marta1624 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 U mnie pod dostatkiem ciepłych lodów, śliwek, jabłek... ;) Quote
łamAga Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='marta1624']U mnie pod dostatkiem ciepłych lodów, śliwek, jabłek... ;)[/QUOTE] Na jabłka jestem uczulona wiec odpada ale śliwki lubie a ciepłe lody uwielbiam :loveu: moze nie ma w sklepach bo za ciepło jest jednak na taki towar tak samo jak jajka niespodianki sa tylko te dzielone na pół co po jednje stronie jest płynna czekolada a po drugiej zabawka , a tych normalnych nie ma .... Quote
łamAga Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='Ty$ka']Aga, dziwną masz biedrę w takim razie :p[/QUOTE] Pewnie dlatego że ja sama dziwna jestem :roll: Quote
marta1624 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 U mnie ciepłe lody są ;) A jajo niespodzianka.... Zjadłabym :loveu: Quote
łamAga Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 [quote name='marta1624']U mnie ciepłe lody są ;) A jajo niespodzianka.... Zjadłabym :loveu:[/QUOTE] Troche mało czekolady na tych jajach jest , lepsza nutella :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='dOgLoV']Troche mało czekolady na tych jajach jest , lepsza nutella :evil_lol:[/QUOTE] Nutellę mam na codzień, a jajkiem się podelektować można :eviltong: Quote
*Magda* Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Tu też nagadane :mdleje: [quote name='marta1624']To koty będą unikać ;) Ale grunt że nie będziesz mieć problemów w relacji dziecko- zwierzyna ;)[/QUOTE] Nie koniecznie ;) Lumpek obcych dzieci unika, a wręcz się ich boi. A do Theosia przychodzi sam :loveu: [quote name='dOgLoV']Kotów nie będę nawet do pokoju dziecka wpuszczała bo będę się bała że Ibri nasika do łóżeczka , a jak Ibri nie bedzie wchodziła to Pepsi tez nie bo to nie sparawiedliwe by bylo :evil_lol: [/QUOTE] Jak już kupicie i złożycie łóżeczko, to wrzućcie do niego nadmuchane balony. Jak któryś kot wskoczy, to powinien się ich wystraszyć i więcej nie próbować ;) Quote
marta1624 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Z tymi balonami potwierdzam, ciocia tak zrobiła to koty nawet do pokoju nie wchodzą :D Magda tak czysto teoretycznie, jak zwierzyna ma kontakt z dziećmi to chyba łatwiej potomka wprowadzić ;) Chyba, nie wprowadzałam :D Quote
Baski_Kropka Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 W hipermarketach jest wszystko! Lody ciepłe i prawdziwe kinder niespodzianki :D Ale ja i tak najbardziej lubie po prostu kinder czekolade. Więcej przyjemności :P Quote
*Magda* Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [quote name='marta1624'] Magda tak czysto teoretycznie, jak zwierzyna ma kontakt z dziećmi to chyba łatwiej potomka wprowadzić ;) Chyba, nie wprowadzałam :D[/QUOTE] Teoretycznie tak! Ale jakbyś widziała jak Lumpek się zachowuje, jak wpadają do nas znajomi z dziećmi, a potem zobaczyła, jak sam przychodzi do Theosia, to nie uwierzyłabyś, że to jest ten sam kot ;) Quote
marta1624 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 W tą stronę wierzę, naprawdę, bo znajoma ma tak z psem- boi się wszystkich dzieci, panicznie, a nowego domownika przyjął bez problemu ;) Hejka Aga ;) Quote
łamAga Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 [quote name='magdabroy'] Jak już kupicie i złożycie łóżeczko, to wrzućcie do niego nadmuchane balony. Jak któryś kot wskoczy, to powinien się ich wystraszyć i więcej nie próbować ;)[/QUOTE] Łóżeczko biorę od siostry po Marysi , trzeba je tylko przywieść ;) super pomysł z tymi balonami , jeszcze o tym nie słyszałam :loveu: a mam uraz bo jak mój brat był malutki to mielismy małego kotka , co mama wyprała mu kołderki to kot nalał :mad: no i wylądował w końcu u babci na wsi ;) [quote name='Baski_Kropka']W hipermarketach jest wszystko! Lody ciepłe i prawdziwe kinder niespodzianki :D Ale ja i tak najbardziej lubie po prostu kinder czekolade. Więcej przyjemności :P[/QUOTE] Moze sie do leclerka przejade i tam dostane ciepłe lody :evil_lol: ale kinder bueno bym se zjadła dzisiaj :lol: [quote name='marta1624'] Hejka Aga ;)[/QUOTE] Hejka ;) Quote
