Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ty$ka']O tak, poproszę o fotki kotełów.

[URL]https://lh3.googleusercontent.com/-k7nK88HYz7A/U7Qo3YUHlCI/AAAAAAAABvs/s9zUbacHUgI/w640-h386-no/DSC08106.JPG[/URL] Dobrze, że ten agresywny on ma kagan, bo zagryzłby niedźwiedzia... :P[/QUOTE]

Uj z niedzwiedziem ale tam sarenki czasem biegaja :evil_lol:

w chwili obecnej Pepsi wysiaduje ładowarke do telefonu :evil_lol:

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-zTBUUXJXc84/U7RHtfPzWSI/AAAAAAAABxY/ed5_RAJC4_A/w640-h480-no/DSC_8038.jpg[/IMG]

[quote name='marta1624']Aga bo chyba coś opuściłam- potrzebne lubię to? To kliknę :D[/QUOTE]

taaaaaaa :evil_lol:

o tutaj :evil_lol:

[url]http://www.socialtab.mobi/work/490250[/url]

dziekuje :lol:

Posted

[quote name='Yuki_']Trza kliknąć "głosuj" tak?[/QUOTE]

Tak ;)

[quote name='Ty$ka']A może I. chce ją wesprzeć swoją energią, ciepełkiem?[/QUOTE]

a moze myśli że kolejna wysiedzi :evil_lol:

[quote name='marta1624']Zagłosowane ;)[/QUOTE]

dziekuje :loveu: tak pewnie nie wygram ale co tam , nic nie kosztowało to posłałam na konkurs ;)

[quote name='Yuki_']To ja też chcę takiego kota :diabloti:[/QUOTE]

ojjj nie , Pepsiaka nikomu nie oddam :loveu: Ibri tez nie , ale jej sikanie wszędzie to juz chętnie i to bardzo :evil_lol:

Posted

[quote name='*Monia*']Co do głosowania to można głosować raz DZIENNIE, więc Aga przypominaj ;)[/QUOTE]

oooo no popatrz nawet nie wiedziałam :lol: ja lubie takie konkursy gdzie wybiera komisja najlepsze zdjęcie , bo te Lubię To czy ta głowy są mało fajne ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Miałaś ją wysłać pocztą :eviltong:[/QUOTE]

To juz wspolczuje temu co by ja doręczał , ze stresu wszystko by zasikała :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']To juz wspolczuje temu co by ja doręczał , ze stresu wszystko by zasikała :eviltong:[/QUOTE]

A to już nie Twój ani mój problem :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']A to już nie Twój ani mój problem :evil_lol:[/QUOTE]

Fakt :evil_lol:

ale jednak wole jej tego stresu oszczedzic mimo ze znowu mnie wkurzyła dzisiaj , co sobie naleje wody do szklanki i postawie na parapecie to podlezie i ryjka utonka :mad:

Posted

[quote name='dOgLoV']Fakt :evil_lol:

ale jednak wole jej tego stresu oszczedzic mimo ze znowu mnie wkurzyła dzisiaj , co sobie naleje wody do szklanki i postawie na parapecie to podlezie i ryjka utonka :mad:[/QUOTE]

A to jakiś problem? Brzydzisz się?

Posted

[quote name='marta1624']Bo parapet nie jest twój :eviltong:[/QUOTE]

wlasnie ze mój :eviltong:

[quote name='Angi']zawsze może nasikac do szklanki :p[/QUOTE]

chyba by nie dala rady :eviltong:

[quote name='magdabroy']A to jakiś problem? Brzydzisz się?[/QUOTE]

Gdybym nie była w ciazy to nie , wtedy w ogole na to uwagi nie zwracalam ale Ibri ma chory pyszczek więc wole jak na razie po niej nie pić ;)

Posted

[quote name='marta1624']Za późno :eviltong: Teraz już zajęty przez Ibri :eviltong:[/QUOTE]

to niech se tam siedzi ale wode niech swoją pije :eviltong:

Posted

[quote name='marta1624']Przecież jej przyniosłaś, jako służąca :diabloti:[/QUOTE]

yhymmm , juz wystarczy ze obie sobie psią wode zaadoptowały , a swojej nie rusza maupy jedne :mad: