łamAga Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 [quote name='3 x']wtedy pędził Grem oczywiście jak juz dopędził to Prodziuak smaczenie spał a buty i kołdry to [B]się same[/B] ;) ja pędziłam jak miał srake w zeszłym tyg. i płakał i skakał na drzwi ale zanim dopędziłam to sie zesrał :oops: nie chcecie wiedzieć jaki zasięg miał rozbryzg :diabloti:[/QUOTE] buahahahahahha rozbryzg jak rozbryzg ale zapach był na pewno zajebisty w całym domu :evil_lol: Quote
3 x Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='dOgLoV']buahahahahahha rozbryzg jak rozbryzg ale zapach był na pewno zajebisty w całym domu :evil_lol:[/QUOTE] lada moment po sprzatnięciu ewakuowałam się z mieszkania * jednakże poprosiłam Grema, aby postarał się wrócić wcześniej bo nie byłam pewna czy psy przezyją w tym smrodzie :evil_lol: *) żródło zapachu wziełam ze sobą żeby pośmierdziało sobie w koszu na dworze a nie w mieszkaniu ;) Quote
łamAga Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 [quote name='3 x']lada moment po sprzatnięciu ewakuowałam się z mieszkania * jednakże poprosiłam Grema, aby postarał się wrócić wcześniej bo nie byłam pewna czy psy przezyją w tym smrodzie :evil_lol: *) żródło zapachu wziełam ze sobą żeby pośmierdziało sobie w koszu na dworze a nie w mieszkaniu ;)[/QUOTE] Myslalam ze psy wzięłaś ze sobą :evil_lol: psom by nic nie było ale wiem jak to potrafi "pachnieć" wystarcza mi te atomy jakie Qwwendi nam serwuje co wieczór :roll: Quote
marta1624 Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Ale narzekacie na MT :D Jak ktoś będzie się zastanawiał nad tą rasą to wystarczy wysłać do tej galerii :D Śliczna Marysia :loveu: Quote
3 x Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='marta1624']Ale narzekacie na MT :D Jak ktoś będzie się zastanawiał nad tą rasą to wystarczy wysłać do tej galerii :D Śliczna Marysia :loveu:[/QUOTE] juz u siebie kiedyś pisałam a może i tutaj też że znajomy szkoleniowiec psów ma znajomych którzy chcieli MT więc on im nie odradził ale powiedzial, zeby kiedyś przyszli do lasu jak my jesteśmy i pogadali z nami bo MT to nie pies dla każdego więc tak jakby jednak odradził :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 [quote name='marta1624']Ale narzekacie na MT :D Jak ktoś będzie się zastanawiał nad tą rasą to wystarczy wysłać do tej galerii :D Śliczna Marysia :loveu:[/QUOTE] My tylko żartujemy :evil_lol: dziekuję :loveu: [quote name='3 x']juz u siebie kiedyś pisałam a może i tutaj też że znajomy szkoleniowiec psów ma znajomych którzy chcieli MT więc on im nie odradził ale powiedzial, zeby kiedyś przyszli do lasu jak my jesteśmy i pogadali z nami bo MT to nie pies dla każdego więc tak jakby jednak odradził :evil_lol:[/QUOTE] Nie no rasa zła nie jest ale jak ktoś chce MT to musi byc na tą rase przygotowany .... Quote
marta1624 Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Mnie MT wizualnie się podoba ;) Ale temperament nie ten ;) Po waszych wpisach utwierdziłam się w przekonaniu, że to nie dla mnie rasa ;) Quote
łamAga Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 Mnie sie wizualnie tez podobają , jedne bardziej drugie mniej , ale to bardzo trudne psy jeśli chodzi o charakter :shake: Quote
marta1624 Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 No właśnie to jest główny problem- ja nawet z moją mam problemy, bo jestem słaba. Więc potrzebuję psa z natury bardziej uległego, niż trudnego ;) Quote
łamAga Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 [quote name='marta1624']No właśnie to jest główny problem- ja nawet z moją mam problemy, bo jestem słaba. Więc potrzebuję psa z natury bardziej uległego, niż trudnego ;)[/QUOTE] No to labek jak nic by Ci sie przydał :eviltong: moja kuzynka ma schize że jej sunia sie puściła i teraz wypatruje wrzesnia czy sie co nie wykluje , mówiła ze w łeb se strzeli jak by sie okazało ze będa małe , bo suczka z rodowodem , a jakiś burek jak Abbe miała cieczkę , w nocy wskoczył im na posesje :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Powinna się cieszyć że będzie miała szczylki :D No mam na myśli 2 rasy na razie na daleką przyszłość- labek i ozik ;) Ale zobaczymy co z tego wyjdzie, bo mogę zostać jeszcze z kundelkiem :D Quote
łamAga Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 [quote name='marta1624']Powinna się cieszyć że będzie miała szczylki :D No mam na myśli 2 rasy na razie na daleką przyszłość- labek i ozik ;) Ale zobaczymy co z tego wyjdzie, bo mogę zostać jeszcze z kundelkiem :D[/QUOTE] Eheeee kuzynka juz mówiła że sobie wyobraża siebie z Abee na smyczy i 15stoma szczeniakami obok :evil_lol: a wszystko przez mojego kuzyna , uparł się że będzie ja wystawial a pozniej zrobi hodowle , Abbe ma juz 3 lata a na ani jednej wystawie nie była a On nadal nie chce sie na sterylke zgodzić :evil_lol: Ja tam na razie nie planuje juz żadnych psów :shake: Quote