marta1624 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Widać że kobieta w ciąży, bo takie zachcianki :D Quote
łamAga Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 [quote name='marta1624']Widać że kobieta w ciąży, bo takie zachcianki :D[/QUOTE] Powiem Ci że przed ciążą miałam większe :eviltong: Quote
marta1624 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Jak ja teraz :D Najpierw pierogi, za chwilę nutellę a teraz jagody :D Quote
łamAga Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 [quote name='marta1624']Jak ja teraz :D Najpierw pierogi, za chwilę nutellę a teraz jagody :D[/QUOTE] Buahahahhaa , ja na Twoim miejscu bym jednak ten test zrobiła :evil_lol: ja dzisiaj poza sniadaniem tylko nektarynke zjadłam , mnie apetyt łapie zawsze z godzinę po obiedze , wtedy co chwilę bym coś jadła :evil_lol: a ostatnio mnie Sebek rozjebał , mowie mu ze bym sobie nutelle zjadła , a On mowi ze w szafce w kuchni jest , ide patrze a tam jakaś podróba z biedronki i to do tego krem orzechowo jakiś tam , mowie mu ze to nie to a On " a co za różnica" :splat:no ręce opadają :roll: Quote
marta1624 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Ja lubię oryginalną nutellę :loveu: Nie no w ciąży nie jestem :D Quote
łamAga Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 [quote name='marta1624']Ja lubię oryginalną nutellę :loveu: Nie no w ciąży nie jestem :D[/QUOTE] Ja też , jak nutella to nutella a nie podróba :shake: poza tym nie lubie kremów alni masła orzechowego ale dla Sebastiana to jeden uj :diabloti: Quote
angineuuka Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [quote name='dOgLoV']Buahahahhaa , ja na Twoim miejscu bym jednak ten test zrobiła :evil_lol: ja dzisiaj poza sniadaniem tylko nektarynke zjadłam , mnie apetyt łapie zawsze z godzinę po obiedze , wtedy co chwilę bym coś jadła :evil_lol: a ostatnio mnie Sebek rozjebał , mowie mu ze bym sobie nutelle zjadła , a On mowi ze w szafce w kuchni jest , ide patrze a tam jakaś podróba z biedronki i to do tego krem orzechowo jakiś tam , mowie mu ze to nie to a On " a co za różnica" :splat:no ręce opadają :roll:[/QUOTE] no bo co to za roznica? :p Quote
Ty$ka Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Jak można nie rozróżniać podrób od oryginalnej Nutelli, też tego nie ogarniam :p Quote
łamAga Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 [quote name='Angi']no bo co to za roznica? :p[/QUOTE] ogromna , przede wszystkim w smaku , fakt idzie dostać dobre coś w stylu nutelli jak się dobrze trafi ale krem i masło to całkiem inny świat niż nutella :shake: to tak samo jak byś mi powiedziała ze czekolada to to samo co nadzienie z kinder bueno :shake: [quote name='Ty$ka']Jak można nie rozróżniać podrób od oryginalnej Nutelli, też tego nie ogarniam :p[/QUOTE] faceci już tak mają , dla nich nic sie od niczego nie różni , przy Sebastianie to czasami mi ręce razem z cyckami opadają :roll: Quote
Guest wolfheart Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [quote name='dOgLoV'] jakaś podróba z biedronki i to do tego krem orzechowo jakiś tam , mowie mu ze to nie to a On " a co za różnica" :splat:no ręce opadają :roll:[/QUOTE] różnica ogromna,tych podróbek Nutelli nie da się jeść,fuj:shake: Quote
łamAga Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 [quote name='marta.k9080']różnica ogromna,tych podróbek Nutelli nie da się jeść,fuj:shake:[/QUOTE] Możę w lidlu by się jakies dobre dostało coś w typie ale ja wolała bym nie ryzykować bo co nutella to nutella :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 no miałam coś takiego z Lidla,fuuuuuuuuuuuuuuj:shake: Quote
Recommended Posts