łamAga Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 [quote name='marta1624']Ja też się melduję ;) Śliczne fotki :loveu: A wizyta dobrze że udana ;)[/QUOTE] Hejka ;) dziekuję :loveu: będe miała dzisiaj spokojniejsza noc bez stresu wreszcie ;) Quote
angineuuka Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 [quote name='dOgLoV']no to moze grypa Cię łapie albo od alergii ;) [B]ja zauważyłam że w tym roku alergia mnie nie dopadła [/B]:crazyeye:[/QUOTE] a ja kicham w lipcu, jak nigdy :roll:;-) Quote
łamAga Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 [quote name='Angi']a ja kicham w lipcu, jak nigdy :roll:;-)[/QUOTE] To może ze mnie przeszło na Ciebie :evil_lol: ale spoko , za rok będziemy już razem kichały :lol: Quote
marta1624 Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Ja o dziwo alergię miałam z 2 tygodnie (normalnie to z 4 miesiące ;)) Quote
Aleksa. Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Aga, wiesz to ciąża Cie tak ratuje przed alergią :lol: :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 [quote name='marta1624']Ja o dziwo alergię miałam z 2 tygodnie (normalnie to z 4 miesiące ;))[/QUOTE] ja zawsze miałam mniej wiecej już od czerwca do października , na tydzien zużywałam butelke kropli do nosa , a tu cisza w tym roku :multi: Quote
łamAga Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 [quote name='Aleksandra95']Aga, wiesz to ciąża Cie tak ratuje przed alergią :lol: :evil_lol:[/QUOTE] a wiesz że to własnie jest najbardziej prawdopodobny powód braku alergii :lol: dlatego musze sie cieszyć bo za rok już pewnie tak pieknie nie będzie :shake: Quote
marta1624 Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 [quote name='Aleksandra95']Aga, wiesz to ciąża Cie tak ratuje przed alergią :lol: :evil_lol:[/QUOTE] Ej ale ja też mało miałam a w ciąży nie jestem :D Quote
łamAga Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 [quote name='marta1624']Ej ale ja też mało miałam a w ciąży nie jestem :D[/QUOTE] na twoim miejscu zrobiła bym test :eviltong: a tak poważnie to nie wiem , ale bylica już pyli , teoretycznie powinnam mieć alergię od 10 lipca ale zawsze już w czerwcu miałam początki , więc nie wydaje mi się żebu nagle nie pyliła bo bylica jest wszędzie :shake: Quote
*Magda* Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 No i widzisz, nie potrzebny był stres ;) [quote name='dOgLoV']a wiesz że to własnie jest najbardziej prawdopodobny powód braku alergii :lol: dlatego musze sie cieszyć bo za rok już pewnie tak pieknie nie będzie :shake:[/QUOTE] Zawsze można zajść w drugą ciążę :diabloti: P.S. Śliczne zdjęcia :) Quote
marta1624 Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 [quote name='dOgLoV']na twoim miejscu zrobiła bym test :eviltong: a tak poważnie to nie wiem , ale bylica już pyli , teoretycznie powinnam mieć alergię od 10 lipca ale zawsze już w czerwcu miałam początki , więc nie wydaje mi się żebu nagle nie pyliła bo bylica jest wszędzie :shake:[/QUOTE] Ja jestem uczulona na wszystkie rośliny, to coś pyłu na pewno :D Nie spałam z nikim to testu nie muszę robić :eviltong: Quote
łamAga Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 [quote name='magdabroy']No i widzisz, nie potrzebny był stres ;) Zawsze można zajść w drugą ciążę :diabloti: P.S. Śliczne zdjęcia :)[/QUOTE] Ano widzisz , ja zawsze mam stresy , to już czesc mojego życia ;) Nie , nie , tak szybko to na pewno drugiej ciazy nie będzie :shake: dziekuje :loveu: A w tym miesiącu tak w ogóle przytyłam aż 900 gr :evil_lol: a wcale sie nie ograniczałam za bardzo :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 [quote name='marta1624'] Nie spałam z nikim to testu nie muszę robić :eviltong:[/QUOTE] A może to będzie nipokalane poczęcie :diabloti: Quote
