Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='3 x']wtedy pędził Grem
oczywiście jak juz dopędził to Prodziuak smaczenie spał
a buty i kołdry to [B]się same[/B] ;)
ja pędziłam jak miał srake w zeszłym tyg. i płakał i skakał na drzwi
ale zanim dopędziłam to sie zesrał :oops:
nie chcecie wiedzieć jaki zasięg miał rozbryzg :diabloti:[/QUOTE]

buahahahahahha rozbryzg jak rozbryzg ale zapach był na pewno zajebisty w całym domu :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']buahahahahahha rozbryzg jak rozbryzg ale zapach był na pewno zajebisty w całym domu :evil_lol:[/QUOTE]

lada moment po sprzatnięciu ewakuowałam się z mieszkania *
jednakże poprosiłam Grema, aby postarał się wrócić wcześniej
bo nie byłam pewna czy psy przezyją w tym smrodzie :evil_lol:

*) żródło zapachu wziełam ze sobą żeby pośmierdziało sobie w koszu na dworze a nie w mieszkaniu ;)

Posted

[quote name='3 x']lada moment po sprzatnięciu ewakuowałam się z mieszkania *
jednakże poprosiłam Grema, aby postarał się wrócić wcześniej
bo nie byłam pewna czy psy przezyją w tym smrodzie :evil_lol:

*) żródło zapachu wziełam ze sobą żeby pośmierdziało sobie w koszu na dworze a nie w mieszkaniu ;)[/QUOTE]

Myslalam ze psy wzięłaś ze sobą :evil_lol:

psom by nic nie było ale wiem jak to potrafi "pachnieć"

wystarcza mi te atomy jakie Qwwendi nam serwuje co wieczór :roll:

Posted

[quote name='marta1624']Ale narzekacie na MT :D Jak ktoś będzie się zastanawiał nad tą rasą to wystarczy wysłać do tej galerii :D

Śliczna Marysia :loveu:[/QUOTE]

juz u siebie kiedyś pisałam
a może i tutaj też
że znajomy szkoleniowiec psów ma znajomych którzy chcieli MT
więc on im nie odradził
ale powiedzial, zeby kiedyś przyszli do lasu jak my jesteśmy i pogadali z nami
bo MT to nie pies dla każdego
więc tak jakby jednak odradził :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']Ale narzekacie na MT :D Jak ktoś będzie się zastanawiał nad tą rasą to wystarczy wysłać do tej galerii :D

Śliczna Marysia :loveu:[/QUOTE]

My tylko żartujemy :evil_lol:

dziekuję :loveu:

[quote name='3 x']juz u siebie kiedyś pisałam
a może i tutaj też
że znajomy szkoleniowiec psów ma znajomych którzy chcieli MT
więc on im nie odradził
ale powiedzial, zeby kiedyś przyszli do lasu jak my jesteśmy i pogadali z nami
bo MT to nie pies dla każdego
więc tak jakby jednak odradził :evil_lol:[/QUOTE]

Nie no rasa zła nie jest ale jak ktoś chce MT to musi byc na tą rase przygotowany ....

Posted

[quote name='marta1624']No właśnie to jest główny problem- ja nawet z moją mam problemy, bo jestem słaba. Więc potrzebuję psa z natury bardziej uległego, niż trudnego ;)[/QUOTE]

No to labek jak nic by Ci sie przydał :eviltong: moja kuzynka ma schize że jej sunia sie puściła i teraz wypatruje wrzesnia czy sie co nie wykluje , mówiła ze w łeb se strzeli jak by sie okazało ze będa małe , bo suczka z rodowodem , a jakiś burek jak Abbe miała cieczkę , w nocy wskoczył im na posesje :evil_lol:

Posted

Powinna się cieszyć że będzie miała szczylki :D

No mam na myśli 2 rasy na razie na daleką przyszłość- labek i ozik ;) Ale zobaczymy co z tego wyjdzie, bo mogę zostać jeszcze z kundelkiem :D

Posted

[quote name='marta1624']Powinna się cieszyć że będzie miała szczylki :D

No mam na myśli 2 rasy na razie na daleką przyszłość- labek i ozik ;) Ale zobaczymy co z tego wyjdzie, bo mogę zostać jeszcze z kundelkiem :D[/QUOTE]

Eheeee kuzynka juz mówiła że sobie wyobraża siebie z Abee na smyczy i 15stoma szczeniakami obok :evil_lol:

a wszystko przez mojego kuzyna , uparł się że będzie ja wystawial a pozniej zrobi hodowle , Abbe ma juz 3 lata a na ani jednej wystawie nie była a On nadal nie chce sie na sterylke zgodzić :evil_lol:

Ja tam na razie nie planuje juz żadnych psów :shake:

Guest wolfheart
Posted

siemka :)

ja zawsze będę miała owczarki,tylko ONki kocham na wieczność:diabloti: chociaż Wilczak Czechosłowacki jest cudowny :loveu:

Posted

[quote name='marta1624']To teraz szybko się zgodzi na sterylkę :D

Na razie nie planujesz, ale po "na razie" jakie typy masz? ;)[/QUOTE]

Pewnie tak :lol:

mi się marzy Donek albo staffik , ale nie saze zebym kiedykolwiek takowego psa posiadała :shake:

[quote name='marta.k9080']siemka :)

ja zawsze będę miała owczarki,tylko ONki kocham na wieczność:diabloti: chociaż Wilczak Czechosłowacki jest cudowny :loveu:[/QUOTE]

Hejka ;)

wiadomo , Onki i Donki sa super :loveu:

tylko psychy maja troche zryte :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']
wiadomo , Onki i Donki sa super :loveu:

tylko psychy maja troche zryte :evil_lol:[/QUOTE]

czyli są dla mnie stworzone :diabloti:

Posted

Wilczak? NIGDY! Nie jestem masochistką (tak tak, mam tybka, ale to nie ten poziom :evil_lol: )
Owczarek jest do ogarnięcia.

A ja nie mam pomysłu na przyszłość, obczajam sobie różne rasy, ale sama nie wiem czego chcę, a tym bardziej czego będę chciała w przyszłości.
Tylko tybetan był takim wieloletnim marzeniem.

Posted

O CSV są piękne, ale na tym się kończą ich zalety :p Są straszne charakterologicznie, trudne, w życiu bym nie ogarnęła.

Co do psów, też nie jestem zdecydowana. Uwielbiam ozziki i chciałabym takowego, ale generalnie podobają mi się jeszczy ONy, szelciakia i... leosie, no i haszczaki, gronki, malmany mają szczególne miejsce w moim sercu, ale nie zdecydowałabym się na nie. I tak obstawiam, że skończę z adopcyjniakami nieprzypominającymi żadną rasę. :p

Posted

Hej Aguś :loveu:

Ale tu nagadane, ale znalazłam cudowną fotkę [url]https://lh6.googleusercontent.com/-SU5dQps7Ljc/U9VCOZ9C3FI/AAAAAAAACXw/Dq9snW4_6VA/w640-h426-no/DSC08552.JPG[/url] Śliczny brzusiooo rośnie :loveu: który to już miesiąc ? :)

Ja ubolewam ogromnie, że nici z mojego położnictwa :placz:

Posted

A mi się jeszcze przypomniało że chciała bym Novą scotię :loveu:

[quote name='Aleksandra95']Hej Aguś :loveu:

Ale tu nagadane, ale znalazłam cudowną fotkę [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-SU5dQps7Ljc/U9VCOZ9C3FI/AAAAAAAACXw/Dq9snW4_6VA/w640-h426-no/DSC08552.JPG[/URL] Śliczny brzusiooo rośnie :loveu: który to już miesiąc ? :)

Ja ubolewam ogromnie, że nici z mojego położnictwa :placz:[/QUOTE]

To już 6sty miesiąc , a w sumie dopiero bo bardzo mi sie ta ciąża dłuży :lol:

Położnictwo , nawet fajnie ale dzisiaj mnie wkurzyła pielęgniara bo kazala mi przyjść się zapisac między 16sta a 19stą ( teraz wszedł głupi przepis ze do któregos ta tygodnia ciazy musze być zapisana do położnej środowiskowej ) ja przyszłam a pielęgniarki nie ma , formularzy nie ma , i mam przyjśc w inny dzień ale do 14stej :roll: człowiek ledwo się kula w te upały , alergia mnie męczy strasznie a te jeszcze uganiają w tą i z powrotem :roll:

Posted

O ja Cie, kiedy to zleciało.. :o ale to przez to, że od razu nam nie powiedziałaś :mad:
:eviltong:
o matko, niezłe numery robią..:angryy: ja pójdę chyba na pielęgniarstwo:roll:

Posted

[quote name='Aleksandra95']O ja Cie, kiedy to zleciało.. :o ale to przez to, że od razu nam nie powiedziałaś :mad:
:eviltong:
o matko, niezłe numery robią..:angryy: ja pójdę chyba na pielęgniarstwo:roll:[/QUOTE]

a bo ja cały czas twierdziłam uparcie że w ciąży nie jestem , ale teraz już mnie tak dzidzia kopie że nie mogę stwierdzić że to nie ciąża :evil_lol:

podziwiam w takim razie bo pielęgniarki nie mają łatwej pracy tzn przyjemnej że tak powiem :shake: