łamAga Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 [quote name='marta1624']Po połowie :D A taki kociak ile kosztuje mniej więcej? Pytam bo na fonie siedzę i zanim bym coś znalazła to bym osiwiała ;)[/QUOTE] To zależy , za Pepsiaka daliśmy 100 zł bo była adoptowana przez nas wiec tyle kosztowało pokrycie transportu a za Ibri 700 zł i kupiliśmy ją w wieku 8 miesięcy na tak zwane kolanka ;) Quote
Mała Nika Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 W sumie MCO na kolanka to 1500-2000 w zależności od hodowli Quote
agaga21 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [url]https://lh6.googleusercontent.com/-NEI6tKPbqWI/U8gHFjH2nNI/AAAAAAAACJA/9dvDHSuFLRo/w640-h426-no/DSC08327.JPG[/url] niby zwykłe skubanie trawki a jakie fajne zdjęcie! mega fotogeniczne te twoje koty! Quote
łamAga Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 [quote name='Mała Nika']W sumie MCO na kolanka to 1500-2000 w zależności od hodowli[/QUOTE] dokładnie , gdybyśmy kupili Ibri jako małego kociaczka to dali bysmy za nią w granicach 1500 zł , cena poszła w dół bo już była podrostkiem ;) [quote name='agaga21'][URL]https://lh6.googleusercontent.com/-NEI6tKPbqWI/U8gHFjH2nNI/AAAAAAAACJA/9dvDHSuFLRo/w640-h426-no/DSC08327.JPG[/URL] niby zwykłe skubanie trawki a jakie fajne zdjęcie! mega fotogeniczne te twoje koty![/QUOTE] dziekujemy :loveu: jutro dodam Pepsi ;) Quote
angineuuka Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [quote name='Mała Nika']W sumie MCO na kolanka to 1500-2000 w zależności od hodowli[/QUOTE] Serio? jak ja chciałam mco na kolanka to były za 800 ;) nie za 1500 xD Quote
łamAga Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 [quote name='Angi']Serio? jak ja chciałam mco na kolanka to były za 800 ;) nie za 1500 xD[/QUOTE] a w jakim wieku były ?;) Quote
Mała Nika Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [quote name='Angi']Serio? jak ja chciałam mco na kolanka to były za 800 ;) nie za 1500 xD[/QUOTE] Generalnie hodowli MCO jest coraz więcej, co niestety idzie też z tym że coraz więcej kotów słabszych a przy okazji tańszych. Jednak hodowle z prawdziwego zdarzenia sprzedają właśnie w takich cenach, choć zdarza się też że popuszczają ;) Quote
marta1624 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 No to trochę taki kociak kosztuje ;) Ale warto, rudzielec ma śliczny kolor :loveu: Quote
łamAga Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 [quote name='Mała Nika']Generalnie hodowli MCO jest coraz więcej, co niestety idzie też z tym że coraz więcej kotów słabszych a przy okazji tańszych. Jednak hodowle z prawdziwego zdarzenia sprzedają właśnie w takich cenach, choć zdarza się też że popuszczają ;)[/QUOTE] My utargowaliśmy Ibri z 800 do 700 zł ale jak chcielismy małego kociaka to a mniej niż 1500 nie było :shake: Quote
łamAga Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 [quote name='marta1624']No to trochę taki kociak kosztuje ;) Ale warto, rudzielec ma śliczny kolor :loveu:[/QUOTE] ja się uparłam ze ma być ruda i koniec :loveu: no i sami musielismy po nią jechać , a że akurat jej hodowcy byli w Poznaniu na kociej wystawie to tam nam ja dowieźli ;) Quote
marta1624 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Ja do kotów jestem neutralna, ale twoje są naprawdę śliczne ;) Nawet mojej mamie się podoba,a ona anty-kot :D Quote
łamAga Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 [quote name='marta1624']Ja do kotów jestem neutralna, ale twoje są naprawdę śliczne ;) Nawet mojej mamie się podoba,a ona anty-kot :D[/QUOTE] dziekuję :oops::loveu: uwierz mi że ja za kotami nawet nie przepadałam , jak Sebastian kupił Pepsi to tak z dystansem do niej podchodziłam aż sie w niej zakochałam a jak mi kiedyś pokazał w hodowli rude MC to juz nie było odwrotu , tak mu tyłek trułam że znalazł mi rudzielca i kupiliśmy :loveu: ale jak za jakis czas trułam mu tylek o Mc szylkretowego to juz nie popuścił , chociaż o mało co nie adoptowałam jednej kotki szylkretowej za jego plecami ale ja sie z tą osoba skontaktowałam to okazało sie ze jest do adopcji tylko z jeszcze jednym kotkiem i już zresztą są zaklepane :roll: a była przesliczna , do dzisiaj ją wspominam :loveu: Quote
agaga21 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [quote name='dOgLoV'] uwierz mi że ja za kotami nawet nie przepadałam [/QUOTE] a ja to co? nigdy nie chciałam mieć kota...a mam 2+1 i odkąd je mam, to jeszcze kilka innych przewinęło sie przez nasz dom:roll: teraz nie wyobrażam sobie naszego domu bez kotów. koty trzeba umieć zaakceptować, bo to dziwne stworzenia. jak się to komuś udaje, to już zostaje kociarzem na zawsze ;) Quote
łamAga Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 [quote name='agaga21']a ja to co? nigdy nie chciałam mieć kota...a mam 2+1 i odkąd je mam, to jeszcze kilka innych przewinęło sie przez nasz dom:roll: teraz nie wyobrażam sobie naszego domu bez kotów. koty trzeba umieć zaakceptować, bo to dziwne stworzenia. jak się to komuś udaje, to już zostaje kociarzem na zawsze ;)[/QUOTE] dokładnie !!!!! jesteśmy obie doskonałym przykładem , chociaż Ty z tego co pamietam bardziej anty kocia byłaś niż ja ;) Quote
łamAga Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 [quote name='Aleksandra95']Hej Aga i dzidzia :loveu:[/QUOTE] hej hej , własnie mnie kopie :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Aga na co czekasz, bierz kociaka :D Ale wtedy będzie 3:2..... Nie no, to musisz jeszcze psa wziąć :D A dzidzia chce na dogo pogadać :D Quote
*Magda* Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [quote name='dOgLoV']ogromna , przede wszystkim w smaku , fakt idzie dostać dobre coś w stylu nutelli jak się dobrze trafi ale krem i masło to całkiem inny świat niż nutella :shake: [B]to tak samo jak byś mi powiedziała ze czekolada to to samo co nadzienie z kinder bueno [/B]:shake:[/QUOTE] To tak samo jakby powiedzieć, że biała czekolada ma smak czekolady :roll: Choć jej nawet czekoladą nazwać nie można :eviltong: P.S. Ibri się nie dzielę :eviltong: Marta, weź Pepsi ;) Ona miała być Ptysiakowej, ale jej już dawno na dogo nie ma, więc...:evil_lol: Quote
łamAga Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 [quote name='marta1624']Aga na co czekasz, bierz kociaka :D Ale wtedy będzie 3:2..... Nie no, to musisz jeszcze psa wziąć :D A dzidzia chce na dogo pogadać :D[/QUOTE] Nie no teraz to kot odpada :eviltong: zawsze jak sie najem to chce pogadac i mnie bombarduje :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [quote name='magdabroy']To tak samo jakby powiedzieć, że biała czekolada ma smak czekolady :roll: Choć jej nawet czekoladą nazwać nie można :eviltong: P.S. Ibri się nie dzielę :eviltong: Marta, weź Pepsi ;) Ona miała być Ptysiakowej, ale jej już dawno na dogo nie ma, więc...:evil_lol:[/QUOTE] No dobra może być Pepsi. Ostatecznie :D Quote
łamAga Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 [quote name='magdabroy']To tak samo jakby powiedzieć, że biała czekolada ma smak czekolady :roll: Choć jej nawet czekoladą nazwać nie można :eviltong: P.S. Ibri się nie dzielę :eviltong: Marta, weź Pepsi ;) Ona miała być Ptysiakowej, ale jej już dawno na dogo nie ma, więc...:evil_lol:[/QUOTE] No ja też nie przepadam za smakiem białej czekolady , ma taki "masłowy" smak :shake: szkoda że Ptysia juz nie ma na dogo :-( [quote name='marta1624']No dobra może być Pepsi. Ostatecznie :D[/QUOTE] Ej no Pepsia jest też piękna , jutro Ci pokaże bo dzisiaj juz mi sie zdjęć pomniejszac nie chce :eviltong: Quote
marta1624 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Nie mówię że nie piękna ;) Ale rudy pasuje mi do Lucka i Kajki (ma rude przebarwienia :D) Quote
łamAga Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 [quote name='marta1624']Nie mówię że nie piękna ;) Ale rudy pasuje mi do Lucka i Kajki (ma rude przebarwienia :D)[/QUOTE] No to nic ino szukać :lol: wiesz ile MC czasami jest do adopcji :lol: Quote
marta1624 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Hehe mimo że twoje urzekają, to sama mieć chyba nie będę ;) Chyba że jakiś dachowiec który by łaził po dworze ;) U mnie drzwi są otwarte cały dzień, więc kociak musiałby być domowo-podwórkowy. Ale mam ryby w akwa i oczku więc..... Quote
łamAga Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 [quote name='marta1624']Hehe mimo że twoje urzekają, to sama mieć chyba nie będę ;) Chyba że jakiś dachowiec który by łaził po dworze ;) U mnie drzwi są otwarte cały dzień, więc kociak musiałby być domowo-podwórkowy. Ale mam ryby w akwa i oczku więc.....[/QUOTE] To ale by miały koty zabawę z tymi rybkami :diabloti: a dam tez Pepsiaka jak jeszcze tu siedzę :lol: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-kLSuvFB2vLI/U8gvXyGRLVI/AAAAAAAACKY/y1Lm6yCs6yI/w640-h426-no/DSC08366.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-gRtEPwejxhM/U8gvX3rf0nI/AAAAAAAACKM/pt_tBlMILk4/w640-h426-no/DSC08368.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-ROdQ7L7ji_w/U8gvX581etI/AAAAAAAACKI/Q2QAWHBy6iY/w640-h426-no/DSC08369.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-kLwFyl4fSFc/U8gvY8uH5uI/AAAAAAAACKc/C5PG6-pQssQ/w640-h426-no/DSC08370.JPG[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-ej6pX-u5wwI/U8gvZWLabbI/AAAAAAAACKo/rqFQmaJCtDQ/w640-h426-no/DSC08371.JPG[/IMG] cdn ..... Quote
Recommended Posts