marta1624 Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 [quote name='dOgLoV']Ano widzisz , ja zawsze mam stresy , to już czesc mojego życia ;) Nie , nie , tak szybko to na pewno drugiej ciazy nie będzie :shake: dziekuje :loveu: A w tym miesiącu tak w ogóle przytyłam aż 900 gr :evil_lol: a wcale sie nie ograniczałam za bardzo :evil_lol:[/QUOTE] Aleś przytyła, nie ma co :D Właściwie tylko spuchłaś :D Quote
kalyna Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Suuuper, że wsio jest dobrze z ciążą :multi: zdjęcia jak zawsze, piękne :loveu: jak ciąża tak działa na Twoją alergię to może dobijesz to 4 dzieci :lol: Quote
łamAga Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 [quote name='marta1624']Ja jestem uczulona na wszystkie rośliny, to coś pyłu na pewno :D Nie spałam z nikim to testu nie muszę robić :eviltong:[/QUOTE] to moze w tym roku wszystko pyli słabiej :diabloti: moze usiadłas na czymś :eviltong: [quote name='magdabroy']A może to będzie nipokalane poczęcie :diabloti:[/QUOTE] w tym tygodniu przesladuje mnie stwierdzenie "niepokalane poczęcie " , moja bratowa mówiła ze Ona wcale z moim bratem nie spala ze to było niepokalane poczecie i moja mama dzisiaj tez cos o tym mówiła :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 [quote name='magdabroy']A może to będzie nipokalane poczęcie :diabloti:[/QUOTE] Może lepiej nie :D Na dzień dzisiejszy byłabym niedobrą matką ;) Quote
łamAga Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 [quote name='marta1624']Aleś przytyła, nie ma co :D Właściwie tylko spuchłaś :D[/QUOTE] buhahahahahaha czuje sie jakas taka własnie napuchnięta :evil_lol: [quote name='kalyna']Suuuper, że wsio jest dobrze z ciążą :multi: zdjęcia jak zawsze, piękne :loveu: jak ciąża tak działa na Twoją alergię to może dobijesz to 4 dzieci :lol:[/QUOTE] dziekuję :loveu: Qurwa i chyba od razu bym sobie na allegro mogła zamówić kaftany z długimi rękawkami , w różnych kolorach dla urozmaicenia :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 [quote name='dOgLoV']buhahahahahaha czuje sie jakas taka własnie napuchnięta :evil_lol: dziekuję :loveu: Qurwa i chyba od razu bym sobie na allegro mogła zamówić kaftany z długimi rękawkami , w różnych kolorach dla urozmaicenia :evil_lol:[/QUOTE] To lepiej nie :D Quote
łamAga Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 [quote name='marta1624']Nie usiadłam na 100% :eviltong:[/QUOTE] dobra dobra :eviltong: [quote name='marta1624']To lepiej nie :D[/QUOTE] dlaczego ? moze bym trafiła jakieś fajne w kwiatki :diabloti: Quote
marta1624 Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Kwiatki lepiej nie, bo cię uczulają :eviltong: Quote
łamAga Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 [quote name='marta1624']Kwiatki lepiej nie, bo cię uczulają :eviltong:[/QUOTE] fakt :splat: to może jakieś w pieski będą :loveu: Quote
Ty$ka Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Uffff... kamień z serca, że wizyta przebiegła dobrze i przyniosła dobre wieści. Fotałki cudowne, co tu więcej mówić :lol: :loveu: Quote
marta1624 Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 [quote name='dOgLoV']fakt :splat: to może jakieś w pieski będą :loveu:[/QUOTE] Już lepiej :D Quote
Recommended Posts