Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Przecież pobieranie krwi z żyły mniej boli niż z palca , a jak nie będziesz patrzyła jak Ci pobiera to w ogóle nie poczujesz ;)[/QUOTE]
Mnie to się wydaje że to nie chodzi o ból, tylko o wcześniejsze doświadczenia (i to one spowodowały taką "traumę" ;)) Tak samo miałam z dentystą, moja poprzednia dentystka jeszcze nie zaczęła zęba leczyć a ja już krzyczałam i się wyrywałam ;) Ale w dzieciństwie pan dentysta zamiast jakoś zachęcić dziecko, to mi na siłę zęba leczył, trzymały mnie 2 pomocnice, i od tamtego czasu miałam uraz :roll: Poprzednia dentystka 1zęba leczyła mi na 10 wizytach (uciekałam i nie dawałam, mimo znieczulenia). Za to ostatnia dentystka była super, na 1 wizycie mi 3 zęby leczyła, nic nie bolało, bez znieczulenia, szybko ;) Ale już długo u dentysty nie byłam bo moja dentystka umarła na raka, a do innego znowu się boję :roll: I tak odwlekam w czasie ile mogę...

Guest wolfheart
Posted

nienawidzę wizyt u dentysty,od tego charakterystycznego smrodu aż mi niedobrze za każdym razem,a samo gmeranie w mojej buzi przyprawia mnie o odruch wymiotny :placz:

Posted

[quote name='Angi']mp juz dawno nie ma.

podobno dalej robią z miejscowym znieczuleniem, dlatego nie ide xd :p[/QUOTE]

ciekawe dlaczego :roll:

[quote name='marta1624']Mnie to się wydaje że to nie chodzi o ból, tylko o wcześniejsze doświadczenia (i to one spowodowały taką "traumę" ;)) Tak samo miałam z dentystą, moja poprzednia dentystka jeszcze nie zaczęła zęba leczyć a ja już krzyczałam i się wyrywałam ;) Ale w dzieciństwie pan dentysta zamiast jakoś zachęcić dziecko, to mi na siłę zęba leczył, trzymały mnie 2 pomocnice, i od tamtego czasu miałam uraz :roll: Poprzednia dentystka 1zęba leczyła mi na 10 wizytach (uciekałam i nie dawałam, mimo znieczulenia). Za to ostatnia dentystka była super, na 1 wizycie mi 3 zęby leczyła, nic nie bolało, bez znieczulenia, szybko ;) Ale już długo u dentysty nie byłam bo moja dentystka umarła na raka, a do innego znowu się boję :roll: I tak odwlekam w czasie ile mogę...[/QUOTE]

[quote name='marta.k9080']nienawidzę wizyt u dentysty,od tego charakterystycznego smrodu aż mi niedobrze za każdym razem,a samo gmeranie w mojej buzi przyprawia mnie o odruch wymiotny :placz:[/QUOTE]

Dentysty chyba nikt nie lubi :shake:

Guest wolfheart
Posted

mi w ogóle od smrodu szpitala,dentysty,nawet u veta (czasami czuc takim szpitalem ze sali) robi się niedobrze

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']Ale chyba nie ma osoby która boi się jak ja :D[/QUOTE]

ja unikam jak ognia :diabloti:

Posted

[quote name='marta1624']Ale chyba nie ma osoby która boi się jak ja :D[/QUOTE]

Ja się ogólnie nie boję , mam uraz bo poszłam raz na kase chorych a okazało sie ze ta pipa mnie przyjęła prywatnie i skasowała 250 zł ehhh :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624'] Będziemy szczerbate :diabloti:[/QUOTE]

trudno:diabloti:

Posted

[quote name='marta1624']Tylko szkoda że smak w większości by straciły :D[/QUOTE]

smak bys wycyckała :evil_lol:

[quote name='Yuki_']Siema
Ile nagadane :mdleje:[/QUOTE]

hejka ;)

przecież My w ogóle nie gadamy :diabloti:

Posted

Dobry wieczór :)

[quote name='dOgLoV']Akurat pobierania krwi się nie boję , dzisiaj mi 3 razy pobierała , ale ta glukoza jest obrzydliwa , nie dosyć że musiałam ją wypić na czczo , a to taki słodki ulepek fuj :roll: to najpierw mi pobrała krew , dała do wypicia kubek tej glukozy , po godzinie musiałam wrocić pobrała mi kolejny raz krew i po nastepnej godzinie znowu :roll: myślałam że z nudów tam ocipieje , poszłam do sklepu , połaziłam , kupiłam gazete "przyjaciel pies " i stwierdzam że głupia ta gazeta jak but , się jeszcze bardziej wynudziłam czytając ją niż jak bym se w tym czasie w necie w komórce posiedziała :lol:[/QUOTE]

Aguś, ja też miałam 3x pobieraną krew ;)
Ale mój "syropek" smakował jak sok z czerwonych winogron :)

Co do migdałków, to ja w wieku 7 lat miałam usuwany "trzeci" migdał na żywca.
Tydzień później, pod całkowitym znieczuleniem, usunęli mi pozostałe dwa migdałki ;)
Nie wiem jak jest teraz, ale wtedy zawsze usuwało się "trzeci" migdałek na żywca ;)

Posted

:mdleje::mdleje::mdleje:
temat igieł i dentystów-sadystów mnie osłabia...
Po glukozie myślałam że po raz pierwszy w ciąży pawia puszczę. Udało mi się jakoś wytrzymać, ale piłam w łazience nad umywalką :roll:

Jak tam samopoczucie? Dawno o to nie pytałam :evil_lol: