Aleksa. Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='dOgLoV']a bo ja cały czas twierdziłam uparcie że w ciąży nie jestem , ale teraz już mnie tak dzidzia kopie że nie mogę stwierdzić że to nie ciąża :evil_lol: podziwiam w takim razie bo pielęgniarki nie mają łatwej pracy tzn przyjemnej że tak powiem :shake:[/QUOTE] Mam nadzieję, że kiedyś jak sie uda trafie na dział noworodków :roll::placz: ja na razie uciekam, bo burza nadeszła:-o Quote
łamAga Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 [quote name='Aleksandra95']Mam nadzieję, że kiedyś jak sie uda trafie na dział noworodków :roll::placz: ja na razie uciekam, bo burza nadeszła:-o[/QUOTE] Na pewno trafisz , wierzę w Ciebie :lol: Noo lepiej uciekaj co by Ci nic tam nie spaliło bo by nie fajnie było ;) Quote
łamAga Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 [quote name='marta1624']Ale cię wykiwali :angryy:[/QUOTE] No , na szczescie mnie Sebek zawiózł więc pal licho ale jak mam byc do 14stej to będe musiała rowerem drałowac :angryy: Quote
marta1624 Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 I mam nadzieje że cię znowu nie odprawią ;) Aga coś o Qwendi. [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/254622-B%C5%82agam-o-pomoc?p=22328608#post22328608[/url] Quote
łamAga Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 [quote name='marta1624']I mam nadzieje że cię znowu nie odprawią ;) Aga coś o Qwendi. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/254622-Błagam-o-pomoc?p=22328608#post22328608[/URL][/QUOTE] Też mam taką nadzieje ;) oooooo można się wyżyć :evil_lol: i ponarzekac na MT :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='dOgLoV']Też mam taką nadzieje ;) oooooo można się wyżyć :evil_lol: i ponarzekac na MT :evil_lol:[/QUOTE] Wyżyj się :D Uświadomisz komuś co sobie wpuścił do domu :diabloti: Quote
łamAga Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 [quote name='marta1624']Wyżyj się :D Uświadomisz komuś co sobie wpuścił do domu :diabloti:[/QUOTE] Ten ktoś nie wie co uczynił :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='dOgLoV']Ten ktoś nie wie co uczynił :evil_lol:[/QUOTE] Ale powoli tybek go uświadamia :D Quote
marta1624 Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 właśnie przeczytałam że Qwendi rozgięła pręty klatki :crazyeye: Ta słodka "kulka"? Szok :D Quote
łamAga Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 [quote name='marta1624']właśnie przeczytałam że Qwendi rozgięła pręty klatki :crazyeye: Ta słodka "kulka"? Szok :D[/QUOTE] Nooo mało tego , jak weszlismy do domu to ona buch nam między nogami i spierniczyła na sam dół klatki schodowej bo wiedziała że źle zrobiła , mało tego ten narożnik był nowy , miał może z miesiąc :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='dOgLoV']Nooo mało tego , jak weszlismy do domu to ona buch nam między nogami i spierniczyła na sam dół klatki schodowej bo wiedziała że źle zrobiła , mało tego ten narożnik był nowy , miał może z miesiąc :evil_lol:[/QUOTE] Ale mam szczęście że nie mam takich niszczycieli :D Chyba przestanie narzekać na moje potwory :D Quote
maxishine. Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='marta1624']Ale mam szczęście że nie mam takich niszczycieli :D Chyba przestanie narzekać na moje potwory :D[/QUOTE] Trzymam cię za słowo :diabloti: Quote
łamAga Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 [quote name='Ty$ka']MT mnie przerażają :p[/QUOTE] Oj tam poza małymi demolkami od czasu do czasu są bardzo kochane :loveu: [quote name='marta1624']Ale mam szczęście że nie mam takich niszczycieli :D Chyba przestanie narzekać na moje potwory :D[/QUOTE] Nie masz co narzekać , ja np na Nerona narzekać w ogóle nie mogę , jak Qwendi zostawisz z otwarta kuchnia to zje Ci z niej wszystko co jest do zjedzenia a Neron nie ruszy nic :shake: no chyba ze gdzieś nisko stoi pojemnik ze suchym chlebem to sie poczęstuje bo się od Qwendy nauczył ale ze stołu nic nie ściągnie a Qwendi potrafi ściągnąć nawet z góry mebli .... Quote