marta1624 Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 To teraz szybko się zgodzi na sterylkę :D Na razie nie planujesz, ale po "na razie" jakie typy masz? ;) Quote
Guest wolfheart Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 siemka :) ja zawsze będę miała owczarki,tylko ONki kocham na wieczność:diabloti: chociaż Wilczak Czechosłowacki jest cudowny :loveu: Quote
łamAga Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 [quote name='marta1624']To teraz szybko się zgodzi na sterylkę :D Na razie nie planujesz, ale po "na razie" jakie typy masz? ;)[/QUOTE] Pewnie tak :lol: mi się marzy Donek albo staffik , ale nie saze zebym kiedykolwiek takowego psa posiadała :shake: [quote name='marta.k9080']siemka :) ja zawsze będę miała owczarki,tylko ONki kocham na wieczność:diabloti: chociaż Wilczak Czechosłowacki jest cudowny :loveu:[/QUOTE] Hejka ;) wiadomo , Onki i Donki sa super :loveu: tylko psychy maja troche zryte :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='dOgLoV'] wiadomo , Onki i Donki sa super :loveu: tylko psychy maja troche zryte :evil_lol:[/QUOTE] czyli są dla mnie stworzone :diabloti: Quote
Naklejka Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Wilczak? NIGDY! Nie jestem masochistką (tak tak, mam tybka, ale to nie ten poziom :evil_lol: ) Owczarek jest do ogarnięcia. A ja nie mam pomysłu na przyszłość, obczajam sobie różne rasy, ale sama nie wiem czego chcę, a tym bardziej czego będę chciała w przyszłości. Tylko tybetan był takim wieloletnim marzeniem. Quote
Ty$ka Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 O CSV są piękne, ale na tym się kończą ich zalety :p Są straszne charakterologicznie, trudne, w życiu bym nie ogarnęła. Co do psów, też nie jestem zdecydowana. Uwielbiam ozziki i chciałabym takowego, ale generalnie podobają mi się jeszczy ONy, szelciakia i... leosie, no i haszczaki, gronki, malmany mają szczególne miejsce w moim sercu, ale nie zdecydowałabym się na nie. I tak obstawiam, że skończę z adopcyjniakami nieprzypominającymi żadną rasę. :p Quote
Aleksa. Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Hej Aguś :loveu: Ale tu nagadane, ale znalazłam cudowną fotkę [url]https://lh6.googleusercontent.com/-SU5dQps7Ljc/U9VCOZ9C3FI/AAAAAAAACXw/Dq9snW4_6VA/w640-h426-no/DSC08552.JPG[/url] Śliczny brzusiooo rośnie :loveu: który to już miesiąc ? :) Ja ubolewam ogromnie, że nici z mojego położnictwa :placz: Quote
łamAga Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 A mi się jeszcze przypomniało że chciała bym Novą scotię :loveu: [quote name='Aleksandra95']Hej Aguś :loveu: Ale tu nagadane, ale znalazłam cudowną fotkę [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-SU5dQps7Ljc/U9VCOZ9C3FI/AAAAAAAACXw/Dq9snW4_6VA/w640-h426-no/DSC08552.JPG[/URL] Śliczny brzusiooo rośnie :loveu: który to już miesiąc ? :) Ja ubolewam ogromnie, że nici z mojego położnictwa :placz:[/QUOTE] To już 6sty miesiąc , a w sumie dopiero bo bardzo mi sie ta ciąża dłuży :lol: Położnictwo , nawet fajnie ale dzisiaj mnie wkurzyła pielęgniara bo kazala mi przyjść się zapisac między 16sta a 19stą ( teraz wszedł głupi przepis ze do któregos ta tygodnia ciazy musze być zapisana do położnej środowiskowej ) ja przyszłam a pielęgniarki nie ma , formularzy nie ma , i mam przyjśc w inny dzień ale do 14stej :roll: człowiek ledwo się kula w te upały , alergia mnie męczy strasznie a te jeszcze uganiają w tą i z powrotem :roll: Quote
maxishine. Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Siemka. :) No niefajnie masz z tym położnictwem :roll: Quote
Aleksa. Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 O ja Cie, kiedy to zleciało.. :o ale to przez to, że od razu nam nie powiedziałaś :mad: :eviltong: o matko, niezłe numery robią..:angryy: ja pójdę chyba na pielęgniarstwo:roll: Quote
łamAga Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 [quote name='Aleksandra95']O ja Cie, kiedy to zleciało.. :o ale to przez to, że od razu nam nie powiedziałaś :mad: :eviltong: o matko, niezłe numery robią..:angryy: ja pójdę chyba na pielęgniarstwo:roll:[/QUOTE] a bo ja cały czas twierdziłam uparcie że w ciąży nie jestem , ale teraz już mnie tak dzidzia kopie że nie mogę stwierdzić że to nie ciąża :evil_lol: podziwiam w takim razie bo pielęgniarki nie mają łatwej pracy tzn przyjemnej że tak powiem :shake: Quote
łamAga Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 [QUOTE][/QUOTE][quote name='Yuki_']Siemka. :) [/QUOTE] Hejka ;) Quote
Recommended Posts