quote name='Panna Cotta']Wstawaj! Ja już od 4 nie spie! Ćwicz już powoli mamuska :D[/QUOTE]

Hejka ;)

Ja prawie całą noc nie przespałam , tak miałam zawalony nos , już z wyrzutami sumienia zakropiłam go 2 razy otrivinem i nic nie puściło , dzisiaj rano jak byłam w mieście to kupiłam otrivin dla dzieci i juz też dwa razy kropiłam i nic , kupiłam też wode morską disnemar i przemywam co chwile nią nos moze mi te pyłki troche wymyje bo się chyba uduszę :mad: jak dzisiejszej nocy nie prześpie to chyba pojade jutro do Ostrzeszowa do tej pani alergolog bo się wykoncze i nerwowo i psychicznie :roll:

Posted

Witamy się po raz pierwszy w galerii! :smile: Podglądamy od dłuższego czasu, ale dopiero teraz się ujawniamy. Też jestem alergiczką i dla urozmaicenia mam jeszcze astmę, ale na całe szczęście jakoś się to u mnie uciszyło. W przedszkolu byłam chyba najczęściej chorującym dzieciakiem, a teraz 'da się żyć'. Jak są pyłki to jedynie częściej kicham, a poza tym nic. Wszystko dzięki temu, że trafiłam na dobrą lekarkę, bez tego pewnie nadal co po chwila leżałabym w łóżku, dusiła się itp. Także trzymam kciuki, żeby ta wstrętna alergia aż tak mocno Cię nie męczyła. ;)

Posted

[quote name='Dioranne']Witamy się po raz pierwszy w galerii! :smile: Podglądamy od dłuższego czasu, ale dopiero teraz się ujawniamy. Też jestem alergiczką i dla urozmaicenia mam jeszcze astmę, ale na całe szczęście jakoś się to u mnie uciszyło. W przedszkolu byłam chyba najczęściej chorującym dzieciakiem, a teraz 'da się żyć'. Jak są pyłki to jedynie częściej kicham, a poza tym nic. Wszystko dzięki temu, że trafiłam na dobrą lekarkę, bez tego pewnie nadal co po chwila leżałabym w łóżku, dusiła się itp. Także trzymam kciuki, żeby ta wstrętna alergia aż tak mocno Cię nie męczyła. ;)[/QUOTE]

Witamy :lol:

u mnie to wszystko jest tym bardziej wkurzające że ja nigdy nie miałam problemu z alergią , dopiero od 4 lat mam alergie i to bardzo silną a leków brać nie mogę , jak siedzę w domu to jest " w miarę " ale jak juz jestem gdzieś poza miastem albo chociaż na ogródku to później 2 dni jest horror :roll: no ale nic , jakoś musze te 2-3 miesiace jeszcze się przemeczyć , najwyzej nie będe wychodziła z domu nigdzie dalej jak do miasta ;)