marta1624 Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 No moje tez nie ruszają ze stołu ;) Ogólnie w domu są idealne, jedyne do czego przyczepić to zachowanie Lucka do mamy, alepóki ona nie zacznie czegoś robić to nie zmieni się ;) Na dworze mam uwagi, ale już w sumie wolę ich zachowanie niż demolkę :D Quote
łamAga Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 [quote name='marta1624']No moje tez nie ruszają ze stołu ;) Ogólnie w domu są idealne, jedyne do czego przyczepić to zachowanie Lucka do mamy, alepóki ona nie zacznie czegoś robić to nie zmieni się ;) Na dworze mam uwagi, ale już w sumie wolę ich zachowanie niż demolkę :D[/QUOTE] Twoja mama musiała by jakos pokazać mu że to Ona jest wyżej w hierarchii niż on , tylko jak to zrobić to już nie pytanie do mnie :shake: czas na drzemke ;) do jutra laseczki ;) Quote
Naklejka Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 eee, kenele są słabe, nawet Arnik swój powyginał. Jetsu rozwalał mocniejsze metale, 10razy grubsze niż pręty w kenelu :diabloti: Kiedyś bawił się w odsuwanie walca ogrodowego, a to pieroństwo tyle waży, że nie umiem go ruszyć :eviltong: Jetsu w domu tylko zadrapał drzwi, wykładzinę i zgryzł jedną parę butów. Więcej zniszczeń było w ogrodzie, bo tam też zostawał, praktycznie nigdy w domu. Aga, gupoty godosz z tą hierarchią. Nie wiem w czym problem, ale pewnie spowodowany zbytnim pobłażaniem, brakiem konsekwencji. No i pies robi co chce. Quote
3 x Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 [quote name='Ty$ka']O CSV są piękne, ale na tym się kończą ich zalety :p Są straszne charakterologicznie, trudne, w życiu bym nie ogarnęła. Co do psów, też nie jestem zdecydowana. Uwielbiam ozziki i chciałabym takowego, ale generalnie podobają mi się jeszczy ONy, szelciakia i... leosie, no i haszczaki, gronki, malmany mają szczególne miejsce w moim sercu, ale nie zdecydowałabym się na nie. I tak obstawiam, że s[B]kończę z adopcyjniakami nieprzypominającymi [COLOR="#FF0000"]żadną [/COLOR]rasę.[/B] :p[/QUOTE] spójrz na to z tej strony: będziesz miała wszystkie wymienione wcześniej rasy w jednym psie ;) Quote
marta1624 Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 [quote name='Naklejka']eee, kenele są słabe, nawet Arnik swój powyginał. Jetsu rozwalał mocniejsze metale, 10razy grubsze niż pręty w kenelu :diabloti: Kiedyś bawił się w odsuwanie walca ogrodowego, a to pieroństwo tyle waży, że nie umiem go ruszyć :eviltong: Jetsu w domu tylko zadrapał drzwi, wykładzinę i zgryzł jedną parę butów. Więcej zniszczeń było w ogrodzie, bo tam też zostawał, praktycznie nigdy w domu. [B]Aga, gupoty godosz z tą hierarchią. Nie wiem w czym problem, ale pewnie spowodowany zbytnim pobłażaniem, brakiem konsekwencji. No i pies robi co chce[/B].[/QUOTE] Naklejka dokładnie tak jest :D Ale ja nic wprowadzić nie mogę, bo to biedny mały piesek, a ja się znęceć chcę ;) Więc mama cierpi :D Quote
łamAga Posted July 29, 2014 Author Posted July 29, 2014 Hejka ;) cos mam dzisiaj doła , wczoraj poszłam do mamy na działke posiedziałąm z 2 godzinki i do teraz oddychac nie mogę :roll: alergolog dopiero 3 września , chyba padne i nie wstane :roll: Quote
Ty$ka Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Hej Aguś. Naprawdę wielkei współczucia z tą alergią... [quote name='3 x']spójrz na to z tej strony: będziesz miała wszystkie wymienione wcześniej rasy w jednym psie ;)[/QUOTE] Ależ ja nie mówię, że to źle :p. Lubię psy-zagadki :D Quote
Recommended Posts